Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

’’O αποστάτης των Χριστουγέννων’’, από το Γιάννη Δρακόπουλο.

Ένας ταλαντούχος συμπατριώτης μας ηθοποιός ο Γιάννης Δρακόπουλος , γνωστός από την συμμετοχή στα τηλεοπτικά «Σκετσάκια»  και στο σήριαλ του ΑLPHA «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ» παρέα με την ομάδα «Χιόνια στο καμπαναριό»  ανεβάζει αυτές τις μέρες μια αξιοπρόσεκτη παιδική θεατρική παράσταση στο «Κινητήρας studio» (Ερεχθείου 22 Ακρόπολη).
Πρόκειτι για το  έργο « Ο Αποστάτης των Χριστουγέννων» της Αιμιλίας Βασιλακάκη     που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δρακόπουλος και θα παίζετε απο τις 11 Δεκεμβρίου ως τις 9 Ιανουαρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 5.30 από τους ηθοποιούς Γιάννη Δρακόπουλο, Ιζαμπέλα Κυριαζή και  Αιμιλία Βασιλακάκη .
Η πρωτότυπη μουσική ανήκει στον   Νίκο Σαλίγκαρο , η Αγγέλα Πατσέλη  έκανε τις χορογραφίες και η Σεμίραμις Μοσχοβάκη τα σκηνικά και  τα κοστούμια.
Οι μικροί θεατές της παράστασης θα δούνε \την ιστορία του κυρίου Αποστασόπουλου, διευθυντή κολοσσιαίας πολυεθνικής,  που θα αντιμετωπίσει το  δίλημμα “να γιορτάσει ή να μη γιορτάσει τα Χριστούγεννα”. Θα σπεύσουν να τον βοηθήσουν –ή ίσως και να τον μπερδέψουν- τα ξωτικά των ημερών δηλαδή οι δύο γραμματείς του, οι γονείς του, τα παιδιά και η γυναίκα του, η καθαρίστρια του γραφείου του…
     Πάρτε λοιπόν την οικογένεια σας και ελάτε και σεις στο θέατρο για να στηρίξετε
την απόφασή του. Για τα Χριστούγεννα σας ευχόμαστε να μην βρεθείτε στην θέση του ή στη θέση κάποιου άλλου από τους θεατές , γι αυτό κάντε κράτηση στο τηλέφωνο  210 9248328

Δεν υπάρχουν σχόλια: