Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Πιο περιγραφικό δε γίνεται!!!



Για μια ακόμη φορά ο Χρήστος Παπανίκος της Αναγγελίας κλέβει την παράσταση!

Χρήστο σε ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χαρίζεις κάθε φορά.

Πηγή: sarakaimara

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιμηση παρε το σκουντουφλη και τα αλλα στρουμφακια και πατε για μπανακι

Ανώνυμος είπε...

Που είναι οι παράγοντες του Αγρινίου να κόψουν το βήχα του αποτυχημένου βλαχοδήμαρχου Κοιμήση...ΠΟΥ??? Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩΜΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΒΑΛΤΕ ΒΕΝΤΖΙΝΗ 1 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΕΝΤΖΙΝΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1. ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΒΙΟ ΩΣ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

2. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

3. ΚΟΡΝΑΡΕΤΕ ΄΄ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ΄΄, ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΒΑΣΑΡΑ

4. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

5. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΄΄ΘΑΨΤΕ΄΄ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ.

6. ΕΦΟΡΕΙΑΚΟΙ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

7. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΞΕΣΧΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΗ(ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ)ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΩΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑ

8. ΔΑΗΤΖΗΔΕΣ, ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΓ ΣΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΒΙΟ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΚΤΑΩΡΟ.

Υ.Γ. ΦΙΛΕ ΚΟΙΜΗΣΗ, ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ!!!!!!!!!

ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

blaxoi agriniotes akouste 2 logakia.kai esy file pou grafeis gia to sampotaz.1.den bazei etsi kai alliws kamia pseira agriniotiki benzina sthn amfiloxia2.oute exoume dei to fragko sas gia karameles pote.3.h korna einai digma ths nootropias ths blaxikis pou se diakrinei.4.oi ekpedeytikoi einai leitourgoi kai kseroun na krinoun.ara allo ena deigma thn blaxokoultoura sou.5.oi dhmosioi ypallhloi etsi kai alliws olo ton nomo exoun 8ameno gi ayto tous shxa8hkame.6.oi eforiakoi as er8oun eimaste oloi nomimoi kai egw proswpika exw kai ntokoymenta gia eforiakous kai gia emporous tou agriniou.etsi kai biksw sas phre o anemos.7.oi mpatsoi mia zoi etsi einai.8.exoume tis dikes mas yphresies pou doksa to 8eo leitourgoun swsta kai an8rwpina.kai teleiwnw gia na se fwtisw kalytera o koimhshs 8a kanei koumanto sto nomo apo dw kai pera hte sas aresei eite oxi.kai lypamai gia sena gia thn nootropia sou alla kai gia thn asxetosyni sou.kai pou eisai file rwta sta kala ta magazia tou agriniou me royxa kosmhmata kai alla eidh akriba poioi einai oi amfiloxiwtes.kai traba esy se kineziko gia brakia.

Ανώνυμος είπε...

και η ανταπάντηση του ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ,αν ήταν πραγματικός ηγετης του ΑΓΡΙΝΙ ΟΥ. A

πο πουείσαι;;;;

BALTINOULI!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

AN ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ, ΜΙΑ ΟΧΙ Ή ΕΝΑΝ ΒΑΛΤΙΝΟ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΒΑΛΤΙΝΟ!!!!!!!!!!!!

ΞΗΡΟΜΕΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ

ΗΠΕΙΡΩΤΟΚΡΑΒΑΡΟΒΑΛΤΙΝΟΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι οι υπό δημιουργία δήμοι θα πρέπει να είναι μεγάλοι συνεκτικοί λειτουργικοί και όχι πάντως τεχνητά κατασκευασμένοι για να είναι μεγάλοι. Ένας οικονομικός χώρος δεν πρέπει για κανένα λόγο να διαιρείται προκείμενου ένας άλλος δήμος να αποκτήσει περισσότερο πληθυσμό και οικονομικές δυνατότητες. Συνήθως ότι είναι κατασκευασμένο και προσαρμοσμένο προς αντίθετη κατεύθυνση από ότι οι περιστάσεις επιτάσσουν πάντα αποτυνχανει και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα καλείται να λύσει. Εάν οι εισηγητές δεν εξυπηρετούσαν σκοπιμότητες θα πρότειναν το πολύ πέντε δήμους προκείμενου η Αιτωλ/νια να έχει ελπίδα να μπει σε τροχιά ανάπτυξης, γιατί από την περιφέρεια πιστεύω οτι δεν θα έχουμε καμία ελπίδα.
Φίλε 1.17 οι απόψεις και οι προτάσεις σου για τιμωρία των κατοίκων της Αμφιλοχίας από τους δημοσίους υπάλληλους ( που ως γνωστόν πρέπει να τηρούν το νόμο και μόνο το νόμο να απέχουν από σκοπιμότητες), τους κάτοικους του Αγρινίου κλπ είναι απολύτως απαράδεκτες και πιστεύω ότι εκφράζουν μόνο τον εαυτό σου. Εγώ ως Αγρινιώτης καλώ τους κατοίκους του Αγρινίου να εάν θέλουν να βγουν από το Αγρίνιο να προτιμούν κατά κύριο λόγο πόλεις και χώρια της Αιτωλ./νιας ( πχ Αμφιλοχία, Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Αστακό, Μενίδι Μυτικα, Βόνιτσα, Θέρμο κλπ ) στους πολύ δύσκολους καιρούς που μας περιμένουν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1.17 όσα γράφεις περί τιμωρίας της Αμφιλοχίας έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το καλώς εννοούμενο συμφέρον του Αγρινίου. Την πόλη του Αγρινίου τη συμφέρει οι πόλεις της Αιτωλ/νιας (Μεσολόγγι Ναύπακτος Αμφιλοχία Βόνιτσα, Αστακό κλπ) να ανθούν οικονομικά για το λόγο αυτό Αγρινιώτες όχι χρήματα εκτός Αιτωλ/νιας για τις διακοπές σας και τη βόλτα σας προτιμάται πόλεις και χωριά της Αιτωλ/νιας και μην ακούτε προτροπές που θίγουν ευθέως την Αιτωλ/νιας και είναι απαράδεκτες. Οσο και να έχουμε διαφορετικές απόψεις για το σχέδιο που πρότεινε η ΤΕΔΚ.
ένας ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

1.17 Εκατό φορές το σκέφθηκα και εκατό φορές κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είσαι προβοκάτορας της πόλης του Αγρινίου των δημοσίων υπάλληλων εργαζόμενων στον ΟΤΕ ΔΕΗ κλπ Υπηρέτης συμφερόντων αντιθέτων προς την Αιτωλ/νια.

Ανώνυμος είπε...

Λίγα λόγια για τον 1.17 που υποπτεύομαι ότι είναι δημόσιος υπάλληλος:
1. Η απειλή του προς το Δήμαρχο Αμφιλοχίας "να μην περάσει υπόθεση από το γραφείο του..." αν πραγματοποιηθεί, στο δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα λέγεται παράβαση καθήκοντος και τιμωρείται τόσο πειθαρχικά όσο και ΠΟΙΝΙΚΑ...
2. Κάτι τέτοιες νεποτικές συμπεριφορές έχουν απαξιώσει στα μάτια των πολιτών τον κλάδο των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι εκμεταλλεύονται την εξουσία τους (την "καρέκλα" τους)ώστε δίκαια να θεωρούνται "δικτατορίσκοι" και
3. Να μη ξεχνά ότι ένα - μικρό εστω - μέρος του μισθού του οφείλεται και στους φόρους των κατοίκων της Αμφιλοχίας, όπως και των άλλων Ελλήνων φυσικά....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ : 1:17π.μ.
4:λάθος.δεν επιτρέπεται.

Β.ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ, ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΟΠΗΘΕΙ Η ΕΤΕΡΟΒΑΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ.

ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ, ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΛΤΟΣ, ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, Η ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ, ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ;;;;

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΔΩΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ;;;
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ 250000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!!

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΟΥΣΑΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ Ή ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ.

1.17

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΟΧΩΡΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΜΗΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΕΣ.

ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ.


ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΩΡΑ.ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ, ΙΣΧΥΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ:

MIA EIKONA ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!!!

ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.

ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 1:17

Μην προσπαθείς να τα γυρίσεις τώρα.Το πόσο εμπαθής και απολίτιστος είσαι φαίνεται και από την 4η πρότασή σου.Στο κάτω κάτω τι σου φταίνε τα παιδιά?Μετά από τόσα χρόνια διαβάσματος,πολλές φορές στερήσεων και δυσκολιών,μπαίνουν στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων και έρχεσαι εσύ και μιλάς για σαμποτάζ!Σα δε ντρέπεσαι!!Οι περισσότεροι απαξιούν τα λόγια σου και μόνο με αυτή σου την πρόταση!Αγρινιώτης
Υ.Γ. Υπάρχει και η λέξη συγγνώμη!

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΥΛΗΔΕΣΜ ΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΙΡΙΦΕΡΙΑ ΣΤΑΓΡΙΝΙΟΥ!!
ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΥΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΥΤΕΥΟΥΣΑ ΤΑΓΡΙΝΙΟΥ!!
ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΟΥΡΑ ΤΟ ΜΙΣΟΛΟΓΓ, Τ ΑΝΤΙΛΚΟ, ΤΝ ΑΜΦΙΛΟΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ !!


ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΟΙ ΒΡΑΧΩΡΙΤΕΣ . ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ! ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΚΟΙ ΤΩΡΑ ΩΜΕ ΚΑΛΛΥΚΡΑΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

4:55 μάζεψε τα σάλια σου και όταν μάθεις να γράφεις τον "Καλλυκράτη" έλα και ξαναπές τους Βραχωρίτες βλάχους. Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι! Ρε ουστ!

Ανώνυμος είπε...

ουι !! ρε φουλημ 6.19 , πως τον γραφνε το καλλυκράτ; με ι ιέτς;

Βλάχοι ,
αυτά που ξέρατε πλέον θα τα ξεχάσετε...
Επτά δήμοι μεγάλοι πλέον και μόνο στην Αιτωλ/νια σας αρέσει δεν σας αρέσει!!

Ανώνυμος είπε...

Με τόσο μίσος που διακρίνω σε όλα τα θέματα ανάμεσα σε κατοίκους από όλες τις πόλεις του νομού,μήπως θα ήταν χρήσιμο να κανονίσουμε να βρεθούν όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που βρίζονται σε ένα σημείο και να χτυπηθούν μέχρι θανάτου και να ησυχάσουμε από αυτούς?
Να μπορέσουμε να μιλάμε λογικά μεταξύ μας και να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη?
Για αυτό το δύσμοιρο, που αρίθμησε τα αντίποινα στην πόλη της Αμφιλοχίας,τί μπορεί να ειπωθεί?

Ανώνυμος είπε...

Ρε ρομπίδι 9:35, τρέφεσαι με ξεφτίλα; Μαζοχάκος; Άνοιξε κανά λεξικό πρώτα και μετά μίλα. Και αν δεν έχετε λεξικά εκεί στο Ιερό Ψαροχώρι θα σου δανείσουμε κανένα από το Αγρίνιο.

Ανώνυμος είπε...

@ 9:35, προσπαθείς να πάρεις το βραβείο του πιο μακάκα Μεσολογγίτη από τον πρωταθλητή του είδους Αρτέμη, έτσι δεν είναι; Σε προειδοποιώ όμως, ο αγώνας θα 'ναι σκληρός.