Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Παντελής Βαμβακάς υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης;


Έντονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με το πρόσωπο που θα βρεθεί από την Αιτωλοακαρνανία στο πλευρό του Γιώργου Παπαναστασίου, ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Αυτή τη στιγμή προκρίνεται το όνομα του δικηγόρου, νομαρχιακού συμβούλου, Παντελή Βαμβακά. Μάλιστα, λέγεται ότι και ο ίδιος ο κ. Παπαναστασίου διάκειται φιλικά στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας υποψηφιότητας. Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην Πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου είναι ένα πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής στην Αιτωλοακαρνανία, που μπορεί να προσελκύσει ψηφοφόρους απ όλους τους πολιτικούς χώρους. Οψόμεθα μέχρι των επίσημων ανακοινώσεων.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ισως η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσε να κανει ο Παπαναστασιου.Δυστυχως ομως τον πρωτο λογο εχει η Ρηγιιλης και επειδη οι ανθρωποι εκει ειναι ασχετοι θα επιλεξουν απο Μεσολογγι και καλα για να διατηρηθουν οι ισορροπιες

Ανώνυμος είπε...

apo pou to emathes ayto? pws eggyasai oti isxyei?

Ανώνυμος είπε...

2:29 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ;Η ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.ΕΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από το Βαμβακά ποιο άλλο ονομα παίζει;Πάντως ως προεδρος του νομαρχιακου συμβουλίου λένε ότι ήταν καλός.Αλλά τι να το κάνει να είναι υποψήφιος;Η περιφέρεια είναι πράσινη.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τσόκια, η επιλογή ανήκει σε σας! Ξυπνάτε!

Ανώνυμος είπε...

wraios 8:46 m.m.