Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

2 χρόνια agrinionews!!!

2 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει σήμερα το agrinionews, καθώς η πρώτη ανάρτηση έγινε στις 31 Ιανουαρίου του 2008.
Κίνητρο μας η αγάπη μας για τη πόλη μας, το Αγρίνιο και τη περιοχή μας.
Αυτή ακριβώς μας έκανε πάντα να νοιαζόμαστε και να παρακολουθούμε την επικαιρότητα, με τη διαφορά ότι το διαδίκτυο, οι ιστοσελίδες, τα blogs δίνουν νέες διεξόδους έκφρασης.
Προϊόν όλων των παραπάνω είναι η παρούσα ιστοσελίδα που αγκαλιάσατε είτε με μια απλή ανάγνωση είτε ακόμα περισσότερο με το να αφιερώσετε χρόνο να γράψετε ένα σχόλιο στις ειδήσεις ή στις απόψεις που αναρτώνται.
Αυτό μας έκανε-χωρίς να το καταλάβουμε πότε έγινε- να αφιερώνουμε αρκετό χρόνο την ημέρα για αυτή την ιστοσελίδα και προπάντων να μην υπάρξει μέρα που να μην αναρτηθεί μια είδηση ή μια άποψη. ( με εξαίρεση το 15Αυγουστο, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει κοιτάζοντας τις προηγούμενες αναρτήσεις)
Οι ειδήσεις ή οι θέσεις του ιστολογίου που διατυπώνονται κατά καιρούς διατηρούνται μακριά από οιαδήποτε υποκειμενική χροιά πολιτικής ή κομματικής προελεύσεως. Κεντρική συνιστώσα των απόψεων του ιστολογίου, το τι είναι καλό για τον τόπο μας, όπως βέβαια πάντα εμείς το αντιλαμβανόμαστε υποκειμενικά.
Παρακάτω αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε προς δική σας ενημέρωση τα στατιστικά στοιχεία του τελευταίου χρόνου που έχουμε για το ιστολόγιο μας, από την πιο αξιόπιστη πηγή, την google-analytics:



Πρώτα από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας που ζουν μακριά από τη χώρα μας και επισκέπτονται το agrinionews για να ενημερωθούν. Με πράσινο είναι οι χώρες, που έχουμε δεκτεί έστω και μια φορά επίσκεψη ενώ να λάβετε ιδιαίτερα υπόψη τη δεύτερη εικόνα με τις πρώτες 15 χώρες προέλευσης επισκεπτών της ιστοσελίδας μας μαζί με αναλυτικά και πλήρη στοιχεία τόσο για τα κλικς, όσο και για το χρόνο επίσκεψης.




Οι επισκέψεις της τελευταίας χρονιάς. Ο τελευταίος μήνας "έκλεισε" με 37.οοο περίπου επισκέπτες.



Οι μοναδικοί επισκέπτες: Ως πιο αξιόπιστα θεωρούμε τα στατιστικά που τους αποτυπώνουν καθημερινά, διότι αν παραθέσουμε τα εβδομαδιαία η τα μηνιαία ως σύνολο δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια αν η google analytics αθροίζει μόνο τους "μοναδικούς υπολογιστές" η κάνει απλή πρόσθεση των στατιστικών της κάθε ημέρας. Όπως μπορείτε να δείτε τις καθημερινές ημέρες οι μοναδικοί επισκέπτες αρκετές φορές ξεπερνάνε τους χίλιους και φτάνουν έως τους 1.350.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς.
Εμείς από τη πλευρά μας υποσχόμαστε
να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο!!


Η συντακτική ομάδα

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΣΕΤΕ!!!!

ΤΟ AGRINIONEWS ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ- ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΣ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΄΄ΔΗΘΕΝ΄΄-ΑΝΤΙΠΑΡAΘΕΣΕΙΣ.

AGRINIO NEWS = AGRINIO POWER RE!!!!!!

evinohorinews είπε...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ............

zeidoron είπε...

Παιδιά Χρόνια Πολλά!
Είστε από τους πρωτοπόρους στο χώρο του blogging με πολύ καλή και αντικειμενική ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα.
Να είστε καλά και καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΚΝΕΙΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ COMMENTS ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ...ΜΝ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΞΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΟ (ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ)...ΔΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ...

Πρασιά-Prasia.com είπε...

Χρόνια σας πολλά ρε παιδιά...Πάντα σωστή και αντικειμενική ενημέρωση απο την Πατρίδα...
Αγρίνιοοοοοοοοοοοοο
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια. Συνεχίστε

gitsanas είπε...

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ.ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Bravo paidia sinexiste tin poli kali doulia!

Ανώνυμος είπε...

xronia pollaa... dynamh kai prwtoporia...

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Χρόνια πολλά με πολύ, καλή και υπεύθυνη ενημέρωση!

ΛΕΝΑ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

καλή συνέχεια, αν και τα νούμερα υπερβολικά τουλάχιστον

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο στους ΠΡΩΤΟΥΣ.

Κάτι ξεκινήσαμε και εμείς.. κάθε υποστήριξη ευπρόσδεκτη.. :))

acarnania.blogspot.com

ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS είπε...

Ευχές από το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS
«Για την συμπλήρωση δύο χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας από την παρουσία της ιστοσελίδας agrinionews, δεχθείτε τις πιο θερμές ευχές μας για την υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση που διακρίνει το ιστολόγιο σας το οποίο καθημερινά αναδεικνύει, προβάλλει και προωθεί σημαντικά θέματα της Αιτωλοακαρνανίας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διαχειριστές και σας ευχόμαστε τα χρόνια παρουσίας της Ιστοσελίδας agrinionews να είναι πολλά και εξίσου δημιουργικά».
Η συντακτική ομάδα
ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι καλό μήνα και καλή συνέχεια , πάντα με δυναμικές παρεμβάσεις για το καλό του τόπου σας και την έγκυρη ενημέρωση των συμπολιτών σας.

Φιλικά,
Politis-gr

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά πολλά μπράβο για μια αξιόλογη προσπάθεια με πολύ καλά αποτελέσματα.Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι, να μας ενημερώνετε για τα πολιτιστικά & πολιτικά δρώμενα της πόλης μας...

Σαμπάχ είπε...

Kαλή συνέχεια παίδες!

"ΕΥΔΡΟΜΟΥΝΤΩΝ ΑΛΕΙΠΤΗΣ" είπε...

Λίνο-Ανδρέα θερμά συγχαρητήρια και είς έτη πολλά!
Σας ευχαριστούμε πολύ...

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ AGRINIONEWS ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΙΣΕΙ!!!
Κώστας Παπασπύρου-Αγρίνιο!!!

Ανώνυμος είπε...

kali synexeia paidia me dimokratiki kai adesmeyti krisi..artemis

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια!!!!!!Καλή δύναμη για τη Συνέχεια!
Ειρήνη,Λάρισα!

agrinionews είπε...

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους για τα πολύ καλά τους λόγια. Σε όσους έχουν και αυτοί ιστολόγια ευχόμαστε καλή συνέχεια, δύναμη και δημιουργία.
Αυτό που υποσχόμαστε και το ξαναλέμε είναι να καταβάλουμε το μέγιστο των δυνάμεων και του χρόνου μας για αυτή εδώ την ιστοσελίδα.
Και εσείς μας γεμίζετε δύναμη αλλά και ευθύνη ταυτόχρονα.!