Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

''Για το χθεσινό παιχνίδι θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, καθώς η ομάδα μας πλήγηκε από την πρωτόγνωρη απρέπεια ανθρώπων που έπρεπε να υπηρετούν υπεύθυνα έναν ιστορικό σύλλογο που εκπροσωπεί πολυάριθμο φίλαθλο κοινό.


Συνειδητά επιλέξαμε να αφήσουμε τα σχόλια σε τρίτους και σε είκοσι τέσσερις ώρες έχουν καταγραφεί σχόλια που καλύπτουν ένα τεράστιο πεδίο.

Η καταστρατήγηση του Fair Play και μέσω αυτής η αποκόμιση βαθμολογικού οφέλους αποτελεί όνειδος για τους πρωταγωνιστές της. Το ίδιο και η «κολοκυθιά» που έπαιξαν ή συνεχίζουν να παίζουν κάποιοι, αποφεύγοντας να αναλάβουν τις ευθύνες τους για μια πράξη προσβλητική για τους ίδιους, την ομάδα τους, το ποδόσφαιρο, μα πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Δεν δεχόμαστε και θεωρούμε υποκριτική την οποιαδήποτε δήλωση συγνώμης, όταν μάλιστα δεν συνοδεύεται από πράξεις. Οι πρωταγωνιστές αυτής της θλιβερής ιστορίας είχαν τη δυνατότητα από την πρώτη στιγμή, έμπρακτα να επανορθώσουν. Δεν το έκαναν και το στίγμα θα τους ακολουθεί.

Εμείς δεν αποδεχόμαστε και δεν ζητάμε πια καμία συγνώμη. Ας την απευθύνουν στους φιλάθλους τους, που προφανώς δεν νιώθουν περήφανοι για τον βαθμό που πήρε χθες η ομάδα τους στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει τον δίκαιο αγώνα του για να καλύψει την απώλεια και να υλοποιήσει τον στόχο του, που αποτελεί το όνειρο δεκαετιών για χιλιάδες φίλους του, ο αριθμός των οποίων διαρκώς διευρύνεται. ''

Δεν υπάρχουν σχόλια: