Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Νικήτρια η Γυμναστική Εταιρεία στο ντέρμπυ με τον Παναιτωλικό


Στο κλειστό σήμερα του σταδίου ( το μοναδικό στο Αγρίνιο δυστυχώς) έλαβε χώρα το ντέρμπυ μεταξύ των δύο ομάδων της πόλης μας, της ΓΕΑ και του Παναιτωλικού. Νικήτρια αναδείχθηκε η Γυμναστική Εταιρεία με σκορ 88-86. Στο βίντεο βλέπετε το παλμό που είχε το γήπεδο και την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε η Θύρα 6. Όπως και να έχει, και η ΓΕΑ και ο Παναιτωλικός είναι ομάδες με τη δικιά τους πλούσια& κυρίως πολύδιάστατη ιστορία ( με προσφορά στον αθλητισμό και το πολιτισμό). Όποια ομάδα και να προχωρήσει θα είναι τιμή για τη πόλη του Αγρινίου.
Το να είναι κατάμεστο το στάδιο σε ένα ματς δύο Αγρινιώτικων ομάδων σημαίνει ότι το μπάσκετ ( με τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν τα σωματεία) προχωρά. Πάνε τα πέτρινα χρόνια προηγούμενων δεκαετιών, όπου οι ομάδες μπάσκετ του Αγρινίου ( την υπέρβαση είχε κάνει ο ΑΟ ) πάλευαν για την επιβίωση τους στις μικρές κατηγορίες και μεσουρανούσαν ομάδες από άλλες πόλεις του νομού. Αναλογες προσπάθειες γίνονται και σε άλλα αθλήματα. (Θα γίνει ξεχωριστή αναφορά σε άλλη ανάρτηση)
Το βίντεο βρήκαμε στην ιστοσελίδα agriniofans και στο youtube ανέβηκε από το χρήστη S1x Believer.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδια παλια το μπασκετ ηταν πιο ψηλα στο νομο..ο αο ηταν γ εθνικη ,ο χαριλαος τρικουπης και η ναυπακτος επισης ειχαν χρονια γ εθνικη..η ποιοτητα παιχτων δεκα φορες καλυτερη..ποια πετρινα χρονια?τωρα ειναι τα πετρινα χρονια που παιζεται μπασκετ για γελια και με τους ιδιους πρωταγωνιστες στα δρωμενα,στην προπονητικη και στη διοικηση

Ανώνυμος είπε...

10 ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ.