Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Αλλάζουν τα δεδομένα στην αγορά του Αγρινίου...


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ''Παναιτωλική''

''Μεγάλη κινητικότητα και ζήτηση χώρων παρατηρείται τώρα τελευταία στην εθνική οδό πριν και μετά την πόλη του Αγρινίου από μεγάλα εμπορικά κέντρα των Αθηνών. Συγκεκριμένα απέναντι από τον κόμβο των SPRIDER (ROUNDABOUT) ακριβώς δίπλα από το χωματόδρομο που οδηγεί στο Μουσικό Σχολείο σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης ενός νέου εμπορικού κέντρου (OLYMPUS PLAZZA) με καταστήματα όπως INTERSPORT κ.α. Επίσης σε κοντινή απόσταση (κοντά στο σταθμό ΚΤΕΛ), γνωστή εταιρεία θα ξεκινήσει την κατασκευή πολυκινηματογράφων με αίθουσες αναψυχής και εμπορικά καταστήματα (αλυσίδα των Αθηνών), σύμφωνα με πληροφορίες μας. Ένεκα ΚΤΕΛ, σιγά-σιγά θα φυτρώνουν σαν μανιτάρια τα εμπορικά κέντρα. Αρχές Παπαστράτου έρχεται η γνωστή εταιρεία ρούχων ZARA, όπως και πριν από το νέο νοσοκομείο Αγρινίου, πίσω από το βενζινάδικο πρόκειται να ανεγερθεί το CAREFOUR. Μέσα στα σχέδια επέκτασης των πολυκαταστημάτων στην επαρχία των PRAKTIKER και MAKRO (δίπλα από την MERCEDES) είναι και το Αγρίνιο των 120.000 κατοίκων.

Αλλάζουν τα δεδομένα στην αγορά του Αγρινίου.

Μ.Σ. ''

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού θα πανε, στο ψαροχώρι, την ψευτοπρωτεύουσα?
Σε 15 χρόνια το πού πρωτεύουσα και με τη Βούλα θα είναι το Αγρίνιο. Το καλό πράγμα αργεί που λέει ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

Για νδ δούμε σε λίγα ο χρόνια ο εμπορικός σύλλογος, θα κλείνει τα Σάββατα επί 5 μήνες?

Ανώνυμος είπε...

paei o xarakthras tou agrinio mou megalwsame...

trixonidanews είπε...

Εκστρατεία για την επιστροφή των γλυπτών του ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ και την επανένωση του μνημείου

http://trixonidanews.blogspot.com/2010/04/blog-post_1565.html

http://www.bringthemback.org/

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος! Ο τοπικισμός του Αγρινίου δεν έχει όρια! Πώς είναι δυνατόν να ιδρύονται σούπερ μάρκετ και χώροι διασκέδασης στο Αγρίνιο και όχι στο Μεσολόγγι, από τη στιγμή μάλιστα που είναι γνωστό πως στην Ιερά Πόλη λειτούργησαν τα πρώτα πολυκαταστήματα στον ευρωπαϊκό χώρο ήδη από το 1851; Άλλωστε, σύμφωνα με το ΠΔ 1094/75, χώροι μαζικής εστίασης πρέπει να ιδρύονται κατά προτεραιότητα στις πρωτεύουσες νομών. Ας παρέμβουν επιτέλους οι αρμόδιοι φορείς για να αποκαταστήσουν την παραβίαση αυτή των δικαιωμάτων της Ιεράς Πόλεως.

ΥΓ: Πολυκινηματογράφος στο Μεσολόγγι ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

λεφτά θα φέρει κανένας;

Ανώνυμος είπε...

Ψωνίστε από όπου θέλετε, αλλά ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
Και το 1830 τον Όθωνα μας έφεραν. Από τότε μας κάνουν κουμάντο.
Μής δεν ήμασταν ποτέ ελεύθεροι?

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ? ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ?
ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ton hpiame.. 1as mikroempors

topikistisagriniotis είπε...

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ????

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΤΑΝΙΚΟ.

ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΥΡΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΕΙΧΕ ΒΥΘΙΣΤΕΙ.

ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Η ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Την ώρα που ,λόγω της κρίσης ,τα μικρομάγαζα κλείνουν ,τα μεγαθήρια έρχονται .... αλλάζει το Αγρίνιο , όπως φυσικά και η υπόλοιπη Ελλάδα .... δεν ξέρω όμως αν αλλάζει προς το καλύτερο ...

Ανώνυμος είπε...

Στα απαυτά μας για τους μικροεμπόρους που έχουν βίλες και εξοχικά. Ας κάνουν καλές τιμές και προσφορές όλο το χρόνο που έχουν ξεζουμήσει τους Αγρινιώτες να τους στηρίξουμε ακόμα περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Κοτσανο-αρθρα.
Μου θυμισε τα αρθρα μεγαλοιδεατισμου των 'νεων καιρων' που εδω και καμια δεκαετια προπαγανδιζουν οτι στο αγρινιο ερχεται, ζαρα, ερχεται πρακτικερ, και 10 χρονια μετα, ακομη ερχονται τα πολυκαταστηματα...
Ασε καλυτερα, χορτασαμε λογια...

kostakoutas είπε...

Η αγορά θα βουλιάξει...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΣΤΡΑΓΙΣΣΟΥΝ ΤΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Π ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ Κ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΓΓΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΣ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΥΣ ΘΑ ΤΑ [ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΓΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΑΘΗΝΑ...ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.ΟΟΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

αρτεμακο, ελπιζω εσυ να πηγαινεις στην Πάτρα. Μπορει να πληρωνεις 12 ευρω στην γεφυρα του βαρελακου, αλλα αξιζει την θυσια.

τουλαχιστον εχει μεσολογγιτικο ονομα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια, κανετε λαθος. Το αγρινιο εχει 230.000 κατοικους, οσους ολος ο νομος!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΓΡΑ-ΨΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΜΑΓΚΕΣ'ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΑΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ 230000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ...ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ? ΠΕΡΙΠΟΥ 117000 ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ Π ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ
Σ.Π.-ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να εξισωθει και η χασουρα της ιονιας οποτε να παρουσιασουμε το αγρινιο ως κεντρο του νομου..τις 120.000 που τις ειδατε.αν το αγρινιο παρει την στρατο και παραβολα θα παει στις 80.000...και μη μου πειτε για ρολογια και αλλες μαλακιες διοτι αυτοι που θα προστεθουν ειναι αυτοι που τουσ καταλογιζατε στο 100.000 μεχρι σημερα βαζοντας μεσα και την μακρυνεια

Ανώνυμος είπε...

eiste toso agrotovareis kai tagaroskeptomenoi poy ola ta metrate me ti vasi toy super market..ayta poy les oti tha ginoyn ta exoyn idia alles poleis kai mikroteres apo sena..kane mia volta px stin lamia kai alloy..nomizeis diladi oti anaptyssesai i oti se antimetopizoun os katanalotiko proion me to risko tis meta epidotiseon epoxis?katarxin thavete oristika ton meso epixeirimatia toy agrinioy kai kagxazete epideiktika..poios sas eipe oti to mesologgi thelei na ginei etsi..poli anarxi me poleodomiko isto lavyrinthoy me mpeta,gyalina ktiria ,megala syper market kai antiprosopies?eiste toso kontoftalmoi poy oi exelixeis tha sas afisoyn piso..o stoxos sas einai na ginetai opos ena proastio ton ethinon....kai epeita thelete panepistimia kai efeteia..vre oyst mpastoyrnovlaxoi...artemis

Ανώνυμος είπε...

Αρτεμάκο αυγοτ΄ραχε ψαρόμυαλε, δε θέλουμε ανάπτυξη τύπου καλ΄βας και πελλάδας. αυτά είναι για γκρέμισμα σε περιοχή NATURA. . Είστε και εσείς όλοι παράνομοι.
Το μισό Μεσολόγγι είναι μπαζωμένο. Έχω δει φωτογραφίες του 1950 και δεν υπάρχει Μεσολόγγι παρά μόνο λιμνοθάλασσα. Το μπαζώσατε ρε παράνομοι.
Μπαζώσατε τον υδροβιότοπο ρε λαμόγια.
Κλαθε ελεύθερος άνθρωπος είναι και παράνομος,μπαζώνει και δεν πληρώνει. Α, κάθε ελεύθερος άνθρωπος έχει και καμιά πελλάδα. Καμιά γαίτα.

Ανώνυμος είπε...

Ψαρόβλαχε Αρτέμη. Το Αγρίνιο δυστυχώς για σένα προοδέυει με ταχύτατους ρυθμούς. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ το μεσολλογγάκι.Κατι ελεγες για τον Καλικράτη φυσικά και πάλι ξεφτίλα εγινε το βλαχομεσόλλόγγι.

ΕΦΕΤΕΙΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ για να καλυφθούν οι ανάγκες των χιλιάδων του κατοίκων.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΑΣ(ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ) ΟΙ ΟΡΕΙΣΙΒΙΟΙ ΜΠΟΛΙΑΡΗΔΕΣ-ΜΠΟΥΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν artemis κόψε τα γενικόλογα και τους χαρακτηρισμούς μην σε τρελάνω στις μυνήσεις. Μίλα στους συμπολίτες σου έτσι. Αρκετά κακία και κόμπλεξ έβγαλες για το Αγρίνιο και τα γραφόμενά σου χαρακτηρίζουν και εσένα τον ίδιο. Θέλεις να μας μιλήσεις για το Μεσολόγγι??? Για τα ωραία του και πως το βλέπεις στο μέλλον??? Έλα για λέγε να σε ακούσουμε να μιλάς ΘΕΤΙΚΑ. Η μήπως δεν έχεις μάθει να μιλάς ποτέ έτσι????

Ανώνυμος είπε...

αγρινιωτς ναντιγραψτι τα παρακατ αμα
θελτι να πατη μπρος.
αναπτιξ δι γινετι μι πιδαρελια σατου
μουσχουλιο.
κτιαξτι τιμας εφτιαξι ιμας η τραπιζιτς.
ουρε ζαβλακουμενα σιριαλ
τστολμς κι τσγουιτιας
κατιντσι του δημου θιστιεον ου τραπεζιοτς.
κι συνετερς απου δο κι σινιτερς απουκι.
κι να ου τραπεζιοτς σινετερος στου θεστιου στου βλοχο.
κι να ου τραπεζιοτς σινετερος σταρχουντικου τσλιμνς.
κι να ου τραπεζιοτς σινετερος στου σπα στου χαλικι.
κι πας ναφας και σταπερν στλιμν.
κι πας να κμιθης και σταπερν στου θεστιου.
κιτρεξι κοσμα να κανς κιτιρινγκ στου θεστιου.
κιτρεξι κοσμα νασιρβιρς στλιμνι.
κι φερτε ολι ι σινετερ κοσμο κι σχολια κι παραγοντις και προσκικλιμενς κι φεστις κι ναρθουν κι δημοτες στου νέου
δημαρχιου στου σπα στου χαλικι πθακανουμι κι πιστοπηιτικα
και μασαζ κιουραιο μαλι κιμους κι πιντικιουρ κι μανικιουρ κιπθαβγαζουμε κιτσκαλς κι πουλες άλλες αναπτιξιακες τουμες.
κι τρεχνε κιαλι σινετερ του τραπιζιοτ απταλο του
σιριαλ πουχι φτιαξι στου δημου θεστιεον
αφτο τσδιναστιας
αφτοι ουρε ι σινετερ απτς ετεριες πλεγοντε πνευματικα
κι ινοπνευματικα κεντρα κι παρακιντρα κι διπιθε
κι κεπετρι κι μκο κι πολιτιστικα κι δρομ τνερου
κι ανασκελες αναπλασεις κι σκαιτμπορτ
κι ψαροκαταφιγια κι γιπιδα κλοτσοποδοσφερ
κι οχι μονο αφτοι αλλα τρεχνε κι ι σινετερ αντιδιμαρχεοι
κι ι προερδ κιαυτό του σαιλο ου τραπεζιοτς δε ρουπονι.

Ανώνυμος είπε...

ειστε τοσο χωριατες αγρινιωτες κ μεσολογγιτες που τσακωνεστε μεταξυ σας!οι αγρινιωτες γιατι ασχολειστε με 2 μεσολογγιτες κ χαλατε ολο το blog?θα μπορουσατε να συζητατε για το τι αλλο μπορει να δημιουργηθει η αν πραγματι θα γινουν καποτε η απλα ειναι μουφα(οπως σε πολλες πολης η εστω αν ισχυουν τα μισα)αντιθετα εσεις τσακωνεστε με τα μπεμπακια που λενε γιατι να παει στο αγρινιο εδω να ερθει!(μπορετε απλα να τους αγνοησεται κ πιστεψτε με θα διξετε ανωτεροτητα!αλλωστε υπαρχει περισπτωση π.χ. να πανε οι κινοιματογραφοι στο μεσολογγι?με 20.000χιλιαδες που ειναι δεν θα αντεξουν κ θα κλεισουν.το ιδιο ισχυει κ για το αγρινιο αν δεν πιγενει π.χ ο κοσμος γιατι μιλαμε για 5 αιθουσες+ κ στο αγρινιο δεν γεμηζει ουτε το ανεσις(που ειναι αισχος,ισως φταιει κ αυτο)αλλα το αγρινιο ειναι πιο μεγαλο οποτε ειναι λογικοτατο!αλωστε στο αγρινιο σε 10 χρονια θα υπαρχουν πιστευω πανω απο 5.000 φοιτητες(αν φτασει τις 6 σχολες),γιατι καθε τοπος με φοιτητες παει μπροστα απο αποψη πολυκαταστηματων,καφετεριων,κουλτουρας κ πιστευω οτι ηρθε η ωρα κ για το αγρινιο μιας αδικιμενης πολης που αν υλοποιηθουν ολα αυτα θα παει μπροστα!!!κ οχι μονο το αγρινιο αλλα κ το μεσολογγι
γιατι ειναι τοσο κοντα κ ο μεσολογγιτης ειναι σιγουρο πως θα ερχται προς τα εδω παρα στην πατρα!ακομα κ οι φοιτητες του μεσολογγιου θα ερχονται αγρινιο οπως κ εμεις παμε στο μεσολογγι για βολτα η για μπανιο!!!!

Ανώνυμος είπε...

αρτεμάκο ζηλεύουμε; Μην αγχώνεσαι, θα αφήνουμε και Μεσολογγίτες να έρχονται. Αν θες κιόλας, αλλιώς μείνε στο βάλτο σου και φάε νεροφίδες..

Ανώνυμος είπε...

ayta poy les oti tha ginoyn ta exoyn idia alles poleis kai mikroteres apo sena..kane mia volta px stin lamia kai alloy..
-------------------------------
αρα ειναι καλό αρτεμη για ολους, ετσι??? απλά το Αγρίνιο δεν έρχεται πρωτο. συμφωνω.

poios sas eipe oti to mesologgi thelei na ginei etsi
poli anarxi me poleodomiko isto lavyrinthoy me mpeta,gyalina ktiria ,megala syper market kai antiprosopies?
---------------------------------
είσαι σίγουρος οτι εχεις πάει σε πραγματικά μεγάλες πόλεις? Και τις έχεις ζήσει?
τελικά δεν είναι καλό???!!! Αμάν και βιαστηκα να συμφωνήσω!!!!
Τέλοσπάντων, άμα δεν είναι καλό ασε το Αγρίνιο να...χαντακωθεί και το Μεσολόγγι ας...αναπτυχθεί με αόρατους τρόπους, η εντροπία του σύμπαντος ναναι καλά να σέρνει το άρμα της ανάπτυξης της πρωτεύουσας του Νομού....

Eitherway, ως Μεσολογγίτης αυτό το χάος το γλυτώνεις οπότε γιατί "τσινάς"????? !!!!
(ναι είμαι ένας από τους 'αμόρφωτους φούληδες' που βρίζεις χυδαία και ανηλεώς εδώ και πολύ καιρό.....)Να σαι καλά πάντως, προσωπικά δεν έχω μαζί σου, με τα πυροτεχνήματα- επιχειρήματα και τις βρισιές έχω αδερφέ.

Ανώνυμος είπε...

πες τα ρε 5.07 να αγιασει το στομα σου.
ποσο γραφικοι ειστε μερικοι εδω μεσα ρε ?
αντι να δεις κανενα σχολιο της προκοπης (που ειναι πολλα) βλεπεις μερικα νουμερα να σου τρυπανε το κεφαλι με λογια που ουτε μωρακια δεν θα ελεγαν.....αιντε....

Ανώνυμος είπε...

5:07 τις είπες τις διανοουμενοβλακειούλες σου. Ποιός ασχολείται στο Αγρίνιο με το αμπλιανιτοχώρι?????? ΚΑΝΕΙΣ. Ενω οι αμπλιανιτοχωρίτες βγάζουν παντού και πάντα δηλητήριο κατά του Αγρινίου.

Ανώνυμος είπε...

ουρε ουρε ουρε ουρε
ιπικιριξαν τουν τραπιζιοτ
οι Αθηναιοι

http://www.press-bank.com/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=04C28373-0CF2-422F-AD9E-0B6867E4560E

ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ δήμαρχος Θεστιαίων Δικηγόρος... WANTED ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΚΤΕΣ
ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠEΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτό το δημοσίευμα πρέπει να είναι απίστευτο ψέμα.Ο ίδιος το έχει γράψει και παλαιότερα σε άρθρο στην Παναιτωλική και δεν έχει ξεκινήσει τίποτα.Ούτε έχει ακουστεί κάτι για εμπορικό κέντρο ή και κινηματογράφους.Μήπως τελικά τα γράφει κάποιος έτσι όπως θα ήθελε να είναι η πόλη και όχι όπως πραγματί θα συνεχίσει να είναι.Ας μας απαντήσει αν κάνω λάθος ή όχι!!!

Ανώνυμος είπε...

ti tha ginei agrinio-news,tha ginei tipota h mas koridevoun;pe mas twra pou exoume kai ton lino yfanti.apanta me anartisi gt tha kano minysi-plaka kanw alla se parakalw an thes apanta esto kai san sxolio.eyxaristw