Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Έρως ανίκατε μάχαν...;;;

Ανοικτό αφήνει το θέμα της ενασχόλησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση ο βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ''Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων'' και στο Δημήτρη Παπαδάκη, ερωτηθείς σχετικά με το δήμο Αγρινίου και την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, έδωσε μεταξύ άλλων τις ακόλουθες απαντήσεις:

-''Είναι ένας δήμος πολύ ελκυστικός -όπως πιστεύω ότι θα διαμορφωθεί- με τεράστιο όγκο, ένας δήμος που αν βγει και στο νερό θα έχει πολλά να δείξει αύριο.
-Όσον αφορά τη δική μου θέση θέλω να ξεκαθαρίσω πως ήδη έχω διαγράψει μια πορεία συγκεκριμένη ... Η επιστράτευση στην πολιτική αρμόζει, αλλά για νεότερα στελέχη, με πιο μικρό πολιτικό παρελθόν.
-Θα θελήσω να βοηθήσω τον υποψήφιο που θα επιλέξει η ΝΔ με τον τρόπο με τον οποίο το έχω κάνει άλλη μια φορά παλαιότερα. Βουλευτής ων, πρώτος βουλευτής το 1989, ήμουνα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Αν αυτό μου ζητηθεί και αν κρίνω ότι εκείνη τη περίοδο θα είναι δυνατό να το πράξω δεν θα έχω και καμία αντίρρηση να το πράξω. Αυτό είναι κάτι που το συζητώ και το έχω συζητήσει και το σκέφτομαι.
-
Έμενα με τιμά που πολύς κόσμος συζητά το όνομα μου εκφράζοντας την επιθυμία τους να είμαι υποψήφιος δήμαρχος για το Αγρίνιο, από την άλλη νιώθω ότι έχω πολλές δυνατότητες για προσφέρω στην κεντρική πολιτική σκηνή.
-Eάν ο κόσμος με τιμήσει θα κλείσω την πολιτική μου σταδιοδρομία, πάλι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι απλώς μια αγάπη όπως η κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά ένας έρωτας για μένα, που οκτώ χρόνια που ήμουν νομάρχης ο έρωτας αυτός είχε γίνει ένα με το μυαλό μου, με την ψυχή μου.''

Εμείς τώρα τι να πιστέψουμε από την εν λόγω συνέντευξη. Την αρχή της ή το τέλος της. Εάν πράξουμε το πρώτο τότε αποκλείουμε την ενασχόληση του κ. Σταμάτη με την τοπική αυτοδιοίκηση. Εάν όμως πράξουμε το δεύτερο τότε πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για νέους έρωτες, όχι προσωπικούς, αλλά δημοτικούς… Μένει να δούμε εάν ο αιτωλοακαρνάνας πολιτικός είναι διατεθειμένος να ριχτεί στην εκλογική αρένα της τοπικής αυτοδιοίκησης και κυρίως, εφόσον το πράξει, εάν αυτός ο έρωτας θα αποδειχθεί για τον ίδιο ''ανίκητος'' στην επερχόμενη ''μάχη'' της 14ης Νοεμβρίου…

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΕ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
ΒΡΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ(ΝΔ) ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ (ΠΑΣΟΚ) ΔΕΞΙΑ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΑΥΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 100 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ.
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.
ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ.
ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

θα ήταν μια καλή λύση για τη ΝΔ, πρωτίστως για τον ίδιο.
Όταν είχε "βοηθήσει" τον υποψήφιο δήμαρχο Γεράσιμο Λαϊνά, μήπως μπορεί να μας εξηγήσει πώς τον βοήθησε; Μήπως δεν κατάφερε καν να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, ενώ ήταν βουλευτής;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα ψηφίσει Σταμάτη? Ελάχιστοι.
Να τελειώσει επιτέλους το παραμύθι με τους επαγγελματίες πολιτικούς. Να μπουν μπροστά νέοι άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με πολιτικά τζάκια και συμφέροντα.
Οι απλοί πολίτες γιατί πριμοδοτούν πάντα τα λαμόγια. Αφήστε στην άκρη το ιδίον όφελος και τα ταξίματα από τους αχαρακτήριστους που μας έφτασαν στη χρεοκοπία.

Ανώνυμος είπε...

exo barethei na diabazo mayro se olous kai mayro se olous...na sas do stis ekloges pou oloi pernate apo ta grafeia ton ipopsifion kai tsimpate ta psifodeltia..
Oi misoi apo autous pou taxa mou tha riksete mauro mporei kai na eiste dimosioi ipalliloi pou mpikan AKSIOKRATIKA panta sto dimosio!
A re germanos pou mas xreiazetai...

Ανώνυμος είπε...

πρέπει κάποτε, επιτέλους , να πάψουμε να ασχολούμαστε με αυτόν τον (διαχρονικά φιλικώς συμμετέχοντα) celebrity της πολιτικής ζωής του τόπου ....

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως χαιρομαι απο την αλλη που θα ερθει το ΔΝΤ!
βεβαια βεβαια, ειχε παραγινει το κακο με τους δημοσιους υπαλληλους.
ρε παιδια ενας τεραστιος εισαγγελεας με τεραστια @@ να τους δει τα ποθεν εσχε!!!που ειναι?
τον πουλοοοοοοο ολοι τωρα!
γιωργακη αγορι μου ο πατερας σου ειχε βαλει τις βασεις για το δημοσιο χρεος μας, οχι οτι και οι αλλοι δεν φταινε αλλα εσεις ησασταν 20 χρονια εξουσια και κανατε μαγκες τους δημοσιους υπαλληλους. τωρα ολα εδω πληρωνονται. μαζεψε τα κουραδια που αφησε ο μακαριτης πατερας σου.
τωρα πια το κρατος θα αρχιζει να σεβεται τον πολιτη του.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός Σταμάτης βρε παιδιά, ο προδότης του Αγρινίου;;;
Αυτός ήταν νομάρχης όταν λύσσαξε να αλλάξει το όνομα του Πανεπιστημίου Αγρινίου (που πάντα έτσι αναφέρονταν μέχρι τότε) σε "Δυτικής Ελλάδας"!
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ'' ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ''ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΑΝΕΤΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ ΣΑΝ ''ΓΝΗΣΙΟΣ'' ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΟΥΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 7:09 ΚΑΙ 7:25 ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10:08,ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο 7:25.ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑ ΕΣΥ,ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι είναι αυτοί που δήθεν σπρώχνουν το Σταμάτηνα βγει μπροστά για το νέο διευρυμένο δήμο Αγρινίου. όχι άλλο κάρβουνο. Θα πηδηχτούμε από τα παράθυρα .