Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Διεξαγωγή αγωνιστικών τεστ αξιολόγησης

Στις  15 και 22 του Νοέμβρη  πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή, από τους Διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, τις Ε.Π.Σ / ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, τα τεστ αξιολόγησης (σύμφωνα με τους χρόνους των εθνικών fifa test). Στα τεστ αξιολόγησης έλαβαν μέρος όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί (Β΄-Γ΄-Δ΄ εθνικής κατηγορίας), καθώς και όλοι οι μη αξιολογημένοι και νέοι υπό  προώθηση διαιτητές και βοηθοί. Τα τεστ, πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου εκγύμνασης της Ε.Π.Σ. και της Ε.Δ / Ε.Π.Σ, καθώς και με την βοήθεια του διεθνή βοηθού  κ. Πάνου Γρηγόρη και του έτερου βοηθού της super league κ. Κωσταρά Πολυχρόνη. Στα τεστ αξιολόγησης ΟΛΟΙ οι αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί, ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία τις δοκιμασίες, δείγμα της πολύ καλής φυσικής τους κατάστασης. Επίσης, πολύ καλά πήγαν στα τεστ αξιολόγησης και όλοι σχεδόν, οι μη αξιολογημένοι και νέοι υπό προώθηση διαιτητές και βοηθοί, γεγονός που δείχνει ότι όλοι οι διαιτητές και βοηθοί της Ε.Π.Σ /Αιτ/νίας βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Σε αυτό, συντέλεσε το γεγονός ότι η Ε.Π.Σ / Αιτ/νίας, έχοντας ως αρχή ότι όλοι οι διαιτητές και βοηθοί θα πρέπει να είναι πολύ καλά προπονημένοι , από τον Σεπτέμβρη του 2010, όρισε υπεύθυνο προπονητή τον κ. Κωνσταντίνου Γιώργο, για την εκγύμναση, όλων των διαιτητών και βοηθών  της Ε.Π.Σ . Έτσι, κάθε Τρίτη και Πέμπτη και  ώρα 16.30 στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου και κάθε Τετάρτη στις 15.30 στο Στάδιο Ι.Π Μεσολογγίου  πραγματοποιούνται προπονήσεις για όλους τους διαιτητές και βοηθούς της Ε.Π.Σ/ Αιτ/νίας με μεγάλο αριθμό συμμετοχής.
Στα Τεστ αξιολόγησης, συγκεκριμένα προσήλθαν για να αγωνιστούν εξήντα οκτώ (68) διαιτητές και βοηθοί (ιδιαιτέρως αξιόλογη προσέλευση  διαιτητών και βοηθών, μια και τα προηγούμενα χρόνια, όταν γίνονταν τεστ ο αριθμός συμμετοχής ήταν αρκετά μικρότερος), εκ των οποίων, οι σαράντα έξι (46) πέρασαν με επιτυχία τα τεστ – δέκα πέντε (15) κόπηκαν στα 150μ. και συγκεκριμένα μετά το δέκατο πέμπτο 150άρι – επτά (7) προσήλθαν, αλλά δεν αγωνίστηκαν, λόγω τραυματισμού που είχαν και θα τρέξουν άλλη ημερομηνία που θα ορισθεί. Τέλος δύο (2) διαιτητές δεν προσήλθαν αδικαιολόγητα.     
Μιλώντας στο περιθώριο των αγωνιστικών δοκιμασιών ο υπεύθυνος προπονητής κ. Κωνσταντίνου Γιώργος μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «…Ως υπεύθυνος εκγύμνασης, καθώς και η Ε.Δ/Ε.Π.Σ, θεωρούμε πως  η επιτυχία των διαιτητών και βοηθών  Ε.Π.Σ./ Αιτ/νίας είναι μεγάλη μια και το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ υψηλό. Επίσης θεωρούμε και ήμαστε σίγουροι ότι με τις  προπονήσεις που πραγματοποιούνται,  σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και οι διαιτητές που δεν πέρασαν τις δοκιμασίες θα είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στα τεστ που θα γίνουν τον Ιανουάριο….».    

Δεν υπάρχουν σχόλια: