Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Παρουσίαση μυθιστορήματος"Όπως ήθελα να ζήσω" της Ελένης Πριοβόλου

Η Λέσχη Ανάγνωσης του Πνευματικού Κέντρου
΄΄Στέλιος Τσιτσιμελής΄΄ παρουσιάζει το μυθιστόρημα «Όπως ήθελα να ζήσω» της Ελένης Πριοβόλου το οποίο κέρδισε το βραβείο αναγνωστών για το 2010, στον διαγωνισμό του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου.
Το μυθιστόρημα της Ε. Πριοβόλου μας μεταφέρει στην Αθήνα του τέλους του 19ου αιώνα, μια εποχή έντονου πολιτικού κλίματος αλλά και παθών σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο ώστε να «φέρνει το άρωμα» της σημερινής πραγματικότητας στον αναγνώστη.

«Εμείς οι συγγραφείς ψάχνουμε το τις πταίει σε αυτή τη χώρα στο βάθος της εξέλιξης της. Το βιβλίο αυτό έχει κοινωνικό, ιστορικό και πολιτικό υπόβαθρο» δηλώνει η συγγραφέας.
Η Ελένη Πριοβόλου γεννήθηκε στο Αγγελόκαστρo και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και η τάση της να αναπαριστά με σύμβολα τον κόσμο τη στράτευσε στο παραμύθι το οποίο υπηρετεί επί είκοσι τρία χρόνια. Μέχρι σήμερα έχει γράψει δεκαεπτά βιβλία για παιδιά και εφήβους και το «Όπως θα ήθελα να ζήσω» είναι το τρίτο μυθιστόρημα που υπογράφει για μεγάλους.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η κ.Διαμαντοπούλου Όλγα, φιλόλογος και μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης και η ίδια η συγγραφέας, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 7.00 μ.μ στο Εντευκτήριο του τρένου και θα ακολουθήσει συζήτηση.
Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να προστεθούν στην παρέα των βιβλιόφιλων μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: