Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Επιστολή του κ.Ιωάννη Γρηγορόπουλου για το νοσοκομείο Αγρινίου

Ο κ. Ιωάννης Γρηγορόπουλος, διοικητής τα δύο τελευταία χρόνια στο νοσοκομείο Αγρινίου απέστειλε την παρακάτω επιστολή, την οποία δημοσιεύουμε:


"Ενέργειες-Παρεμβάσεις Διοικήσεως από Απρίλιο 2008-Απρίλιο 2010

Συνοπτικά και όσον αφορά τα βασικά θέματα που αφορούν το Γ. Ν. Αγρινίου, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

Από την έλευσή μου στο Νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2008 βρήκα κλινικές με μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό, μία Μονάδα Εντατικής που έπρεπε να ολοκληρωθεί καθώς είχε παρέλθει πλέον της 10ετίας από την πρόθεση για να λειτουργήσει, δύο αρνητικές αποφάσεις για τον επιπλέον όροφο του Νέου Νοσοκομείου, ενώ ο ρυθμός της προόδου των εργασιών ήταν αργός όπως επίσης και απλήρωτοι γιατροί για την αποζημίωση των εφημεριών τους για ένα εξάμηνο.

Σήμερα που μιλάμε στο Νοσοκομείο έχουν έλθει 16 μόνιμοι γιατροί και 11 επικουρικοί διαφόρων ειδικοτήτων, στη διαδικασία επιλογής 14 γιατροί βάση της 23701/07-12-2009 προκήρυξης, και σε διαδικασία προκήρυξης και κατάθεσης δικαιολογητικών 26 ιατροί βάση της 6500/13-04-2010 προκήρυξης.

Από την πλευρά του Νοσηλευτικού προσωπικού έχουν προσληφτεί και υπηρετούν 20 άτομα ενώ έχουν ικανοποιηθεί αρκετά αιτήματα μετατάξεων προσωπικού σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Περισσότερα:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξιόλογος άνθρωπος και με σημαντική προσφορά στο Νοσοκομείο ...

Ανώνυμος είπε...

Τα νοσοκομεία είμαι σίγουρος ότι του πρόσφεραν πολλά!
Για το τί πρόσφερε άλλο ένα (παντελώς άσχετο με το χώρο) κομματόσκυλο, ας το κρίνουν όσοι εργάστηκαν εκεί και όσοι χρειάστηκε να νοσηλευτούν!

Ανώνυμος είπε...

Πανυγηρίζουμε για το ΚΤΕΛ ζητάμε σιδηρόδρόμους....και άλλες ουτοπίες.....ενω ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΕΥΤΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΟΥΝ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΑΙΣΧΟΣ!!!