Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Eγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο ο Παύλος Μοσχολιός.

«Υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει ότι αυτή η συγκέντρωση δείχνει τη νίκη μας από την πρώτη Κυριακή;». Με αυτή την ερώτηση προς τους ψηφοφόρους του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός άνοιξε χθες την ομιλία του κατά την τελετή των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, εμφανώς ικανοποιημένος από τον όγκο και τον παλμό της συγκέντρωσης, καθώς και από την ανταπόκριση του κόσμου, παρόλες τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Θάνος Μωραΐτης, ο Βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης, ο Νομάρχης Αιτωλοκαρνανίας Θύμιος Σώκος, ο πρώην Δήμαρχος Αγρινίου Γιάννης Βαϊνάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Τσιχριντζής, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ Θωμάς Κουτσουπιάς, ο Πρόεδρος του Υπεραστικού Κτελ Γιώργος Καψιαμπέτης καθώς και το Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας Κώστας Πιστιόλας. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι το παρών έδωσαν οι δήμαρχοι Αγγελοκάστρου, Παρακαμπυλίων, Παναιτωλικού, Παραβόλας, Αρακύνθου και Νεάπολης.  

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΥΛ ΠΕΛΑΤΕΙΑ... ΑΛΛΑ

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ? ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ...ΑΣΦΑΛΤΟ...ΠΑΡΚΙΝΚ.ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΜΑ. Η γνωστή πλέον ανάπλαση εντελώς αποτυχημένη,τα πεζοδρόμιατο αυτονόητο δηλαδή, η μελλοντική ....πινακοθήκη... και η λαχανογορά που έρχεται..η συγκοινωνία με κουμάντο του υπουργείου για πολλούς δήμους...αστα ΜΙΖΕΡΙΑ. ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ,ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ...

ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ...

Υγ-Κύριε Σταμάτη δεν πείθετε ουτε εσείς, σε καμία περίπτωση.

Υγ-Νικάκης και λοιποί αριστεροί, μα τόσο γραφικοί?

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε εκείνον τον τηλεπαρουσιαστή τον Αλκη Στέα (Θεός σχωρέστον,) πολύ παλιά στην τηλεόραση που εβγαινε και φώναζε το " Ε Υ Τ Υ Χ Ε Ι Τ Ε " ?


Ε Υ Τ Υ Χ Ε Ι Τ Ε, πάντα με ευχή και απο εμέναν αγαπητοί μου συμπολίτες χειροκροτητές των οποιων υποψήφιων ολων των παρατάξεων.

Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

Που πήγατε..... καραβάκια με τέτοιο καιρό?
Δεν σκεφτήκατε μήπως πουντιάσετε?
Δεν εισασταν και οι περισσότεροι.... νιάτα.

Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

file ta eipes ola pragmatika!!!frou frou kai aromata mono!!einai i proti foraa stin zoi mou pou den tha psifiso dioti den me gemizei kaneis.an kai stis proigoumenes ekloges eixa psifisei to mosxolio apodeixtike terastio lathos mou!den tin ksanapatao me tipota.

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια

Ανώνυμος είπε...

Οχι και κάποιοι με θρασύτητα να μιλάνε για έργα Μοσχολιού. Λές και αυτός ο τόπος δεν διαθέτει ανθρώπους με κριτήρια και αισθητική.Κανένας δεν αξίζει.Τόσο απλά. Το τραγελαφικό του θέματος οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.ΝΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ 7/11.ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

μοσχαρια οχι στην αποχη. ολοι πρεπει να παμε να ψηφισουμε! αυτο θελει και η κυβερνηση , την αποχη!
θεε μου γιατι να ειναι τοσο χαϊβανια οι νεοελληνες?

Ανώνυμος είπε...

Πρός
18 Οκτωβρίου 2010 11:32 π.μ.

Ευγε για τις υψηλού επιπέδου προσφωνήσεις σου σε συμπολίτες σου.

Δεν αξίζει καθόλου τον κόπο να τύχης απάντησης .
Μόνο περιφρόνησης.

Ανώνυμος είπε...

ολοι αυτοι, ειναι και διεφθαρμενοι ετσι?
κομματικη πελατεια πασοκ=ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΚΟ ΣΤΟ FULL!

Ανώνυμος είπε...

Ψήφο αλλά σε ποιόν? Ιδίως ντροπή στους υποψήφιους της κυβέρνησης του μνημονίου.

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

18 Οκτωβρίου 2010 2:34 μ.μ.

απο τους διεφθαρμενους εισαι και εσυ ε?

Ανώνυμος είπε...

Πρός
19 Οκτωβρίου 2010 12:57 μ.μ.

Δεν αξίζεις απάντησης από.... μοσχάρια η διεφθαρμένους οπως μας λές..

Εσύ ανήκεις σε αλλη υψηλή νοητική κατηγορία και επιπέδου ¨αφθαρτου , αμόλυντου,αγίου.