Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Παρουσίαση του βιβλίου :2/19 Σύνταγμα Ευζώνων.


Το βιβλίο του Ν. Κολόμβα «2/39 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ - Σελίδες από την Πολεμική Ιστορία του» παρουσιάζεται στο Μεσολόγγι

Το βιβλίο του Αντιστράτηγου εα. και συγγραφέα, Νίκου Κολόμβα «2/39 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ - Σελίδες από την Πολεμική Ιστορία του» θα παρουσιαστεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010, στις 7 το βράδυ, στην συνεδριακή αίθουσα του νομαρχιακού μεγάρου στο Μεσολόγγι.
Στην βιβλιοπαρουσίαση που διοργανώνεται από το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία, θα μιλήσουν: ο νομικός και αντιπρόεδρος της ΑΙΟΠΕ, Μιχάλης Κοτίνης και ο καθηγητής σύγχρονης ιστορίας της Φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, Ευάνθης Χατζηβασιλείου.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο προϊστάμενος της Γραμματείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της ΑΙΟΠΕ, Παναγιώτης Κοντός.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΕ ΝΟΜΑΡΧΗ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΧΩΡΙ!!!!

ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ 150000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!!!!

ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ 2/39 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ, ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΑΙΑ ΑΙΤΩΛΙΑΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ, ΟΙ ΔΕ ΗΡΩΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΥΖΩΝΟΙ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΑΡΟΚΑΛΥΒΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!!!!!

ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΄΄ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ΄΄ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΣΑΡΟΥΧΙ ΚΑΙ Η ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΞΥΠΟΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ!!!

ΤΟ ΔΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΣ, Η ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΥΛΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΥΡΙΖΑΝ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ ΠΑΡΑ ΜΟΥΤΙΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΙΛΑ!!!

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΧΩΝΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΥΣ!!!