Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Τοποθετούνται κολωνάκια στην Ηλία Ηλιού και στην 39ου Συντάγματος.


Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου που συνεδρίασε προχθές, αποφασίστηκε η τοποθέτηση κολωνακίων στους πολυσύχναστους πλέον πεζόδρομους της Ηλία Ηλιού και του 39ου Συντάγματος. Ως γνωστόν στα συγκεκριμένα σημεία της πόλης γίνεται το αδιαχώρητο, με την πληθώρα των τραπεζοκαθισμάτων να καθιστά αρκετές φορές δύσκολη τη διέλευση των πεζών (ιδίως στην 39ου Συντάγματος). Όπως μαθαίνουμε οι ιδιοκτήτες των καφετεριών και των μπαρ εκφράζουν την αντίθεσή τους στο εν λόγω μέτρο, που όπως είναι λογικό θα μειώσει το τζίρο τους. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό το κακό είχε παραγίνει ιδίως τις ώρες αιχμής και τις ημέρες των εορτών. Το θέμα είναι από εδώ και στο εξής η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να εφαρμοστεί στο ακέραιο και οι ιθύνοντες να δείξουν μηδενική ανοχή σε τυχόν μελλοντικές παρατυπίες. Το τονίζουμε γιατί παρατηρείται στην Ελλάδα το φαινόμενο οι αρχόμενοι να αυθαιρετούν και οι άρχοντες να εθελοτυφλούν…

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/7563

Διαβάστε τί δήλωσε ο κύριος Σώκος για τις νέες περιφέρειες ( και ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ) Αιτωλοακαρνανία-Ευρυτανία μια περιφέρεια, με έκταση όση η Ήπειρος,γιατί έτσι είναι βάσει στοιχείων, με πληθυσμό παρεμφερήμε αυτόν της Ηπείρου και με ιστορικούς δεσμούς ισχυρούς,όπως και στην Ήπειρο,περιφέρεια Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και Ανατολικής Στερεάς η υπόλοιπη Στερεά.

Διαβάστε και την τελευταία πρόταση-σχόλιο του ιδιοκτήτη του πόρταλ. Τί λε ρε ΜΙΝΑΡΑ που θες ξανά όπως κάνεις 12 χρόνια,να πάρεις όλα τα κονδύλια στην Πάτρα. Η γέφυρα γι'αυτό φτιάχτηκε ηλίθιε πανίβλακα?? Για να δημιουργηθεί αυτό το τερατούργημα Δυτικ'ης,δήθενΕλλάδας?? Τί ιστορικούς και κοινωνικούς δεσμούς έχουν Αιτωλοακαρνανία με Πελοποννήσιους Αχαιούς και Ηλείους???
ΟΥΔΕΜΙΑ.
Το ίδιο ΠΑΣΟΚ δημιούργησε αυτό το έκτρωμα Δυτικής Ελλάδας το 1997, δε γίνεται να διατηρηθεί αυτή η αηδία,που μας πάει εδώ δεκαετίες πίσω και μένουμε στάσιμοι.
Αιτωλοακαρνανία και Ευρυτανία ίσον ΕΝΑ,όπωςήταβν παλιά επαρχία του νομού η Ευρυτανία.
Άντε ρε ΣΩΚΟξεσλήκωσε όλο τον κόαμο ατο νομό,γιατί αλλιώς δε γίνεται τίποτα. Να βγουν όλοι στους δρόμους, να γίνει κάτι επιτέλους,γιατί με ευχολόγια δεν κερδίζει κανείς ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ = ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Έλα ρε ΣΩΚΟ,που είσαι και υπεύθυνος σχεδιασμού αυτοδιοίκησης στο ΠΑΣΟΚ,τί κάνεις εκεί πέρα???
Αν σου κάνουν νούμερα εκί μέσα, κοίτα το επόμενο διάστημα να ενεργοποιήσεις τους πάντες στο νομό και να ξεσηκωθούν όλοι.

Agrinio-news,κι εσείς εκεί κι όλα τα μπλογκ και σάιτ στο νόμο κάντε κάτι,όχι μόνοαναρτήσεις ,αλλά και συνεχείς εκδηλώσεις,ενημέρωση,φυλλάδια σε όλο το νομό.
Είναι πολύ σημαντικό. Όλοι βλέπουμε πού είμαστε μαζί με την Πάτρα,στον ΠΑΤΟ.
ΔΕΣΕ και ΔΕΚΕ Αιτωλοακαρνανίας ΤΩΡΑ μήπως δούμε κανένα έργο οδοποίας και κανένα φανάρι στο νομό και στις μεγάλες πόλεις,που είμαστε όλο ατυχήματα.

Ανώνυμος είπε...

Η Περιφέρεια στη Πάτρα είναι τελειωμένη υπόθεση στην ουσία...

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω αποχή απο τις εκλογές αν μας πάνε στο έκτρωμα της λεγόμενης περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Σ αυτή θα βλέπουμε μόνο δύση και ποτέ ανατολή.
Ο όποιος σχεδιασμός προσβλέπει στην ανύπαρκτη αντίσταση που θα προβάλουμε αφού

... τα μάτια η πείνα μαύρισε,
στα μάτια η μάννα μνέει...

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω να παραμενει η Αιτωλ/νια στην περιφερεια δυτικης Ελλαδος & αυτο αποτελει οτι χειροτερο για την Αιτωλ/νια. Οι Νομοι ηλείας και Αχαίας δεν έχουν τιποτε κοινο, δεν μπορει να προταθεί ουτε ένα έργο που να αφορά την Αιτωλ/νια και τυς δύο αλλους νομους. Οι οποιες αποφάσεις του περιφεριακου συμβουλίου λογικα θα είναι είναι σε βαρος μας.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικα με την περιφερεια δυτικης Ελλαδος θελω να θεσω ενα ερωτημα Εαν πιστευει καποιοςοτι θα υπαρξει πολιτικος απο Αχαϊα και Ηλεία που θα συνενεσει να γινουν εργα για την βελτιωση των δρομων προς το πλατυγίαλι. αναβαθμισης του υπαρχοντος εθνικού δρόμου, για το Πανεπιστημιο Αγρινίου και για το δρομο Αγρίνιο Καρπενησι Λαμία.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!
ΑΣ ΠΑΕΙ Η ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

H TΟΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΟΓΩ ΠΑΤΡΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ?
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΗΝ 3ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ?
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ,ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ?
ΑΡΓΑ....ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια τι κλαίγεστε.. Αμαν αυτη η μιζερια. Η Πατρα μας φταιει αμα εμεις ειμαστε μαλακες;

Ανώνυμος είπε...

Να άλλο ένα μεγάλο έργο της παρούσας Δημοτικής αρχής!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΣΩΚΟ . ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΜΑΖΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Μ... ΚΑΙ ΜΙΣΗ .
ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Ανώνυμος είπε...

οποιος προτιμαει τα καγγελα απο τη συννενοηση(και απο τις δυο πλευρες) ειναι ακαταλληλος να διοικει
να μας αδειασει τη γωνια

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

εγω λεω να μπουν συρματοπλεγματα με ηλεκτρικο ρευμα ειναι στεκι νεολαιασ κυνδινοσ εισται το ποιο μιζερο μεγαλο χωριο

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΡΟΜΠΕΣ?
ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΝ!
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΠΡΑΎ, ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΔΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ Μ*ΠΟΡΤΕΛΟ ΕΝΤΕΛΩΣ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΩΝΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΡΑΎ!
ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ, ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΩΛΑΡΑΚΟ.
ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ" ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Οποιος σκέφτεται καγκελα-κολωνακια-σιδερα κλπ συντομα θα βρεθεί μέσα σε αυτά

Ανώνυμος είπε...

pantou se megales polis yparxoun pezodromoi pou ginetai alaloum gia ti neolea alla edo oi theseis toy mosxoliou to blepoun allios

agrinionews είπε...

Σχόλια που περιέχουν αναφορές για τη ιδιωτική ζωή προσώπων καθώς και σε συγκεκριμένα κέντρα διασκέδασης δεν δημοσιεύονται.

kostakoutas είπε...

Προτείνω να στηθούν πολυβολεία στους πεζόδρομους και όσοι εμποδίζουν την ελεύθερη μετακίνηση και διακίνηση των ιδεών...εεεεχμ των πολιτών,να πυροβολούνται παρ'αυτα.

Από την άλλη νομίζω πως οι δημαρχιακές αρχές(διαχρονικά) είναι εντελώς για κλωτσιές μιας και αυτές φρόντισαν να γίνουν ως κατάντησαν οι πεζόδρομοι και άρα,οι πολίτες που τους ψηφίζουν τόσα χρόνια χρίζουν άμεσης λοβοτομής.

Ανώνυμος είπε...

καταλαβαμε την προσπαθεια του
θελει να μας παει με το ζορι σε αλλα "δικων" του μαγαζια
και σε αυτο ομως θα αποτυχει

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Σας ''χαλάει'',που επιτέλους θα μπεί τάξη στον πεζόδρομο;Μήπως αρέσει σε μερικούς η κατάσταση που επικρατεί τώρα;Δεν μπορεί να περάσει ο κόσμος τις γιορτινές μέρες,επειδή μερικοί νομίζουν πως έχουν μαγαζί στο κολωνάκι.Ας πεί ένας,ένα σοβαρό επιχείρημα για να μη μπούν κολωνάκια.Πραγματικά ένα σοβαρό επιχείρημα.Έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε την κάθε βλακεία που γράφει ο κάθε κομπλεξικός ανόητος.Έλεος πια.

foris είπε...

aparadekto..prepei stous magazatores na parexontai dieukolhnseis.se alles poleis den uparxei kan wrario.den prokeite na anaptyxthei pote etsi to agrinio.

foris είπε...

re paidia mexri pote tha paramenoume mizeroi sto agrino..??h aisthish pou dimiourgei mia polh se episkeptes ths aporeei se megalo vathmo apo ton kosmo pou episkeptetai ta magazia auta.prepei stous magazatores na parexontai dieukolinseis k na mhn tithontai empodeia.

Ανώνυμος είπε...

τι κολωνακια ρε παιδια ,ειμαστε σοβαροι...που ζουμε;δεν συμφωνω καθολου με αυτο το μετρο.μεγαλωσαμε τα πεζοδρομια και παλι δεν μας φτανουν,ελεος.δεν ειναι το θεμα μου για το αν θα μειωθει ο τζιρος των μαγαζιων αλλα απο αποψη αισθητικης πιστευω δεν θα ειναι καθολου ωραιο.ασε που δεν το εχω ξαναδει σε καμια πολυ αυτο.ακομα και στο κολωνακι να πας αθηνα(πεζοδρομο μηλιωνη η χαριτος) δεν υπαρχουν τετοια πραγματα...οσον αφορα την περιφερεια μακρυα απο πατρα.δεν μας συνδεει τιποτα μαζι τους διαχρονικα και ουτε προκειτε...

Ανώνυμος είπε...

καλα δεν βλεπεις 1¨52 οτι εισαι ο μοναδικος που εχεις αντιθετη αποψη?
πες μου δηλαδη εσυ τι θα προσφερουν τα κολωνακια?
λες και βγαινει ο πολυς ο κοσμος εξω και δεν μπορουν να περασουν!
εδω επικρατει ερημια δεν βλεπεις?
τετοια μετρα σε περιοδους κρισεως ειναι απαραδεκτα.
τα αντιθετα πρεπει να κανεις για να δελεασεις και αλλους να ανοιξουν μαγαζια και οχι να διωξεις και αυτους που μεινανε.

αθηνα μαναμ εχεις ερθει ποτε να δεις τι γινεται?κολωνακι , μηλιωνη πχ?

Ανώνυμος είπε...

Κολωνάκια υπάρχουν στην Πάτρα,στην Αγίου Νικολάου,σε έναν πολύ κεντρικό πεζόδρομο,που είναι γεμάτος από καταστήματα και καφετέριες.Έτσι μπορεί και ο κόσμος να κυκλοφορεί άνετα.Αν δεν γνωρίζουν κάποια πράγματα μερικοί,καλό θα ήταν να μην εκφέρουν απόψεις αυθέραιτα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ Η ΙΔΙΑ ΚΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ?
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ...ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ, ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΩΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ;
ΣΩΚΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δε μμπορεί όσοι έχουν καφετέριες να νοικιάζουν δημόσιο χώρο για 10-20 καθίσματα και να έχουν έξω 50 ο καθένας.
Τότε όλοι θα πάμε να βγάλουμε τραπέζια να καταλαμβάνουμε ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
Για όσους πετάγονται σαν πορδές και λένε μακακίες πριν βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει λίγο.
Όσο για τη δημοτική ατρχή που είναι ίδιας αντίληψης από μεταπολίτευση και μετά, μια αλλαγή να δούμε και κάτι άλλο δεν κάνει κακό.

Ανώνυμος είπε...

Aν είναι να κατεβάσω και εγώ από το σπίτι μου τα τραπέζια στο πεζοδρόμιο και να πίνω το καφέ μου και να με βαράει ο Ήλιος. Ελλάδα- ένα τεράστιο κολοχανίο που κάνει ο καθένας ότι θέλει!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε με το σωκο στο αγρινιο......ουτε ανεκδοτο δεν μοιαζει.
μετα το κραξιμο απο την τοπικη αυτοδιοικηση και τους εκπροσωπους της αμφιβαλω αν θα διεκδικησει κατι ,οποιος ηταν εκει ξερει οτι και το χρισμα για τον αγιο κωσταντινο θα πρεπει να το παλεψει για να πεισει ραγουση και την παρεα.

Ανώνυμος είπε...

Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;
Αλλά βέβαια αφού με τους άβουλους και κοιμισμένους πολίτες που ζουν σε αυτή την πόλη, ο δήμος νομίζει πως απευθύνεται σε κατώτερης ευφυΐας ζώα.

Μιλάμε για 2 πεζόδρομους 200 μέτρων όπου υπάρχει πρόβλημα λόγω του ότι οι ιδιοκτήτες καφετεριών βγάζουν περισσότερα τραπεζοκαθίσματα από όσα έχουν άδεια. ε και;
τι κολωνάκια και βλακείες. Δεν υπάρχει δημοτική αστυνομία να επιβάλει τα πρόστιμα που προβλέπονται και να λήξη το ζήτημα όπως θα γίνονταν σε οποιαδήποτε πολιτισμένη πόλη; για 2 πεζόδρομους πρόκειται εξάλλου.

Πρόσφατα δεν έγινε πρόσληψη ατόμων στη δημοτική αστυνομία;
Αλλά ξέχασα. Εδώ είναι η πόλη των κάφρων δημάρχων και θυμάτων πολιτών. Πληρώνουμε τους κοπρίτες της δημοτικής αστυνομίας που δεν τολμούν να κόψουν ούτε μια κλίση μη δυσαρεστήσουν κανέναν γνωστό της δημαρχιακής κλίκας, και τώρα θα πληρώσουμε και τα κολωνάκια διότι δεν μπορεί στοιχειωδώς να αστυνομευτεί ένας πεζόδρομος (όλο και κάποιος θα κονομήσει κάτι και από αυτά, ξέρει ο δήμος…….).

Ανώνυμος είπε...

12:19 ΜΗΠΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ;
ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΛΙΟ ΟΥΤΕ ΩΣ ΣΚΕΨΗ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

TON 1 13 AKOYSE O SVKOS KAI PHGE NA ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ?
ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΘΥΜΟΣ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΒΡΙΖΑΝ.
ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΧΑΙΡΕ ΑΥΤΟΚΤΡΑΤΩΡ !

Ανώνυμος είπε...

κολωνακια για τους αγρινιωτες. τι αλλο θελετε?