Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Εκδηλώσεις της ΓΕΑ το Σαββατοκύριακο

Επίδειξη χορευτικής Γυμναστικής το Σαββατο από το τμήμα Ρυθμικής
Το Σάββατο στις 26 Φεβρουαρίου ώρα 6:00 μ.μ., το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής της ΓΕΑ παρουσίασε επίδειξη Xορευτικής Γυμναστικής, στο πλαίσιο των Αποκριών, στο κατάμεστο Παπαστράτειο Μέγαρο.
Οι αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής ξεκινήσανε τη γιορτή με το άνοιγμα ενός σεντουκιού που συμβόλιζε την έναρξη του παραμυθιού και πετάξανε στο κοινό μικρά κουκλάκια που τον κατενθουσίασαν. Γονείς, κηδεμόνες, φίλοι, συγγενείς, παπούδες και γιαγιάδες βρίσκονταν από νωρίς εκείγια να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τα τις μικρές αθλήτριες.
Η γιορτή συνεχίστηκε με πολλές χορογραφίες με θέματα από το θέατρο και τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο.
Στο τμήμα Ρυθμικής της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, στους πολυτελείς κι κλιματιζόμενους χώρους του Παπαστρατείου Μεγάρου, παρακολουθούν μαθήματα 240 περίπου αθλήτριες, ηλικίας από 3 ετών έως και 18 ετών.
Υπεύθυνη του τμήματος αυτού, είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Αλεξάνδρα Αθανασίου, η οποία με τις γνώσεις της, την εμπειρία της, την αγάπη της και το «μεράκι» της, σε συνεργασία και με την Εφορεία της ΓΕΑ, προσεγγίζει τα παιδιά και έχει φτάσει το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες του τμήματος, μικρές και μεγάλες, αλλά και στην υπεύθυνη του τμήματος Αλεξάνδρα Αθανασίου.
1ο Μασκε Πάρτυ
Επίσης με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, το πρώτο μασκέ Party όλων των τμημάτων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, στο καφέ Opera.

Τόσο η προσέλευση όσο και το κέφι ήταν μεγάλο που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Σημειώνεται ότι η εκδήλωση αυτή ήταν η πρώτη παρομοίου περιεχομένου που πραγματοποίησε η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου εκτός Παπαστρατείου Μεγάρου και εντάσσεται στο συνολικότερη πρόθεση της να κάνει άνοιγμα τόσο προς τις μεσαίες και νεαρές ηλικίες, αλλά και να προσθέσει ακόμα περισσότερο αποκριάτικο χρώμα στη ζωή της πόλης του Αγρινίου που –όπως αποδείχθηκε από τις πολλές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα- το θέλει η
νεολαία-και όχι μόνο- της πόλης.
Τη πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν οι έφοροι της ΓΕΑ Παναγιώτης Χατζηγεωργίου, Λίνος Υφαντής και Ντίνα Μπέρμπεη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: