Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνίας υπέρ ενός μεγάλου και σύγχρονου Δήμου Αγρινίου.


Ως γνωστόν το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας δείχνει από την πρώτη στιγμή της έναρξης των συζητήσεων του Καλλικράτη έντονο ενδιαφέρον για τη διαμόρφωση του χωροταξικού χάρτη του νομού, με γνώμονα πάντοτε την ανάπτυξη του τόπου μας. Μάλιστα ήταν απ τους πρώτους φορείς που μίλησε για απόσχιση της Αιτωλοακαρνανίας από την προβληματική (και κατά τη δική μας άποψη) Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος αναμένεται να υπάρξει και δημόσια τοποθέτηση -καθώς η απόφαση λέγεται ότι έχει ήδη ληφθεί- σχετικά με τα όρια εντός των οποίων πρέπει να διευρυνθεί ο δήμος Αγρινίου. Συγκεκριμένα, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας θα προτείνει τη δημιουργία ενός δήμου που θα ξεκινά από την Παραβόλα και θα φτάνει μέχρι και το Στράτο, με σκοπό η ευρύτερη περιοχή να αποτελέσει ένα ισχυρό πόλο ανάπτυξης . Όπως μας έλεγε αυτοδιοικοιητικό στέλεχος δεν είναι δυνατόν το Αίγιο να γίνει μεγαλύτερο απ το Αγρίνιο, καθώς όπως όλα δείχνουν η Αχαΐα προχωρά στη δημιουργία μόλις 4 δήμων(!), προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Μένει να δούμε τι ακριβώς τελικά θα ισχύσει στην πράξη.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EPIMELITIRIO AIT/NIAS EINAI I AGRINIOY..XEFTILISMENOI..NA IDRYTHEI NEO EPIMELITIRIO STIN AITOLIA..TO AGRINIO OYTOS I ALLOS EPELEXE AKARNANIA

Ανώνυμος είπε...

@12:53 : Μηπως εισαι απο τον "εντος των τοιχων"....Αμπλιανιτες;

Ανώνυμος είπε...

Να ιδρυθεί νέα υποπεριφέρεια Ακαρνανίας με έδρα το Αγρίνιο και ξεχωριστή οι ψαρόμυαλοι. Να έχει ο καθένας τα δικά του να τελειώνουμε. Φίδια κολοβά.

Ανώνυμος είπε...

ρε καραγκιόζη το Αγρίνιο δεν ανήκει στην Αιτωλία; Γεωγραφία δεν έκανες στο σχολείο σου; Η σύνδεση με την Ακαρνανία είναι αποκλειστικά διοικητική.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ 12:53 ΔΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ...ΕΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

αυτή είναι η δουλειά του επιμελητηρίου Αιτ/νιας?να πριμοδοτεί μόνο το Αγρίνιο?καλά είστε σοβαροί..μια ζωη αυτό κάνετε παίρνοντας ακόμη και ακραίες θέσεις σε ζητήματα που θα έπρεπε να ήσασταν αντικειμενικοί όπωσ τπ πανεπιστήμιο και το εφετείο.είναι πια απαιτητό σε συνεργασία των εμπορικών συλλόγων ναυπάκτου και Μεσολογγίου να δημιουργηθεί ένα δεύτερο επιμελητήριο στο νομό.η ανάπτυξή μας δεν θα παραμείνει στα χέρια εγκάθετων πορομένων τοπικιστών

Ανώνυμος είπε...

exoyn kanei to epimelitirio topikistiko magazaki toy kai prospathoyn na ta sygkentrosoyn ola sto agrinio mi sevomenoi tipote..den milisan gia alloys dimoys alla mono gia to agrinio..vlepeis tremoyn sto gegonos oti tha vgoyn exo apo ton axeloo kai tin trixonida..

Ανώνυμος είπε...

ti lete re katsapliades mesologgites;;;;;;;;;

ai katssti sta avga sas!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΝΙΟ=ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!


ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμπορικό Επιμελητήριο ΜΕσολογγίου = Liberty + 3 ψησταριές + 2-3 περίπτερα!!!
Α ρε ψαροχώρι υπερδύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Να γινει το μεσολογγι πρωτευουσα της ευρωπης!!!! ΧΑΧΑΧΑ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΥΧΗ..ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗΣ ΚΡΙΣΗΣ..Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΝΑ,ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΣΟΡΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ...Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΝ ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝ...ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΥΘΥΣΜΙΑΚΟ 100.000 ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΘΑΒΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ..ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΙΑ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ..Σ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ,Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ..ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ..ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΘΕ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ ΜΑΖΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΝΕΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΑΞΟΝΑ..ΣΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ-ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΤΟ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ..ΗΔΗ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πόσο κομπλεξικοί είναι οι ψαρόμυαλοι φάνηκεπου αντί να στηρίξουν όλο το εγχείρημα για νέα περιφέρεια που επιτάσσει η λογική, αντιδρούσαν για να μη γίνει το Αγρίνιο έδρα. Τόσο μίσος δεν υπάρχει πουθενά αλλού, μόνο Ηράκλειο Χ<ανιά που εκεί τουλάχιστονείναι άλλοι νομοί με άλλον ένα ενδιάμσε. Ντροπή στους ψαρόμυαλουπου μας κρατάνε ομήρους της Πάτρας.
Είστε πολύ ξεφτιλισμένοι εκεί κάτω. Τόσο μυαλό έχετε, γεμάτο αυγοτάραχο. Τί άλλο να πει κανείς? Καλά να είστε μήπως βάλετε μυαλό κάποια μέρα.
Η Πάτρα θέλει ένα Αγρίνιο , άρα και νομό ανίσχυρο που δε θα έρχεται εναντίων των συμφερόντων της και γουστάρει ένα χωριό τύπου Μεσολόγγι για να μην έχιε δύναη και να κάνει τις βρωμοδουλειές της εναντίων όλων,όλων,όλων, αυτό δεν καταλάβατε ποτέ. Εχθρός σας είναι Η Πάτρα, όπως και όλου του νομού, για αυτό ζούμε σε μια παρακμή εδώ και δεκαετίες. Δεν είναι το Αγρίνιο που ποτέ δεν πήρε τίποτα από την πολιτεία. Απλά δείτε τί πήρε το Μεσολόγγι εδώ και δεκαετίες και τί το Αγρίνιο. Αλλά είστε τυφλοί και δεν βλέπετε.
Ο Θεός, ο Βούδας, ο δωδεκάθεος ή ότι πιστεύετε ας σας φωτίσιε μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα.
Ας σπάσει ο τόπος σε Αιτωλία και Ακαρνανία.Δεν είναι κακό. Αυτός ο νομός είναι κομμάτι ίδιο από τηνν αρχή του νέου ελληνικού κράτους, δηλαδή μια μαλακία που δε δούλεψε ποτέ σωστά. Το γφεγονός ότι γίνονται συνενώσεις δε σημαίνει ότι δε μπορεί να γίνει σπάσιμο μιας υποπεριφέρειας σε δύο για να διοικείται καλύτερα.
Καλύτερη συνεργασία θα υπήρχε μεταξύ ημών αν ήμασταν χωρισμένοι παρά τώρα.

Ανώνυμος είπε...

13 Απριλίου 2010 3:53 μ.μ.
οτι και να κανετε ειστε τελειωμενη υποθεση.

Ανώνυμος είπε...

Προηγούμενος φίλος "απειλεί" μεταξύ άλλων το Αγρίνιο με δημιουργία ανεξάρτητου Εμπορικού Επιμελητηρίου και ΚΤΕΛ με έδρα το Μεσολόγγι. Ιδού η Ρόδος αγαπητέ, αν έχετε τα κότσια προχωρήστε και καλή τύχη, να δούμε πόσο θα κρατήσει.

Ανώνυμος είπε...

Το Μεσολογγάκι φαίνεται πως αλλάζει ντ@β@τζh!
Επί δεκαετίες κινούσε τις εξελίξεις στο νομό σύμφωνα με το συμφέρον του με τη βοήθεια της Αθήνας. Τώρα τελευταία, ειδικά με το θέμα του Εφετείου, κάποιοι φορείς του χωριού τάζουν kwl0 σε Πατρινούς πολιτικάντηδες και υπόσχονται υποστήριξη στη μελλοντική υπερ-περιφέρεια. Εμ, τα χούγια δεν κόβονται...

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι οι άνθρωποι που θέλουν ένα Αγρίνιο περίκλειστο και αποδυναμωμένο, είναι και οι άνθρωποι που είναι υπέρ της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν ζήσει στην Αιτωλ/νια και τα παιδία τους δεν πρόκειται να ζήσουν στην Αιτωλ/νια και την δύναμη τους την αντλούν εκτός Αιτωλ/νιας. Οι Δήμοι στην Αιτωλ/νια πρέπει να είναι συνεκτικοί. Οι κάτοικοι των Δήμων Αρακύνθου, Αγγελοκάστρου, Νεάπολης, Στράτου, Θεστιέων και Παράβολος εξυπηρετούνται από το αστικό κέντρο του Αγρινίου. Οι περισσότεροι από του παραπάνω Δήμους υδρεύονται από το διυλιστήριο Αγρινίου και μελλοντικά τα λύματα τους θα αποχετεύονται στο βιολογικό Αγρινίου. Η κοίτη του Αχελώου και η λίμνη Λυσιμαχεία είναι ευαίσθητες περιοχές και υπεύθυνος Δήμος θα πρέπει να είναι ένας.
Ο αποκλεισμός του Δήμου Αγρινίου για μια ακόμη φορά από την Τριχωνίδα πιστεύω ότι θα αποτελέσει τροχοπέδη στην δυναμική ανάπτυξη των περιοχών πέριξ της λίμνης. Οι Δήμοι θα πρέπει να συνενωθούν με στόχο την λειτουργικότητα τους και να είναι συνεκτικοί και όχι με κριτήριο τον πληθυσμό και στο σκοπό των πρόσκαιρων σκοπιμοτήτων και των προσωπικών επιλογών. Οι ορεινές περιοχές θα πρέπει να αποτελέσουν Δήμους ανεξάρτητους και οι οποίοι θα τύχουν ιδιαίτερης φροντίδας από την πολιτεία. Ο δυναμικός Δήμους της Ναυπάκτου κατά την γνώμη μου στην παρούσα φάση δεν πρέπει να δεχθεί το βάρος για την φροντίδα των ορεινών περιοχών της Ναυπακτίας. Η δυναμική που έχει η πόλη της Ναυπάκτου θα βοηθήσει αποτελεσματικότερα τα ορεινά της Ναυπακτιας

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΣΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

symfono me to filo moy kai diapistono oti diamorfonetai megalo reyma pia gia diekdikisi tis thesis tis aitolikis gis sta dromena toy nomoy mas..terma oi geloiotites sokoy,epimelitirion kai thermokefalon topikiston toy agrinioy poy theloyn na ftasoyn to agrinio mexri to mesologgi..kairos na dieyrynthei to xasma giati kathimerina diapistonetai aparadekti logiki apo tin poli toy agrinioy..tetoia yponomeysi den exei yparxei alli fora ..edo pane na dimioyrgisoyn deytero dimo sto xiromero kai stin naypaktia gia na periorisoyn naypakto kai mesologgi..pane na ftiaxoyn ektroma agrinio kapelonontas oloys toy dimoys gyro toy..i xeftila ton agrinioton na min perasei..i perifereia kai o agonas toys ekaige giati ithelan na paroyn tin edra aytoi..ypokrites kai farisaioi den to elegan kai ekanan ton anixero..telos stin anoxi..artemis

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7.32 το κτελ αιτ/νιας εχει ηδη εδρα εκ του νομου..εδρα του ειναι το μεσολογγι..καποιοι ομως γελοιοι με το προσχημα της εταιρειας(εταιρεια με προνομιες και επιχορηγησεις πρωτη φορα βλεπω) εχουν μεταφερει την εδρα με το ετσι γουσταρω και μαλιστα εφτιαξαν εγκαταστασεις με τεραστιο κοστος στο αγρινιο οπου θα στεγαζεται ολο το κτελ..αυτεσ οι προκλητικεσ ενεργειεσ με την στηριξη των βουλευτων,οπωσ και η δραση του επιμελητηριου και τησ νομαρχιασ του σωκου,η απιστευτη δραση τουσ να ονομαστει το πανεπιστημιο αγρινιου αλλαζοντας και την διοικουσα ,η διεκδικηση του εφετειου και ο κρυφος πολεμος στον καλλικρατη εχουν διχασει απιστευτα τον νομο.απο εδω και στο εξης θα υπαξει αλλη πορεια.δεν γουσταρουμε κανενα αγρινιο να μασ το παιζει αφεντησ..ειδικοτερα οταν δεν σεβεται στοιχειωδη πραγματα..πολιτικη θα παραγεται απο εδω και στο εξης απο εμας για εμας

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ;
ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ.
Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ (ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ) ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ..ΚΑΛΕΚΡΟΝΕΝΤΑΥΡΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ..ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ/Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΜΠΑΣΤΟΥΡΝΟΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

να βγει αμεσως απο τον τιτλο το αιτ/νιας..δεν θα με εκπροσωπουν εμενα οι τοπικιστες και οι κολλημενοι..ναυπακτιος

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η τρέλα....Ζήτω!!!!
Από την αρχή μέχρι το τέλος, ειρωνείες, ψευτοεγωισμοί, τοπικιστές δηλώσεις και γεμάτοι μίσος!
Έτσι είναι ο Έλληνας. 365 χρόνια ήτανε πολλά...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12.43 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΛΩ ΠΡΟΤΑΣΗ..ΚΑΙΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗς ΕΝΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,ΚΤΕΛ,ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ,ΕΦΕΤΕΙΟ.ΠΑΡΑΒΟΛΑ,ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ,ΛΙΜΝΗ,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ,ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ..ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΚΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΑΡΟΒΛΑΧΟΧΩΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 10.52, αντε στο μπολιαροχωρι σου!!!!!!!!!!!!