Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο Δήμτρης Σταμάτης έδωσε το παρον σε Μακρυνεία και ΟΝΝΕΔ.


Συνάντηση είχε την Παρασκευή το απόγευμα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης με τον Δήμαρχο Μακρυνείας κ. Βασίλη Καρακώστα και άλλα μέλη που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το δήμο Μακρυνείας, καθώς και το σχεδιασμό των εκλογών.

Ο κ. Καρακώστας στη συνάντηση επισήμανε ότι «τώρα με το σχέδιο Καλλικράτης και τη συνένωση του δήμου Μακρυνείας στο Διευρυμένο Δήμο Αγρινίου, απαιτείται ο νέος δήμαρχος να έχει γνώση και εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση. Ο κ. Σταμάτης διετέλεσε νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας επί 8 χρόνια και είναι σε θέση να γνωρίζει και να μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα από τον καθένα και με τον καλύτερα δυνατό τρόπο τα θέματα που απασχολούν τον κάθε δήμο και για το λόγο αυτό πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε».

Μετά τη συνάντηση ο κ. Σταμάτης βρέθηκε στην πρώτη συνάντηση των νέων της ΟΝΝΕΔ που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου, όπου συνομιλώντας και ανταλλάσοντας ιδέες και απόψεις μαζί τους, τους μετέφερε την αγωνία του για το θέμα του Καλλικράτη στην Παιδεία. Ο κ. Σταμάτης ανέφερε πως φοβάται ότι με τον Καλλικράτη στην Παιδεία το Πανεπιστήμιο Αγρινίου καθώς και τα τμήματα του ΤΕΙ Μεσολογγίου οδηγούνται στην κατάργηση.

Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΝΕΔ Μακρυνείας... χαχαχαχα!!! Καλό!!!