Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Τι έφερε η επίσκεψη Καραμανλή στο Αγρίνιο


Σε πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδα γράφτηκε εν ολίγοις ότι σε "εθνικά θέματα" αναδεικνύονται δευτερεύοντα θέματα στο τόπο μας, όπως π.χ η αυτονόμηση του Πανεπιστημίου. Εμείς αναρωτιώμαστε όμως προς τι ο λόγος να αντιμετωπίζονται με σεβασμό προβλήματα άλλων περιοχών της Ελλάδος όπως της Κρήτης η της Μακεδονίας, ενώ τα δικά μας-προβλήματα μιας περιοχής χωρίς ίσες ευκαιρίες- να "ενοχοποιούνται" και να παρουσιάζονται de facto κατ αυτό το τρόπο ως "τοπικιστικά βαρίδια δευτερευούσης σημασίας"..
Φεύγοντας από αυτό το σκόπελο- υπάρχουν και άλλες αναρτήσεις που μπορεί να γίνει γενική αναφορά στο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας μας- θα σταθούμε στα 6 βασικά ζητήματα αιχμής: Πανεπιστήμιο, Εφετείο, Νοσοκομείο, Εκτροπή, Ιόνια οδός, Πλατυγιάλι. Έχουμε και λέμε.
Από τα 6 έφερε θετικά προπάντων για Πανεπιστήμιο ( αναφέρθηκαν και προηγουμένως), νοσοκομείο ( δέσμευση για σύντομη ολοκλήρωση του έργου καθώς βρεθήκαν τα κονδύλια για να ξεκινήσουν οι εργασίες). Σε αυτό ας βάλουμε ..."μισή" Ιόνια Οδό ( διότι αναφέρθηκε με χρονοδιάγραμμα μόνο στη παράκαμψη Αγρινίου, η οποία θα δοθεί ως το καλοκαίρι). Ώς έργα με συνάφεια στην Ιόνια όδο ανακοινώθηκαν: Η Παραϊόνια Οδός (κατασκευή και οδικές συνδέσεις σήραγγας Αγίου Ηλία), καθώς η βελτίωση της οδού από το Αγρίνιο μέχρι τη Νέα Γέφυρα Αχελώου.
Από τα υπόλοιπα ..3μιση απλά αναφέρθηκε το Πλατυγιάλι, ενώ σιγή ιχθύος υπήρξε για εκτροπή ( έγινε λόγος πιο πριν σε αυτό) και προπάντων για Εφετείο( Εδώ μάλλον πέταξε η ..υπόθεση).
Συμπέρασμα: Ο πρωθυπουργός ήρθε να παίξει έναν πολύ δύσκολο αγώνα εκτός έδρας με σκοπό στη χειρότερη να πάρει λευκή ισοπαλία και στη καλύτερη να πάρει βραχεία νίκη με.. μισό-μηδέν. Στη κάλπη όμως θα φανεί αν όντως του βγήκε το αμυντικό σύστημα η έφαγε γκολ στα τελευταία λεπτά...


Βασιλιάς Άγριος

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o moraitis kai giannaka ekanan diloseis giati den eipe tipote gia to efeteio..vre aparadextoi kai egkathetoi vouleytes ti diloseis na kanei meta to fiasko toy efeteiou?eseis diladi me poious eiste me to nomo i me tin paranomia?to efeteio skalose gia ta gnosta..kai exeis toys allous na petagontai san pordes kai na apaitoyn diloseis..oraioys voyleytes exei i ait/nia..san den ntrepomaste..artemis

Ανώνυμος είπε...

to efeteio skalwse giati to skalwsate eseis artemh. ai stamata na les olo malakies. mhn to paizeis twra aitwloakarnanas kai kalaaaaaa oti thes to kalo toy nomou! thn parth sou koitas kai esy san mesologgiths.

Ανώνυμος είπε...

to efeteio skalwse giati to skalwsate eseis artemh. ai stamata na les olo m... mhn to paizeis twra aitwloakarnanas kai kalaaaaaa oti thes to kalo toy nomou! thn parth sou koitas kai esy san mesologgiths.

Ανώνυμος είπε...

to efeteio skalose gia toys gnostoys logoys pou oloi xeroyme kai variemai na aparitmiso...kai ego apo allous ta antigrafo..alloi gnorizoun kalytera apo mena...artemis

Ανώνυμος είπε...

Τα πρόσωπα που θα τη συγκροτούν δεν έχουν γίνει γνωστά, πλην αυτό του κ. Κοντού, η αναφορά μας στον οποίο γίνεται ασφαλώς με την εύλογη επιφύλαξη, έως ότου υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση. Ο καθηγητής και επί σειρά ετών γενικός γραμματέας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Κοντός πάντως, θεωρείται και είναι ο άνθρωπος που μπορεί να εγγυηθεί την καλή πορεία και εξέλιξη του Πανεπιστημίου μας. Χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον Ακαδημαϊκό χώρο, έχει τις διοικητικές ικανότητες που απαιτούνται, ιδιαίτερα στο δύσκολο πάντα ξεκίνημα ενός νέου Πανεπιστημίου, διατηρεί καλές προσωπικές σχέσεις με παράγοντες που μπορούν θετικά να συμβάλουν στην ταχεία ανάπτυξη του Πανεπιστημίου, τόσο στο θέμα των υποδομών όσο και στην ενίσχυσή του (υπηρεσίες, προσωπικό, νέα Τμήματα κ.τ.λ.) και, εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι αυτός θα είναι ο πρόεδρος της Διοικούσας, το όνομά του αποτελεί, θεωρούμε, την καλύτερη δυνατή εγγύηση για το παρόν και το μέλλον του Πανεπιστημίου μας.

Η εφημερίδα «Συνείδηση» τον καλωσορίζει λοιπόν και του εύχεται καλή επιτυχία στα καθήκοντά του. Επιτυχία που έως ένα βαθμό όμως θα κριθεί και απ’ την υποστήριξη που θα έχει στο έργο του απ’ το σύνολο των φορέων του νομού μας. Και το λέμε αυτό διότι η καταγωγή του κ. Κοντού (απ’ το Μεσολόγγι) έχει στο παρελθόν δημιουργήσει ένα σύννεφο σκόνης, στο πλαίσιο πάντα της γνωστής αντιπαράθεσης των δύο πόλεων (Αγρινίου – Μεσολογγίου). Ήρθε η ώρα λοιπόν αυτά να μείνουν στο μίζερο παρελθόν και να κοιτάξουμε όλοι μπροστά. Πρώτος το βήμα έκανε ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος και εγκαίρως έχει τονίσει με τον πλέον σαφή και ξεκάθαρο τρόπο ότι το Πανεπιστήμιο υπάρχει στο Αγρίνιο, όπου και η έδρα του, όταν αυτονομηθεί.

Ενδεχόμενη πυροδότηση νέου κύκλου αντιπαραθέσεων επειδή ο πρόεδρος της Διοικούσας θα είναι απ’ το Μεσολόγγι… μόνο κακό μπορεί να κάνει. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξει. Αν όμως συμβεί, έχουμε την άποψη ότι θα εκπορεύεται από εκείνους που στην πραγματικότητα δεν επιθυμούν την πρόοδο του νομού μας, για ιδιοτελείς προσωπικούς και κομματικούς σκοπούς, που εμάς τουλάχιστον αφήνουν παγερά αδιάφορους.

Οι απόψεις μας άλλωστε έχουν εγκαίρως και με καθαρότητα λόγου εκφραστεί: Ζητάμε αυτόνομο Πανεπιστήμιο με ανάπτυξη υποδομών στην Πανεπιστημιούπολη Αγρινίου. Να γίνουν οι υποδομές, να λυθούν σύντομα τα πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές μας, να εδραιωθεί το Πανεπιστήμιο, να γίνουν νέα Τμήματα και Σχολές. Και όταν γίνουν όλα αυτά, δεν μας ενοχλεί καθόλου το 8ο, το 10ο ή το 12ο Τμήμα να λειτουργήσει στο Μεσολόγγι ή όπου αλλού. Αντιθέτως αυτό θα είναι κάτι που θα προσθέσει στη δυναμική που θα έχει η πόλη του Αγρινίου και το Πανεπιστήμιό της.

Τέλος, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι και «καθαρά πολιτικά» η επιλογή του κ. Κοντού είναι έξυπνη κίνηση απ’ την πλευρά της κυβέρνησης, ακριβώς για να μετριαστούν οι ενδεχόμενες αντιδράσεις απ’ την πλευρά του Μεσολογγίου. Όλα αυτά όμως είναι δευτερεύουσας σημασίας ζητήματα. Το σημαντικό είναι η αυτονόμηση του Πανεπιστημίου, είναι η εξέλιξη που περιμένουμε 25 χρόνια τώρα…

ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ..ΤΗΝ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΝΣΠΕΙΡΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ..ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΕΩΝ..ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ..ΠΟΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΕΡΑΓΡΙΝΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ?ΑΣΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

12.47 στον αρτεμη τη λες αλλα αναγνωριζεις οτι στο χωριο σου κοιτατε μονο την παρτη σας...thn parth soy koitas kai esy....ωραια ομολογια

Ανώνυμος είπε...

Η Αιτωλοακαρνανία υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό των έργων

Επέλαση Καραμανλή



Σε κλίμα παραληρηματικου ενθουσιασμού η Αιτωλοακαρνανία υποδέχτηκε τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο οποίος μέσα στις 6 ώρες της παρουσίας του στην περιοχή κατάφερε να αναπτερώσει το ηθικό της νεοδημοκρατικής βάσης αλλά να κερδίσει τις εντυπώσεις στη τοπική κοινωνία. Μαγεμένοι δηλώνουν από τον Πρωθυπουργό οι περισσότεροι Αιτωλοακαραννες οι οποίοι πανηγυρίζουν για την ολοκληρωση των εναπομεινάντων 18 χιλιομέτρων της Παράκαμψης Αγρινίου μέσα στο χρόνο ρεκόρ των 5 ετών.

Στη γωνία το ΠΑΣΟΚ, άφωνα τα στελέχη του από την επέλαση Καραμανλή

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλης επελαυνει!!
μα τι ωρα που θα ειπε ο πρωθυπουργος μας!Αξιος ηγετης ο ανασυγκροτητης της υπαιθρου, η κολωνας της εξωτερικης μας πολιτικης, ο αυπνος φρουρος των λαικων συμφεροντων, ο ακουραστος υπερασπιστης της εθνικης μας αξιοπρεπειας, ο αναμορφωτης της συχρονης ελλαδας, ο εμπνευστης της πρωτοπορας οικονομικης πολιτικης, ο Πρωθυπουργος των εργων, που εγκαινιασε την Γεφυρα Χαριλαου Τρικουπη, που αλλαξε το προσωπο της Αιτωλοακαρνανιας , που εδωσε ξανα ζωη στην Περιφερεια, που ανεστησε το αισθημα ασφαλειας των πολιτων!

Κωσταντινε Καραμανλη μην ακους κανεναν!!!!Εισαι ο ανθρωπος μας!

Ανώνυμος είπε...

egw toulaxiston to omologw 5:43! alla o artemhs kai o kathe mesologgiths mhn mou to paizoyn aitwloakarnanes kai oti theloun to kalo tou nomou.ftanei h ypokrisia.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλης εκανε τον πολιτη να αισθανθει ασφαλης ξανα. Η εγκηλατικοτητα μειωθηκε στο ελαχιστο. Οι αγροτες εφαγαν ψωμακι και η περιφερειαπηρε ξανα ανασα.
Η ανεργια μειωθηκε στο ελαχιστο και παρα τα προβληματα η ανταγωνιστικοτητα της χωρας επεσε μονο 30 θεσεις τα τελευταια πεντε χρονια. Αυξησε το εισοδημα των Ελληνων και τσακισε τα καρτελ και την αισχροκερδεια και την ακριβεια.
Ξαναεδωσε κυρος στον κρατικο μηχανισμο και αξιοπιστια στον ΑΣΕΠ.
Η ελλαδα ειδε φως ξανα και η χωρα απολαμβανει πλεον διεθνους αναγνωρισης.
Λαμογια το ΠΑΣΟΚ ποτε ηταν καλυτερη η Ελλαδα , το 2004 η σημερα?

Καλα δεν βλεπετε την πραγματικοτητα. Τοσο τυφλωμενοι απο το κομματικο μενος ειστε? Δεν βλεπετε ποσο προχωρησε η Ελλαδα και η Αιτωλοακαρνανια. Ποσο καλυτερα ειμαστε απο το 2004?

Ανώνυμος είπε...

αρα αγαπητε 5.48 οταν δεν πηγε το εφετειο στο αγρινιο δεν ζημιωθηκε η αιτ/νια οπως υποκριτικα και θρασυτατα καποιοι διακηρυσσουν αλλα μονο το αγρινιο που σε τελικη αναλυση διεκδικωντας το εφετειο δεν σεωαστηκε τιποτε..οθτε το μεσολογγι,ουτε την πρωτευουσα ,οθτε ιστορια,ουτε θεσμους...απλα κοιταγε την παρτη του...αν η ειλικρινης ομολογια αποτελει και απαλλαγη τοτε ενα δολοφονο οταν σκοτωνει και ομολογει οτι σκοτωσε να τον αφηνουμε ελευθερο..

Ανώνυμος είπε...

5:09 stamata na les kai esy m..ies opws o artemhs. emeis san agriniwtes den mplokarame pote tipota oute eimastan empodio gia to mesologgi, antithetws aytoi einai mia zwh gia mas.
loipon gia mia akoma fora to efeteio mplokaristike apo ton dikhgoriko syllogo mesologgiou , h upothesh einai sto STE , h sxetikh apofash gia thn dhmiourgia eixe ypografei gia na ginei sto agrinio, giauto kai sto ypourgeio dikaiosynhs to onomazoun kai san to efeteio fantasma!sta xartia einai alla sthn praksh oxi!
h aitwloakarnania exase 5:09, to mesologgi den logariazei ton nomo alla mono thn parth tou to noiazei epanalamvanw.

Ανώνυμος είπε...

6.32 αυτα που λες εγιναν εκ των υστερων..μπορεις να μας πεις πως φτασαμε σ αυτο το σημειο?ποιος εφταιγε δηλαδη ?το μεσολογγι?που καποιοι διεκδικησαν το εφετειο στη ζουλα και με τους υπαλληλους που εχουν μπει στο υπουργειο επι πατερα σταματη..η τον σταματη τον βουλευτη που δεν σεβαστηκε τον ρολο του ως βουλευτη αιτ/νιας..αν εσυ θεωρεις οτι η διεκδικηση του εφετειου απο το αγγρινιο δεν ηταν προκλητικη κινηση,οτι δεν εγιναν στο παρασκηνιο και οτι εγιναν νομιμα τοτε καθε συζητηση μαζι σου δεν εχει νοημα...αρκει μονο να σου πω οτι ουδεποτε κανεισ απο σας δεν διεκδηκησε εφετειο με αγωνες..ο δικηγορικος συλλογος αγρινιου δεν εκανε οθτε μια μερα αποχη για το εφετειο..ολα εγιναν στην ζουλα για αυτο και μπλοκαριστηικαν διοτι δεν ειχαν γινει νομιμα

Ανώνυμος είπε...

6.32DIAIOUSASTAN TIPOTE DILADI KAI SAS EMPODISAME?APO POU KAI OS POU DIKAIOUSASTAN EFETEIO?O DIKHGORIKOS SYLLOGOS MESOLOGGIOY SAS TA EVGALE OLA STHN FORA..IDRYSATE PROTODIKEIO MOLIS TO 1934,DEN EXETE KAMIA NOMIKH PARADOSI,TO MESOLOGGI EIXE EFETEIO OTAN ESEIS DEN EIXATE KAN EIRINODIKEIO..O DIKIGORIKOS SYLLOGOS MESOLOGGIOY ITAN STOYS TREIS PROTOYS ME TIN ATHINA KAI TIN KALAMATA..EXEI VGALEI EXAIRETOYS NOMIKOYS TO MESOLOGGI KAI YPOYRGOYS DIKAIOSYNIS MEXRI KAI PROSFATA..TO MEGALO PARAMYTHI TOY PLYTHISMOY KATEREYSE DIOTI TPO AGRINIO KAI I PERIFEREIA TOY PROTODIKEIOU TOY EXOYN TON IDIO PLYTHISMO ME TO MESOLOGGI KAI TI NAYPAKTO KAI TIN PERIFEREIA TOY PROTODIKEIOU MESOLOGGIOY..I PROSVASI POIA EINAI PIO EYKOLI STO MESOLOGGI LOGO TIS IONIAS KAI TIS PARAIONIAS,I LEYKADA IDI YPAGETAI APO POLLA XRONIA STO MESOLOGGI..DILADI TO TRASSOS SAS EINAI APYTMENO..XORIS OUTE ENA SOVARO EPIXEIRIMA KAI KOROIDEYONTAS TO KRATOS PIGATE ME TIN SYNDROMI TOY STAMATI KAI TIS XARATSARI VALINAKI NA PARETE TO EFETEIO ME TO ETSI THELO..DEN THA SAS PERASEI...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ? ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ?ΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ.
ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΞΕΡΕΙΣ?
ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΣΤΗΝ ΠΙΝΕΖΑ?
ΡΕ ΤΕΡΜΑ Η ΜΟΥΦΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΔΟΞΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ...

Ανώνυμος είπε...

φιλε 10.33 μπες στην ιστοσελιδα της νομαρχιας αν εχεις αμφιβολιες για τα λεγομενα του 11.00..σε εκταση η περιοχη του πρωτοδικειου μεσολογγιου ειναι μεγαλυτερη απο αυτη του πρωτοδικειου αγρινιου....σου επισημαινω δε οτι ολη η μακρυνεια και ο αστακος υπαγεται στο πρωτοδικειο μεσολογγιου..το υπενθυμιζω διοτι και ο δημαρχος αγρινιου αλλα και καποιοι αλλοι κουτοπονηροιστην διεκδικηση του εφετειου λεγανε κατι βλακειες περι εξυπηρετησης της μακρυνειας και του αστακου απο το αγρινιο...αν ειναι διεκδικηση η αλλοιωση πραγματικων δεδομενων και τα ψεματα τοτε θα επρεπε να ντρεπεστε και οχι να ζητατε και τα ρεστα..

Ανώνυμος είπε...

kai h aystralia exei sxesh me to agrinio oso sxesh exei kai h makryneia me to mesologgi. ainte re papares oloi sas apo dw.

Ανώνυμος είπε...

8.07 mpastoyrnovlaxe ela na mas ta xyseis pou pires kai tin makryneia agaze kai mas les gia sxeseis..ante vre noumera pou tha mas peite oti den exei sxeseis to mesologgi me tin makryneia..artemis

Ανώνυμος είπε...

egw re artemh psaraka kai apo to mpalkoni mou thn vlepw thn makryneia, esy pou eisai pisw apo to vouno pws skata thn vlepeis? oute gewgrafika sxesh den exeis me thn makryneia.
poios xartogiakas thn evale me to mesologgi den kserw!oi anthrwpoi me to agrinio exoun pare dwse.mia eutheia eimaste, m... einai o allos na erthei mexri to mesologgi kai na kanei ti ekei?

ela sovarepsou artemako se parakalw stamata na les m... phgaine eksallou rwta kai tous makryniwtes. ase pou einai oloi kai me ton panetwliko.

Ανώνυμος είπε...

to efeteio skalose gia toys gnostoys logoys pou oloi xeroyme kai variemai na aparitmiso...kai ego apo allous ta antigrafo..alloi gnorizoun kalytera apo mena...artemis

λοιπον επειδη εγω γνωριζω καλυτερα αρτεμακο και μολις τελειωσα και μια συναντηση με ανθρωπο του υπουργειο δικαιοσυνης ο μοναδικος λογος που δεν εγινε το εφετειο και ειναι μπλοκαρισμενο ειστε εσεις, ετσι για να ξερουν και οι αγρινιωτες. αντε πηγαινε πιες κανεναν φραπε τωρα.

Ανώνυμος είπε...

12.55 kai vevaia emeis to mplokarame opos eiste kai eseis ypeytinoi poy to xekinisate ypogeia kai me alloimena stoixeia..kai epeidi otan xekinas den parakampteis tin proteyousa toy nomoy epeidi thelei na ginei o stamatis dimarxos agrinioy gia ayto to mplokarame dioti den noeitai efeteio poy na min ginei sto mesologgi..opote ante tora vale to stoma soy sto vuzi tis gidas soy kai royfa...artemis