Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Αναφορά για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας στο νέο σχέδιο νόμου για την Εκπαίδευση


To παραπάνω απόσπασμα είναι από το Άρθρο 37 του σχεδίου νόμου για την εκπαίδευση με τίτλο "Λοιπά θέματα των ΑΕΙ", όπως κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων για συζήτηση στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων.
Αφορά το νεοσύστατο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος και τα ζητήματα διοίκησης και οικονομικής διαχείρησης. Είχε προκύψει κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα με τη μισθοδοσία του προσωπικού, καθώς ακόμα και τον προηγούμενο μήνα γίνονταν από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Όπως μπορείτε λοιπόν να δείτε στο παραπάνω κείμενο , το ζήτημα αυτό θα λυθεί και τυπικά, μέχρι την δημοσίευση του παραπάνω νόμου, οπότε θα μπορεί και επίσημα τη διαχείρηση να την κάνει η τωρινή Διοικούσα Επιτροπή.
Το ζήτημα είναι όμως αυτή να στηριχθεί, να μπορεί να πλαισιωθεί από τους συνεργάτες και το απαραίτητο προσωπικό που θα κρίνει ότι έχει ανάγκη, διότι όπως είναι αντιληπτό το ξεκίνημα του νέου Πανεπιστημίου απαιτεί ταχύτητα στη διεκπεραίωση των διοικητικών και οικονομικών υποθέσεων..

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι καποιο προβλημα ωρε τραχαναδες!δεν δινονται καθολου λεφτα στο πανεπιστημιο απο 1/4!τα βιβλια που φωτοτυπουσε το πανεπιστημιο ιωαννινων δινονται με μορφη φωτοτυπιας μιας κ δεν υπαρχει σχεδιο ουτε καν για τα βιβλια!εκπαιδευτικες εκδρομες δεν μπορουμε να παμε καθως η διοικουσα δεν βρισκεται στο αγρινιο κ δεν μπαινουν υπογραφες!οι αιθουσες ειναι παρατημενες κ το νεο κτιριο δεν εχει καν ιντερνετ!τα εργαστηριο γινονται πια θεωρητικα κ οχι πρακτικα καθως δεν χωραμε στις αιθουσες εργαστηριων δεδομενου οτι τα εργαστηρια ειναι για 50 ατομα το χρονο κ για ενα τμημα κ οχι 2 που εξηπυρετει τωρα,αποτελεσμα η υποβαθμιση των τμηματων!θα δουμε πως θα ειναι κ του χρονου το πραγματα!αλλιως οι 2 σχολες θα κλεισουν η τριτη ειναι σαν να μην υπαρχει!................ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι αρχή ακόμα, θα στρώσουν τα πράγματα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΡΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πανεπιστήμιο Αγρινίου.

Ανώνυμος είπε...

3:21 δεν υπαρχει πανεπιστημιο αγρινιου αλλα δυτικης ελλαδας!αυτο συμαινει οτι μπορει μεχρι κ ο πυργος να παρει τμημα!μια ειναι η μυση πανεπιστημιουπολη!αλλα θα παρει πανω απο 10 χρονια για να γινει!αυτο ειναι το πανεπιστημιο "αγρινιου" που σας εταζαν κ οι 2 κυβερνησης κ η μια κατηγορουσε την αλλη οτι ειπε για αγρινιου κ γινεται δυτικης!"μαζευεται ψηφους επρεπε να λεγεται"!!!.....ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια μονο να λεμε ξερουμε.Ελατε να διαμαρτυρηθουμε ολοι μαζι και ασε τους αλλους να κανουν "γενικες συνελευσεις". Ελατε να μαζευτουμε στην πλατεια και να φωναξουμε τα καναλια.Δηλαδη ελεος,μονο να γκρινιαζουμε ξερουμε.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.Του χρονου θα κανουμε μαθημα σαν τα κοτοπουλα 3 τμηματα μαζι.Πρεπει να ακουστει η φωνη μας!!!!

Ανώνυμος είπε...

6:08 μαζι σου!αλα νωμιζεισ οτι νοιαζεται κανεισ για μας?οι αγρινιωτες μονο να φωναζουν ξερουν!εδω την πλατεια τους τν ειχαν πανω απο 1 χρονο κλειστει κ τωρα λενε αξιζε τον κοπο!ευτηχως υπαρχουν καποιοι που μας καταλαβαινουν!αλλα δεν νωμιζω να στειλουν το αλλο τμημα μαζι μας.για τον μονο λογο οτι δεν υπαρχουν θεσεισ για τα γραφεια των καθηγητων!..........ταπεινος φοιτητης!