Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Εκτός Διοικούσας η Αιτωλοακαρνανία;

Τελικά ποια πρόσωπα θα απαρτίζουν την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας; Πέραν του προέδρου της, κ. Παναγιώτη Κοντού, θα υπάρξουν άλλοι Αιτωλοακαρνάνες σε αυτή;
Απλά ρωτάμε γιατί απο χθές διακινούνται πολλά σενάρια περί του αντιθέτου…

Υπομονή και σε λίγες μέρες λογικά θα έχουμε ανακοινώσεις ονομάτων από επίσημα χείλη.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλης επελαυνει!!
μα τι ωρα που θα ειπε ο πρωθυπουργος μας!Αξιος ηγετης ο ανασυγκροτητης της υπαιθρου, η κολωνας της εξωτερικης μας πολιτικης, ο αυπνος φρουρος των λαικων συμφεροντων, ο ακουραστος υπερασπιστης της εθνικης μας αξιοπρεπειας, ο αναμορφωτης της συχρονης ελλαδας, ο εμπνευστης της πρωτοπορας οικονομικης πολιτικης, ο Πρωθυπουργος των εργων, που εγκαινιασε την Γεφυρα Χαριλαου Τρικουπη, που αλλαξε το προσωπο της Αιτωλοακαρνανιας , που εδωσε ξανα ζωη στην Περιφερεια, που ανεστησε το αισθημα ασφαλειας των πολιτων!

Κωσταντινε Καραμανλη μην ακους κανεναν!!!!Εισαι ο ανθρωπος μας!

Ανώνυμος είπε...

11:50, ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

kai plaka na kanei sampws o giwrgakhs tha mas swsei?
to panti den kaaaanei gia thn doyleia!

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστα τα λεει ο ανωνυμος 11.50.
Ο Καραμανλης εκανε τον πολιτη να αισθανθει ασφαλης ξανα. Η εγκηλατικοτητα μειωθηκε στο ελαχιστο. Οι αγροτες εφαγαν ψωμακι και η περιφερειαπηρε ξανα ανασα.
Η ανεργια μειωθηκε στο ελαχιστο και παρα τα προβληματα η ανταγωνιστικοτητα της χωρας επεσε μονο 30 θεσεις τα τελευταια πεντε χρονια. Αυξησε το εισοδημα των Ελληνων και τσακισε τα καρτελ και την αισχροκερδεια και την ακριβεια.
Ξαναεδωσε κυρος στον κρατικο μηχανισμο και αξιοπιστια στον ΑΣΕΠ.
Η ελλαδα ειδε φως ξανα και η χωρα απολαμβανει πλεον διεθνους αναγνωρισης.
Λαμογια το ΠΑΣΟΚ ποτε ηταν καλυτερη η Ελλαδα , το 2004 η σημερα?

Καλα δεν βλεπετε την πραγματικοτητα. Τοσο τυφλωμενοι απο το κομματικο μενος ειστε? Δεν βλεπετε ποσο προχωρησε η Ελλαδα και η Αιτωλοακαρνανια. Ποσο καλυτερα ειμαστε απο το 2004?

Ανώνυμος είπε...

Θα μας προτείνεις καμιά λύση εσυ φίλε 1:41? Τι έχεις σαν ίδέα Τσίπρα ή Γιωργάκη?

Ανώνυμος είπε...

Τι έχετε να μας προτείνετε για καλύτερη λύση ρε πατριώτες? Τσίπρα ή Γιωργάκη? Αυτοί είναι οι σωτήρες του τόπου μας?

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι που αναρωτιέστε για την "καλύτερη λύση" υπάρχουν γύρω στα 40 κόμματα να διαλέξει κανείς, ο Καραμανλής πάντως μας έδειξε ποιός είναι...

Ανώνυμος είπε...

paidia genika oloi savoures einai, alla ektos apo karamanlh sthn sygkekrimenh fash den exoume allon na kybernhsei ton topo.

giwrgakhs tsipra alavanaioi ktl oute ston papa mhn to peite oti mporoun na kybernhsoun aytoi ton topo. ama vgoune aytoi kybernhsh tha fygoun kai oi mantres apo thn ellada kai katarxas ta atoma einai anthellhnes!

Ανώνυμος είπε...

Nai re ellinara 6:25 xxaxax!