Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Ποιος σας είπε ότι ''κοστίζει'' η εκτροπή;



Μιλώντας σήμερα στο προσυνέδριο του κόμματός του στη Λάρισα, ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε για ακόμη μια φορά τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με το ζήτημα της εκτροπής του Αχελώου. Συγκεκριμένα, κάλεσε προσωπικά τον Γιώργο Παπανδρέου να δει την Πανθεσσαλική Συντονιστική Επιτροπή επισημαίνοντας τα εξής: «Δεν έχει υψηλό κόστος. Αλλά θα έχει για τον τόπο πολύ μεγάλο όφελος. Δεν απαιτεί θυσίες για να ολοκληρωθεί. Απαιτεί απλώς κοινή λογική για να το ξεμπλοκάρουν».

Δυστυχώς, ο κύριος Σαμαράς συνεχίζει να κινείται στο ίδιο πλαίσιο με την απερχόμενη ηγεσία του κόμματός του επί του μείζονος θέματος της εκτροπής. Αλήθεια κύριε Σαμαρά το «κόστος» που ονομάζεται περιβάλλον και διατάραξη του οικοσυστήματος σας λέει κάτι;

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαμαρά λίγα και τα δικά σου ψωμιλα.
Θα πάρεις ένα 15-18% μόλις την κοπανήσει η Ντόρα που θα φτιάξει δικό της κόμμα με τους φευγαλέους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αφού εκεί καραδοκεί ο Βενιζέλος με τους δικούς του.
Θα γίνετε όλοι μια ωραία παρέα του 15-20% και θα αρχίσει και στην Ελλάδα η εποχή των κυβερνήσεων συνασπισμού όπως στη Γερμανία και αλλού. Αυτό δηλαδή που ήθελα να επιβάλλουν από τις τελευταίες εκλογές οι μεγάλες δυνάμεις.
Γνωστό το κόλπο, αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.
Ξεπουλάτε τηνΕλλάδα με το τελειωτικό χτύπημα να έρχεται μέσα στον επόμενο χρόνο. Η αρχή του τέλους για την Ελλάδα ήρθε με την οικονομική κατάρρευση και την ιθαγένεια σε μιλιούνια μουσουλμάνων.
Σε 30 χρόνια η Ελλάδα θα είναι μια μαυριδερή μουσουλμανοκρατούμενη χώρα. Με τους μουσουλμάνους να γεννάνε 5-6 παιδια και τους Έλληνες βαριά 2, ενώ ο ελληνικός πληθυσμός έχει γεράσει προ πολλού, καταλαβαίνετε όλοι ποιο είναι τοσχέδιο. αι είναι εδώ. Όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός.
Τύφλα να έχουνοι ΣΥΡΙζΑΙΟΙ και όσοι σύγχρονοι εφιάλτες τύπου ουράνιο τόξο και οικολόγοι πράσινοι,τρεμόπουλοι,αλήθεια αυτοί που εξαφανίστηκαν,ουστ από δω προδότες, σκοπιανοί.
Οι έλληνες τί είχαμε να μας ενώνει? Θρησκεία, πατρίδα,οικογένεια. Και μην πεταχτείτε μερικοί φασίστες και φασίστες,μόνιμη επωδός των προδοτών . Να δούμε όταν τα παιδιά θα τα βλέπετε από ψηλά να τα βασανίζουν αυτοί οι αγροίκοι μουσουλμάνοι. Τότε θα αναρωτιέστε ίσως. Εκτός και αν έχετε ήδη εξασφαλίσει κάτι καλύτερο για αυτούς. Με τα κλεμμένα δημόσια χρήματα στο εξωτερικό ζωή χαρισάμενη.
Φυλακή στους κλεφτες του δημοσίου χρήματος, όχι ιθαγένεια σε μουσουλμάνους, μόνο στους ελάχιστους που έχουν περάσει από 12χρονη υποχρεωτική ελληνοική εκπαίδευση, έχουν εργαστεί για 10 χρόνια στην Ελλάδα και έχουν βαπτιστείκαι έχουν απαρνηθεί την προηγούμενη εθνικότητα.
Ποιος θα φιλάει τησημαία μας,αυτή την αιματοβαμμένη με το αίμα τωνπρογόνων μας? Αυτοί οι αλλοδαποί που την καίνε και τη σκίζουν?
Έδωσαν τηζωή τους οι πρόγονοί μας για να λένε τις μαλακίες τους οι σύγχρονοι εφιάλτες. Λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς είναι για το _ούτσο!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ Κ. ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ...ΑΡΕ ΞΥΛΟ Π ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ Σ...ΑΓΙΑ ΡΑΒΔΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ...ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Σ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΜΑΡΑ? ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ Τ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Κ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

εγω ρε παιδια θα συμφωνησω με τον πρωτο.
τα εχω παρει πολυ στο κρανιο με το θεμα της μεταναστευσης.
δηλαδη λυσσαμε ολα τα προβληματα μας και λυσσαξαμε να ψηφισουμε το νομοσχεδιο για το μεταναστευτικο!!
θελω να εκτονωθω αμα βρω κανεναν βουλευτη του πασοκ μπροστα μου καμια μερα. τους θεωρω μεγαλους αλητες που κοροιδεψαν τον ελληνικο λαο στην ψυχρα. για να παρουν μερικους ψηφους παραπανω , κανουνε τους μουσουλμανους ελληνες?
και κατι για να κλεισω , ο τζεφρυ το παιδι δεν κανει γιαυτη την δουλεια.μας καταστρεφει σα χωρα.καθαρος πρακτορας των αμερικανων.
θα ερθει η ωρα που θα παρακαλανε τον μπουλη να γυρισει πισω.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥΛΟ ΑΠ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ.
ΕΧΕΙ ...ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο σχόλιο, φίλε μου εσύ που το έγραψες, στείλτο σε όλους τους βουλευτές και στους αρχηγούς κομμάτων και σε όλους τους υψηλά υφιστάμενους κρατούντες και παρακρατούνες!
Δεν θέλω να σου πάρω τα...πνευματικά δικαιώματα αν και ανώνυμος!
Μην φοβάσαι κάντο!
Μόνον έτσι καταλαβαίνουν όλοι τι πάνε και κάνουν!

Σωτήρης Κουτσογιάννης.

Ανώνυμος είπε...

NENEKOI ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ.
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το κόστος για την λειτουργίας του αρδευτικού συστήματος να μας πει ποιος θα το πληρώνει κ ο κ. Σαμαράς με επιδοτήσεις κλπ Μήπως ο Έλληνας φορολογούμενος για λίγους ψήφους. Πιο θα είναι το όφελος της Εθνικής οικονομίας.

Ανώνυμος είπε...

αγανακτησμενα ανθρωπακια του καναπε αυτοι που σας πηδ..νε τοσα χρονια δεν ειναι οι μεταναστες ειναι αυτοι που γλυφετε τοσα χρονια για τα ρουσφετια σας

Ανώνυμος είπε...

11:08 π.μ.
ερχεται και θα ειναι αλλα ουγγαρια με ταγματα εφοδου.
αιντε και στα δικα μας παιδια. κουραγιο.