Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Η περιπέτεια του Ζείδωρον..

Ο zeidoron είναι ένας από τους αναγνώστες μας και παράλληλα διατηρεί και ιστολόγιο στη διεύθυνση zeidoron.blogspot.com . Σε αυτό το ιστολόγιο έγραφε τους προβληματισμούς του  ένας από τους συμπατριώτες μας που από νεαρή ηλικία ζεί μακριά από το Αγρίνιο και έχει τη δικιά του κριτική άποψη γύρω από ζητήματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.
Μια ωραία μέρα λοιπόν το Blog του εξαφανίστηκε. Χωρίς προϊστορία, χωρίς γιατί, και το βασικότερο: χωρίς κανέναν να θίξει προσωπικά.
Η περιπέτεια του είχε τελικά αίσιο τέλος, καθώς το ιστολόγιο του ξαναεμφανίστηκε στη Blogόσφαιρα.
Έτσι ο zeidoron με το καναρίνι του που επέλεξε ως σύμβολο (παραπέμπει στην αγαπημένη μας ομάδα) θα μπορεί και πάλι να εκφράζει τις απόψεις του στο διαδίκτυο.
Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση του εν λόγω Blog που αναφέρεται στο συγκεκριμένο γεγονός:
"Σήμερα το πρωί αγαπητοί φίλοι το μπλογκ μου επανήλθε κανονικά στη θέση του με τον ίδιο μαγικό τρόπο που εξαφανίστηκε προχτές το πρωί.Το ίδιο έγινε και με τα άλλα τρία μπλογκς που εξαφανίστηκαν την ίδια. μέρα.Το τι συνέβη παραμένει μυστήριο αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από τη google ούτε πριν,ούτε μετά την επαναφορά.
Σ' αυτό το διήμερο πάρα πολλοί φίλοι της μπλογκόσφαιρας ενδιαφέρθηκαν για το πρόβλημα,άλλοι δια ζώσης,άλλοι με mails,άλλοι με αναρτήσεις στα δικά τους ιστολόγια κι άλλοι με σχόλια στο http://zeidoron.pblogs.gr ή στο Facebook.
Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς,ειλικρινά με συγκινήσατε με το ενδιαφέρον σας,τα καλά λόγια σας και τη συμπαράστασή σας.
Να είστε όλοι καλά,από τ' Αγρινιώτικα και τα Παριανά μπλογκς μέχρι τα μεγάλα Πανελλήνιας εμβέλειας αλλά κι οι απλοί φίλοι αναγνώστες.
Καλημέρα σας και θα τα λέμε όπως και πριν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: