Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Forum ανάπτυξης 2010 στο Αγρίνιο


Βήμα γόνιμου προβληματισμού για την προωθούμενη διοικητική μεταρρύθμιση, αποτέλεσε η Ημερίδα Αιτωλοακαρνανίας του πολυσυνεδρίου «FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2010», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, με θέμα «Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ: Αναπτυξιακές προοπτικές χωρίς σύνορα».

Στην επιλογή του φετινού θέματος, ελήφθη υπόψη η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα με το πρόγραμμα «Καλλικράτης», σε συνδυασμό με τις διαχρονικές πρωτοβουλίες του Forum Ανάπτυξης για τη διαμόρφωση κοινών αναπτυξιακών στόχων και την επίτευξη συνεργασιών στη Δυτική Eλλάδα πάνω σε θέματα διαπεριφερειακού ενδιαφέροντος.

Εισηγητές στην Hμερίδα Αιτωλοακαρνανίας του Forum Ανάπτυξης 2010 ήταν οι κ.κ.: Τάσος Αποστολόπουλος, Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Δημήτρης Σταμάτης, Βουλευτής Αιτ/νίας, Τομεάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης ΝΔ, Κωνσταντίνος Αντζουλάτος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, Γεώργιος Καραμπάτος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ενώ την συζήτηση που έγινε στο πλαίσιο των παρεμβάσεων εκπροσώπων φορέων και επιχειρήσεων, συντόνισε ο κ. Νίκος Κανής, Εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Μαχητής».

Την διοργάνωση της «Ημερίδας Αιτωλοακαρνανίας» του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2010, είχε η «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ» και η εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» με συνδιοργανωτή το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. Κεντρικός χορηγός της Ημερίδας ήταν ο ΟΤΕ, ενώ χορηγοί ήταν οι εταιρείες ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., ΕΣΠΑ-Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή ΠΔE και η ΛΟΥΞ ΑΒΕΕ. Xορηγός επικοινωνίας ήταν ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΧΕΛΩΟΣ TV.

Περισσότερα


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αναπτυξη παντου! θελουμε να γυρισουμε πισω στις πατριδες μας και μας εκαναν οικονομικους μεταναστες οι σκατοπολιτικοι μας!

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 100 ΗΜΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ!
ΝΕΝΕΚΟΙ ΠΑΣΟΚΙΑ, Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ

Ανώνυμος είπε...

για μια ακομη φορα με την δηθεν αναπτυξη το Αγρίνιο παει να περασει το τοπικιστικο του μενος και τις βλεψεις του.ξεφτιλααα

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙFORUM ΓIA ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ,ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΟΥ Η ΓΕΦΥΡΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΜΕ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΥΣ .
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ .............