Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Οριστική πλέον λύση για ΜΕΘ και νευροχειρουργό στο Νοσοκομείο Αγρινίου.


Οριστική λύση δίνεται σε ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε τον τομέα της υγείας στο νομό μας. Πρόκειται για τον διορισμό Διευθυντή στη ΜΕΘ και νευροχειρουργού στο νοσοκομείο Αγρινίου. Όπως σας είχαμε αναφέρει, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς έδωσε προς υπογραφή της πίστωση το σχετικό έγγραφο για την πλήρωση των δύο θέσεων.

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο υφυπουργός Οικονομίας κ. Λέγκας υπέγραψε την εν λόγω πίστωση μόλις την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα λοιπόν με όσα γνωρίζουμε, τη θέση του Διευθυντή της ΜΕΘ καταλαμβάνει ο κ. Γκιάφης Κων/νος και αυτή του νευροχειρουργού ο κ. Μπακόπουλος Ιωάννης, ενώ στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αναλάβουν και επίσημα τα καθήκοντά τους. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, που χρεώνεται στις πρωτοβουλίες του Αιτωλοακαρνάνα πολιτικού. Λέτε τελικά η υφυπουργοποίηση να αποδειχτεί θετική και για το μείζον θέμα της ολοκλήρωσης των εργασιών στο υπό ανέγερση νοσοκομείο της πόλης μας; Αν και αρκετοί είναι αυτοί που εκφράζουν ανησυχίες λόγω οικονομικής κρίσης. Οψόμεθα λοιπόν…

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΦΕΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ο Μάριος...Και να δεις που δεν του το χα.Βλέπεις τι είναι να σε κάνουν υφυπουργό!Έχεις άλλο αέρα και διάθεση.

Ανώνυμος είπε...

20 χρόνια το πασοκ ειχε ένα σκατονοσοκομείο που όλοι ξερουμε και οι πασοκοι σιωπούν.

Ανώνυμος είπε...

Οι συνήθεις ύποπτοι δε θα στείλουν καμία επιστολή τώρα;Συμφωνώ με τον 3:30 αλλά καλό είναι που και που να θυμάται ότι η ΝΔ (δυστυχώς) μας κυβερνάει ήδη 5 ολόκληρα χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

http://sites.google.com/site/agrinioculture/
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑGRINIO-CULTURE ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΜΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ.ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΑΛΜΑΣ, ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.ΟΣΟ ΓΑΙ ΤΟΝ 3:30 ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΥΣ-ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.... ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.( ΕΛΕΟΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ...)

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάποιοι "κακόβουλοι" συνεχίζουν να αναπαράγουν "περίεργες" φήμες ( που αναπαραστούν μια εικόνα περισσότερο βυζαντινής αυλής με σκοτεινές μηχανοραφίες, παρά σύγχρονο κράτος με ευνομούμενη λειτουργία ) , ο μόνος τρόπος για να κλείσουν τα στόματά τους είναι να δούμε το Νοσοκομείο να λειτουργεί όπως πρέπει και να καλύπτει τις ανάγκες του μεγαλύτερου νομού της Χώρας. Να λειτουργήσει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να εφημερεύσει επιτέλους Νευροχειρουργός. Αν όμως κάτι τέτοιο δεν γίνει και αντιθέτως επαληθευθούν οι "φήμες" έστω και κατά το ελάχιστο, τότε τι θα γίνει; Ποιός θα πάρει την ευθύνη; Γιατί επιτέλους και στην Χώρα μας πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε την ευθύνη των λόγων και των έργων μας, ειδικά αν είμαστε αξιωματούχοι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ?

Ανώνυμος είπε...

Καλά περιμένετε εσείς να δείτε ΜΕΘ να λειτουργεί...
Ε ρε κορόιδα.......

agrinionews είπε...

Άμεσα θα δημοσιευτεί το τρίτο μερος ( Το πρώτο δημοσιεύτηκε σε βίντεο και το δεύτερο γραπτά).Απλά καθυστέρησε λόγω τεχνικού προβλήματος