Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο πεζόδρομο Ηλία Ηλιού..


Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε σήμερα η Φιλαρμονική της πόλης μας σε όσους κατέβηκαν το πρωί στο πεζόδρομο να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα.
Οι παραπάνω εικόνες είναι μια γεύση από τη γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο του Αγρινίου..

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραιες εκδηλωσεις αυτες οι οποιες θα πρεπει να γινονται σε πολλες γειτονιες και οχι μονο στο κεντρο

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΟΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΔΩ... ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια και τα ίδια.Αυτή η πόλη αξίζει περισσότερα και καλύτερα. Τουλάχιστον αισθητική και σχέση με την όποια παράδοση έχουν οι κάτοικοι. Δε βλέπει κανένας τι γίνεται σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του νομού?

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με υπεύθυνη επί των πολιτιστικών την Κατσαρή,μη περιμένετε απολύτως τίποτα... μονο kits πράματα θα βλέπουμε...
A ρε αγρίνιο...Καταδικασμένο στην βλαχιά για πάντα...

Ανώνυμος είπε...

πω πω πω μιζερια που βγαζουν μερικοι εδω μεσα...δεν τους αρεσει τιποτα και τρωγονται συνεχεια με τα ρουχα τους.οσο υπαρχουν ακομα τετοιες νοοτροπιες στην πολη που τα βλεπουν ολα μαυρα δεν προκειται να αλλαξει ποτε τιποτα...χαλαρωστε και λιγο

Ανώνυμος είπε...

5:28 Η (ΔΕΔΟΜΕΝΗ) ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΦΤΕΙΕΙ Ή H "ΦΤΩΧΕΙΑ" ΣΕ ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΤΟΛΜΗ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΗΓΟΥΝΤΑΙ;

kostakoutas είπε...

Εγώ και μιζέρια βλέπω αλλα και κραυγαλέα έλλειψη(ανανεωτικών,προχωρημένων)ιδεών..

Είδα κι εγώ την μπάντα στην ιλίου και χάρηκα,ανέβηκα προς τα πάνω στο κέντρο αλλα υπήρχε παντελής έλλειψη αποκριάτικων εκδηλώσεων και ξενέρωσα..

Ανώνυμος είπε...

η αληθεια ειναι οτι αποκριες ποτε δεν ειχαμε καλες στο αγρινιο.μην φτανουμε στο σημειο να τα μηδενιζουμε και ολα ομως.απο το να κανουμε κιτς παρελασεις οπως πολλοι δημοι ανα την ελλαδα απλα για να πουμε οτι εχουμε καρναβαλι προτιμω εννοειται αυτες τις διακριτικες εκδηλωσεις.εξαλλου η πατρα διπλα ειναι για οποιον θελει κατι διαφορετικο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ?ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.

kostakoutas είπε...

Ρε παιδιά εγώ θυμάμαι κάποτε στον άγιο κωνσταντίνο που γινότανε το καρναβάλι και πολύ γέλιο είχε και πολύ πολύ κόσμο μάζευε..Όλη η πολύ και τα περίχωρα μαζευόντουσαν και περνούσανε φίνα..Γιατί σβήσουν έτσι απλά όλα αυτά?