Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Έρχεται ο Αλέξης;

Στο ΣΥΡΙΖΑ μελετάνε το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας περιοδεία στη περιοχή μας μέσα στο καλοκαίρι (οι προτάσεις είναι για μέσα στον Ιούνιο).Ίσως η επίσκεψη αυτή συνδιαστεί με αντίστοιχη επίσκεψη στην Άρτα, που είναι άλλωστε και ο τόπος καταγωγής του.Και αυτό σε μια εποχή που αφενός μεν ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ελαφρά πεσμένος στις δημοσκοπήσεις , αφετέρου τώρα σιγά σιγά κάνουν κάποιες προσπάθειες καλύτερης οργάνωσης και ανανέωσης προσώπων σε τοπικό επίπεδο( αυτό το καιρό "κάτι κινείται" στη περιοχή του Μεσολόγγιου και των Οινιαδών).
Ας μη ξεχνάμε ότι στην Αιτ/νία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τα χαμηλότερα ποσοστά.Παρόλα αυτά αν ο Αλέξης κατέβει, σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας η επίσκεψη του, θετικά η αρνητικά.Ήδη πάντως έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Επίκαιρα Αιτωλοακαρνανίας.
Η Αλέκα πάντως ήρθε δύο φορές μέσα σε 3 μήνες.Αναμένουμε νεότερα..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να μην ερθει καλυτερα. αυτοι ειναι μηδενιστες και ανθελληνες του ξυριζα.!! να πανε να διαδηλωσουν παρεα με τους σκοπιανους!!

Ανώνυμος είπε...

€ %

 «ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ» .

- ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ : - ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ-ΟΤΕ, ΤΗΝ D.T. , ΤΗ MIG [ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ] , TON ALO.... ΚΙ' ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΕΑ , ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟ [ ΣΟΥΛΕΪ-MANEY , ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ]

- ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕ, ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ , ΑΠΟ ΤΟ Τ.Τ. Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟI ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ , ΣΥΡΙΖΑ [ ΣΙΜΑ ΚΙ ’ΑΛΑΡΓΑ] ΚΙ' Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ .
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ,ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Θ ' ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.

- ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ [ΑΠΟΤΗΝ Α' ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ] , ΜΕ ΝΤΟΡΑ, ΚΛΠ , ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ D.T.-

-ΕΝΤΑΞΕΙ , ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ Η MIG ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΩΒΟ , ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ''ΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ''[ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΑ].

-ΒΑΖΕΛΟΙ -ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ- ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.

-Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.


= « ΥΠΟΜΟΝΗ ΒΑΖΕΛΕΣ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ» .

Ανώνυμος είπε...

Τόσα "τσίρκο" περνάνε από το Αγρίνιο κάθε χρόνο, ας έρθει κι αυτό. Τουλάχιστον σ' αυτό δε βασανίζουν αθώα ζωάκια!

Ανώνυμος είπε...

sss