Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Eκδήλωση έναρξης ναυταθλητισμού από τη ΓΕΑ στη Τριχωνίδα


Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, σε μια σεμνή τελετή με πολλούς και αξιόλογους καλεσμένους κήρυξε την έναρξη των δραστηριοτήτων ναυταθλητισμού του νέου τμήματος που δημιούργησε με την ονομασία Ναυτικός Όμιλος Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 8:00 το βράδυ στην Ντουγρί στην παραλία της πανέμορφης λίμνης μας της Τριχωνίδας, στο κτήμα Πιθάρι, ιδιοκτησίας της Γυμναστικής Εταιρείας, δωρεά του αείμνηστου Χριστόφορου Κατσάμπα.

Εκεί ο ναυτικός όμιλος της ΓΕΑ, έχει δημιουργήσει την κατάλληλη υποδομή για την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού. Άνθρωποι με μεράκι για το υγρό στοιχείο παλιοί πρωταθλητές του θαλάσσιου σκι, συνεπικουρούμενοι από χορηγούς που συνέδραμαν και υποσχέθηκαν ότι προσεχώς θα συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου, έδωσαν το παρών δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους στην προσπάθεια των ανθρώπων της ΓΕΑ.

Ήταν εκεί και χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αγρινίου και Παραβόλας, κ. κ. Παύλος Μοσχολιός και Βασίλης Καπέρδας όπως επίσης και ο εκπρόσωπος του Νομάρχη Θύμιου Σώκου, Αντινομάρχης κ. Δήμος Καπώνης.

Επίσης την εκδήλωση με ιδιαίτερα θερμά λόγια χαιρέτησαν οι χορηγοί κ. Γεωργίου Ανώτατο στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς και ο κ. Τάσος Αβέρωφ Πρόεδρος του Ιδρύματος Τοσίτσα. Ήταν παρόντες και οι εκπρόσωποι των χορηγών της Εταιρείας ΑΚΑΡΠΟΡΤ του λιμανιού στο Πλατυγιάλι.

Στην εκδήλωση επίσης παρέστη και ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Πάνος Τσιχριτζής χορηγός του Ομίλου. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Τεχνικού επιμελητηρίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου και βεβαίως αρκετοί φίλοι του αθλήματος.

Οι άνθρωποι της ΓΕΑ με επικεφαλείς τον Πρόεδρο κ. Λ. Υφαντή και τον έφορο κ. Γιώργο Πετρούλα, φιλοξένησαν τους καλεσμένους τους με τον καλύτερο τρόπο, ενώ την εκδήλωση κάλυψε ο χορηγός της Επικοινωνίας του Ομίλου τηλεόραση του ΑΧΕΛΩΟΣ ΤV. Ψυχή όμως της εκδήλωσης θα πρέπει να επισημαίνουμε ότι ήταν ο κ. Κώστας Πιστιόλας μέλος της ΓΕΑ, παλιός πρωταθλητής και μέγας χορηγός του Ομίλου, ο οποίος παρουσίασε την μάχιμη ομάδα των αθλητών του Ομίλου, οι οποίοι στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασαν στη λίμνη επιδείξεις των αθλημάτων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους...!!!! Με καθυστερηση δεκαετιων..επιτελους ξυπνησαμε...και θυμηθηκαμε να κανουμε ναυταθλητισμο στη Τριχωνιδα...Καλλιο αργα παρα ποτε...

Παντως αν αυτη η λιμνη ηταν σε αλλο νομο θα ηταν παγκοσμιως γνωστη..αυτο ειναι το μονο σιγουρο..αλλα ας ευχηθουμε καλη αρχη...και αναπτυξη προσεκτικη στη λιμνη χωρις να τη καταντησουμε σκουπιδοτοπο..