Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Αναμνηστική φωτογραφία αποφοίτων 2ου Λυκείου Αγρινίου



Mαθητής μας έστειλε την παραπάνω φωτογραφία μαζί με το κείμενο που ακολουθεί. Εμείς με χαρά τα δημοσιεύουμε γιατί πολύ απλά ''Τα μαθητικά τα χρόνια (στο Αγρίνιο) δεν τ' αλλάζουμε με τίποτα...''.

''Με αισιοδοξία και χαρά κοιτάζουν το φακό της αναμνηστικής τους φωτογραφίας οι απόφοιτοι μαθητές του 2ου Λυκείου Αγρινίου και υποψήφιοι πλέον φοιτητές στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας .

Και φέτος οι επιτυχίες τους ξεπέρασαν κάθε προσδοκία , γεμίζοντας ικανοποίηση και περηφάνια τους γονείς τους και τους καθηγητές τους .

Ανάμεσα στους μαθητές διακρίνονται οι καθηγητές τους :

Τσούνης Βασίλειος Δ/ντής του Λυκείου , Νικολόπουλος Νίκος και Μπερερής Κων/νος Υποδ/ντές , Κουσκούνης Θέμης Γυμναστής και η Φιλόλογος Ματραλή Κων/να .

Ο Δ/ντής και ο σύλλογος των καθηγητών του 2ου Λυκείου Αγρινίου εύχονται : << Καλές σπουδές σε όλουs τους Αποφοίτους στη νέα εκπαιδευτική βαθμίδα ! >>''

6 σχόλια:

Βραχωρίτης είπε...

Υγεία, δύναμη και καλή σταδιοδρομία, παιδιά. Άντε, μας γεμίσατε αναμνήσεις τώρα, από τους ίδιους χώρους και πάνω-κάτω τους ίδιους καθηγητές... Θερμές ευχές από έναν απόφοιτο του 1999.

Ανώνυμος είπε...

Καλα, κατι... δεινοσαυροι ποτε λενε να παρουν συνταξη;

Ανώνυμος είπε...

Καλή σταδιοδρομία στα παιδιά.
Από το 2002 που αποφοίτησα εγώ ο Τσούνης λέει ότι φεύγει από το σχολείο και πάλι εκεί είναι...πάντα πρώτη μούρη!
Κατά τα άλλα όμορφα σχολικά χρόνια!!!
Αθάνατο "ΚΟΛΕΓΙΟ"!!!

Υ.Γ.: Νικολόπουλος ΘΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω για τις προσπάθειες, πολλές φορές εντελώς άκυρες, του συγκεκριμένου διευθυντή να κάνει το σχολείο κολλέγιο. Όμως επειδή έζησα το 2ο και στην προ Τσούνη εποχή και αφού ανέλαβε, θα σου πω ότι πριν ήταν ο καμπινές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού. Όποιος Αιτωλ/νας μαθητής έπαιρνε την περιβόητη αποβολή "δια παντός" από το σχολείο του, πήγαινε αυτόματα στο 2ο. Καταλαβαίνεις τι ωραίο κλίμα και φήμη είχε διαμορφωθεί. Όσο για κατάληψη, γινόταν νωρίτερα και από τα τεχνικά. Τουλάχιστον όταν μεταφέρθηκε το σχολείο και ήρθε ο Mr. Τσούνης σταμάτησαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

Ανώνυμος είπε...

Ektos apo ti Maria oles einai mpaza ekei....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΠΙΟ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ... ΟΥΣΤ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΙΝΕ!