Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Περί στηρίξεως ο λόγος...

Απ ότι φαίνεται οι επερχόμενες εκλογές στο Δήμο Αγρινίου θα μείνουν στην ιστορία για τα δελτία τύπου και τις διενέξεις που δημιουργούν μεταξύ των δύο βασικών διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου. Έτσι μετά τις πλημμύρες, τα οδικά έργα και τα δημοτικά τέλη το πεδίο της αντιπαράθεσης μετατέθηκε στις δηλώσεις στήριξης. Μήλον της έριδος αυτή τη φορά αποτελεί ο Δήμαρχος Νεάπολης Κώστας Καπελλάκης, τον οποίο ο Δημήτρης Σταμάτης ευχαριστεί για τη στήριξή του.


Συγκεκριμένα με σημερινό δελτίο τύπου που αφορά την ανακοίνωση του συνδυασμού του αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «…Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Στράτου κ. Δημήτρη Μουρτζιάπη, τον Δήμαρχο Μακρυνείας κ. Βασίλη Καρακώστα, τον πρ. Δήμαρχο Αρακύνθου Κωνσταντίνο Λάκκα, τον πρ. Δήμαρχο Αγγελοκάστρου κ. Βαγγέλη Σταμούλη, τον πρ. Δήμαρχο Νεάπολης κ. Παναγιώτη Τσιαμάκη, τον πρ. Δήμαρχο Θεστιέων κ. Κωνσταντίνο Κατσαρή,που με την παρουσία τους στελεχώνουν τον συνδυασμό,καθώς επίσης και τον Δήμαρχο Νεάπολης κ. Κώστα Καπελλάκη, τον πρώην Δήμαρχο Παραβόλας κ. Βασίλη Γιαννακά, τον πρ. Δήμαρχο Νεάπολης Παναγιώτη Κατσινούλα, και τον πρ. Δήμαρχο Παρακαμπυλίων κ. Γεώργιο Γκέκα, οι οποίοι εξέφρασαν την στήριξή τους στην Παράταξη ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ...».

Η απάντηση ήρθε πριν από λίγο από τον κ. Καπελλάκη και αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η φιλοξενία και η αβρότητα που επέδειξα, τόσο εγώ ως δήμαρχος όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου κ Δημήτρη Σταμάτη στο δημαρχείο Νεάπολης (18/10/2010), είναι προφανές ότι παρεξηγήθηκε από τον κ Σταμάτη και η έννοιά της διαστρεβλώθηκε πλήρως . Είναι αυτονόητη η στήριξη μου στο δήμαρχο Αγρινίου και επικεφαλής της παράταξης <<Σύγχρονο Αγρίνιο –Νέος Δήμος Νέα Εποχή>>, Παύλο Μοσχολιό με τον οποίο μας συνδέουν κοινοί αγώνες για την τοπική αυτοδιοίκηση και μαζί θα συνεργαστούμε για τον νέο διευρυμένο Δήμο Αγρινίου.»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XAXAAXAXA!

Ανώνυμος είπε...

τον καπελωσε ακομη και ο καπελακης