Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Λίγο πριν το ντέρμπι

Παναιτωλικός: Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή, που απαρτίζουν οι Τζενάμο, Mπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Τζόνσον, Μπελεβώνης, Γκουέι, Καούνος, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Ρότσα, Βούκοβιτς, Παππάς, Δέντσας, Ετζενγκέλε, Γκούρμα, Παλαιολόγος, Θεοδωρίδης. Αποκλείστηκε ο Μπουμάλ, παρά το γεγονός πως είχε λήξει η σιωπηρή τιμωρία, που του είχε επιβληθεί.

Πας Γιάννινα : Με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (15:00 Conn-X) κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα είναι πανέτοιμη από όλες τις πλευρές να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει την νίκη που θα της επιτρέψει να φτάσει πιο κοντά στην επιστροφή της στην Super League. Στο αγωνιστικό μέρος ο Στεφάν Ντεμόλ συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στο Αγρίνιο. Αναλυτικά: Κηπουρός, Σικαλιάς, Ντάσιος, Στάθης, Βάντερσον, Μιχαήλ, Κώτσιος, Πάντος, Ανδράλας, Κειτά, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου, Ντε Βινσέντι, Μπουχάν, Σκούφαλης, Κυριάκος, Βαγγελής, Τζάνης, Φουρτάδο, Σιαλμάς και Μπακαγιόκο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γιαννουγλίδης, Χαρίτος (Αθηνών)
4ος: Λαγός (Αχαϊας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ζήσης (Κορινθίας)
Πηγή:  http://www.mikriliga.com/

Tα αποτελέσματα, οι σκόρερ και οι υπόλοιποι αγώνες της 23ης αγωνιστικής της Football League, που χαρακτηρίζεται από τα στραβοπατήματα των διωκτών του Παναιτωλικο, ΟΦΗ και Διαγόρα, εχουν ως εξής:
Σάββατο 19/2
Βέροια - Πιερικός 1-0 (43' Κουτσοσπύρος)
Κυριακή 20/2
Αναγέννηση Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας 2-0 (55' Μπουντούρης, 90+3' Ροντρίγκο)
ΟΦΗ - Τρίκαλα 1-1 (38' Αγρίτης - 44' Μίνγκας)
Καλλιθέα - Ηλιούπολη 1-1 (56' πεν. Μαρουκάκης - 31' Λεοντίου)
Πανθρακικός - Διαγόρας 0-0
Ιωνικός - Εθνικός 1-0 (14' Αλβες)
Δόξα Δράμας - Θρασύβουλος 2-0 (21' Αλεξάντροβιτς, 65' Μαρκόφσκι)
Δευτέρα 21/2
15:00  Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα
18:00 Εθνικός Αστέρας - Λεβαδειακός

Δεν υπάρχουν σχόλια: