Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Δυστυχώς συνέβη και αυτό..


Επίθεση δέχτηκαν λεωφορείο που μετέφερε φιλάθλους του Ολυμπιακού, που ξεκίνησε από το Αγρίνιο στο Αίγιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς κανένας δεν βρισκόνταν μέσα εκείνη την ώρα.
Σύμφωνα με την αστυνομία γίνονται έρευνες και στο Αγρίνιο για συμμετοχή ατόμων στην εν λόγω επίθεση.
Αυτονόητο είναι ότι τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες από όλους. Πόσο μάλλον από οπαδούς ομάδων του ΠΟΚ της περιοχής του Αγρινίου, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός βάζει πλώρη για Α Εθνική μετά από πολλά χρόνια. Πως γίνεται να υπάρχουν σε τέτοιους καιρούς τόσο έντονα οπαδικά πάθη; Δεν εννοούμε ο καθένας να μην υποστηρίζει μια ομάδα του κέντρου ( άλλωστε λίγο -πολύ συμβαίνει αυτό και σε τελική ανάλυση δικαίωμα του καθενός είναι να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει) αλλά είναι ακατανόητο πως φτάνουμε σε τόσο ακραίες ενέργειες, που κρύβουν τόσο αντιπαλότητα, σε γαλαζοκίτρινους καιρούς, σε μια πόλη 100.000 όπου το ποδόσφαιρο "γιορτάζει" τόσο λόγω Παναιτωλικού, που η ατμόσφαιρα και η εξέδρα είναι εκπληκτική, που το 1/10 του πληθυσμού σχεδόν πηγαίνει στο γήπεδο για να υποστηρίξει τον Τίτορμο ( καμία σχέση με άλλες πόλεις που όταν παίζαν με κάποια μεγάλη ομάδα "πρασίνιζε" η "κοκκίνιζε" το γήπεδο) και κυρίως λόγω του κόσμου του που το αγαπάει γενικά και φυσικά προτιμά η υποστηρίζει μεγάλες ελληνικές ομάδες και παρακολουθεί τις ευρωπαικές.
Απόδειξη; Τα γεμάτα καφέ κάθε Κυριακή η τα άδεια μεσοβδόμαδα όταν υπάρχει αγώνας Champions League η κάποιο Ντέρμπυ!

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο.
Ψυχιάτροι, η πλέον χρήσιμη κατηγορία γιατρών.

Ανώνυμος είπε...

ειναι γνωστη η βεντετα που εχει ανοιξει εδω και πολυ καιρο στο αγρινιο μεταξυ οπαδων του ολυμπιακου(κυριως απο κλαμπ το οποιο ειναι εκτως της πολης)και των οπαδων του παναθηναικου.απο οτι φαινεται μετεφεραν και την κοντρα τους εκτως της πολης με την συμπαρασταση των αιγιωτων.με την οποτε ανοδο του παναιτωλικου στην α εθνικη καλα θα κανουν να μην πατησουν το ποδι τους στο γηπεδο της ομαδας μας γιατι δεν θα τους σηκωσει καθολου το κλιμα.μονο παναιτωλικος και τιποτα αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Οι λεγόμενοι "οπαδοί" του Ολυμπιακού απο το Παναιτώλιο σχεδίαζαν απο μέρες "καυτό επεισόδιο". Και το διαλαλούσαν. Την έπεσαν λοιπόν σε κάτι αγρινιώτες που τους γνώριζαν ότι ήταν Παναθηναϊκοί και πήγαιναν και αυτοί μάλλον στην Αθήνα, σε ενα βενζινάδικο επι της Ε.Ο. στο Αίγιο. Στάθηκαν όμως "πολύ άτυχοι" καθώς εκεί ήταν κατα τύχη, τρία άλλα αυτοκίνητα με πατρινούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού και τελικά και τις "έφαγαν" για τα καλά καθώς οι Πατρινοί ήταν πιό "άγριοι" και νταβραντομένοι. Μια όμως φωτοβολίδα που πετάχτηκε (μάλλον απο τους πατρινούς) έπεσε κάτω απο το νοικιασμένο ΒΑΝ που οδηγούσαν οι Παναιτωλιώτες και αυτό λαμπάδιασε. Έτρεξαν, με πυροσβεστήρες να το σβήσουν άλλοι οδηγοί που ήταν στην καφετέρια του βεζινάδικου αλλά ήταν μάταιο. Τα επεισόδια έγιναν μπροστά στα μάτια μου και κυριολεκτικά πάγωσα καθώς αν και διάρκησαν μόλις 10 λεπτά θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε πολύ-πολύ σοβαρά καθώς τους Πανατωλιώτες με τα ΒΑΝ και τα ξύλα, ακολουθούσε ένα ακόμη λεωφορείο με "οπαδούς" του Ολυμπιακού που ευτυχώς ο οδηγός του, μόλις είδε τη συμπλοκή δεν άνοιξε την πορτα να κατέβουν οι σίγουρα αφονισμένοι επιβάτες του. Τελικά μάλλον η φωτιά στο ΒΑΝ λειτούργησε ευεργετικά καθώς η προσοχή όλων επικεντρώθηκε εκεί. Όπως έμαθα σήμερα δύο απο τους Παναιτωλιώτες χουλιγκάνους κατανόμασαν δύο αγρινιώτες ότι συμμετείχαν στα επεισόδια. Και σύμφωνα με φίλο μου απο την αστυνομία αυτοί αναζητήθηκαν για να καταθέσουν. Τα φαινόμενα αυτά είναι πρωτόγνωρα για την τοπική αθλητική ζωή αν και τελευταία τόσο στο Αιτωλικό αλλά και στο Παναιτώλιο όπως και σε άλλα μικρά γήπεδα του νομού ο φανατισμός και η ένταση περισσεύουν. Και ακριβώς αυτό είναι ένα φαινόμενο της εποχής μας που αν μη τι άλλο δείχνει προσωπικά αδιέξοδα των νέων αλλά και αδυναμία των μεγαλύτερων και κυρίως της κάθε εξουσίας να δώσει λύσεις. Κρίμα

Ανώνυμος είπε...

ολοι ξερουν τι γινεται εδω κ κανα χρονο με τ δυο συγκεκριμενα club οπαδων κ δυστυχως σιγουρα θα υπαρξει κ συνεχεια..........

Ανώνυμος είπε...

Εδω μιλαμε για οπαδικη αλληλεγγυη σε καιρους που οι αθλητικοι τρομονομοι δινουν και παιρνουν και οι αλλοι το χαβα τους.Αλλοι ειναι οι εχθροι τους και οι οπαδοι τρωγονται μεταξυ τους.Οπως και να χει αν τους αρεσει να συνεχιζουν να το κανουν ας κανουν οτι θελουν αλλα ας κρατανε καποιους κωδικες,καποια ορια τελοσπαντων γιατι η καφριλα εχει παραγινει(οπλα,μαχαιρια και λοιπες ηλιθιοτητες).Και ναι αρκετα με αυτες τις ομαδες του ποκ,αυτες φταινε για τα καταντια του Παναιτωλικου μας και του επαρχιακου ποδοσφαιρου γενικοτερα και ο τοπος προελευσης τους για τη καταντια της επαρχιας.
Υ.Γ1:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΓΓΛΙΑ Η Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΜΙΚΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL CLUB
Υ.Γ2:ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ 20ΧΡΟΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ (ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΚ Η ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ) ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Η ΤΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ 16 ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΧ.ΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΝΤΕ ΤΡΙΑ(ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ) ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
Α.Ζ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 6

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΚΟ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

κατι παιδια απο το παναιτωλιο ειναι αυτα που εχουν αρχισει τις ιστοριες και να που τα βρισκουν μπροστα τους.τους αρεσει δεν τους αρεσει στο αγρινιο υπαρχει μονο παναιτωλικος και θα μας βρισκουν παντα μπροστα τους.

Ανώνυμος είπε...

Οι Παναιτωλιώτες να καθήσουν στο Παναιτώλιό τους.Όχι μαγκιές στο Αγρίνιο.Στο Αγρίνιο οι οπαδοί των δύο ομάδων εκτός από μια παλιά μ..κια που είχε γίνει δεν είχαν ποτέ κόντρες.Τώρα αν κάποιοι μάγκες έχουν το youtube για οδηγό είναι άλλο.Και κάτι ακόμα.Δεν μιλάμε για λεωφορείο οπαδών αλλά για βανάκια.Κι όποιος ξέρει από τα οπαδικά ξέρει τι σημαίνει...βανάκι και πως χρησιμοποιείται όπως και ποιοι είναι οι διδάξαντες.Αυτά κάνουν τα..πρότυπα.

Ανώνυμος είπε...

MIA ΓΝΩΜΗ:ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.ΣΤΟΥΣ WARRIORS YΠΑΡΧΕΙ ΨΙΛΟΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΚ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕ.ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΠΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ ΣΕ ΡΟΚ ΚΛΑΜΠ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ...Σ.Φ.Π ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΠΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕ.ΦΙ.ΠΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

SOLD OUT ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....

Ανώνυμος είπε...

O 6.29 λέει κάποιες αλήθειες για το συμβάν στο Αίγιο. Και βέβαια όλοι οι άλλοι που σχολιάζουν ότι οι λίγοι που ασχολούνται με τις οργανώσεις του πρώην Π.Ο.Κ. ποτέ δεν έχουν ξεφύγει απο τα (στενά έστω) πλαίσια τους. Τώρα κάποιοι απο το Παναιτώλιο που το παίζουν Ολυμπιακάρες δημιουργούν μια ατμόσφαιρα αθηναϊκή στη πόλη. Στο χέρι της τοπικής κοινωνίας είναι να τους απομονώσουν. Το κακό είναι ότι απο ότι είδα σε κάποια σαϊτ με αφορμή ανταπόκριση γνωστού πατρινού δημοσιογράφου τα θύματα μεταβλήθηκαν σε θύτες!!! Ελέω βέβαια της φωτιάς του ΒΑΝ. Αλλά δεν φταίει τόσο ο πατρινός δημοσιογράφος αλλά όλη αυτή η ύποπτη δημοσιοκαφρίλα του αθλητικού τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού) που δίνει άλλοθι, τροφή και περιεχόμενο σε κάτι τέτοιες εκδηλώσεις και ενέργειες.

Ανώνυμος είπε...

τι να πεις ρε παιδια.
η μαλακια εχει βαρεσει κοκκινο.
πηγαιντε σε γιατρους ρε βληματα.
ακου εδω γινονται τσαμπουκαδες και πολεμοι για ολυμπιακο,παναθηναικο κλπ.
ρε ορνια ζηστε λιγο ρεεεεεεε.
αυτα για ολους τους αποκαλουμενους χουλιγκαν...τρομαρα τους...

Θ.Ζ.

Ανώνυμος είπε...

κατι ψευτοπαλικαραδες απο το παναιτωλιο που την εχουν δει και καλα χουλιγκαν καλα θα κανουν να μην περασουν ουτε απ΄εξω απο το αγρινιο γιατι θα εχουμε αλλα.και μην τολμησουν να πουν κουβεντα για τον παναιτωλικο γιατι μπορει να ξεφυγουν πολυ τα πραγματα.ολοι την κυριακη γηπεδο με την δραμα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα Παναιτωλίου Αγρινίου είναι θέμα Παναθηναικού Ολυμπιακού. Οτι και να υποστηερίζεται ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ.Και στο Αγρίνιο μόνο Παναιτωλικός ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ειναι θεμα μεταξυ ολυμπιακων παναιτωλιου και παναθηναικων αγρινιου.οταν ανεβει η ομαδας μας α εθνικη καλα θα κανουν να μην πατησουν το ποδι τους στο κλουβι μαζι με τους αλλους οπαδους του ποκ απο πατρα,γιαννενα,αθηνα κ.α γιατι μετα οι αλλοι θα φυγουν αλλα αυτοι εδω γυρω θα τριγυρνανε...μονο παναιτωλικος και τιποτα αλλο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ(ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΙΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ) ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ(ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ).

Ανώνυμος είπε...

10:56 ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. ΑΡΑΞΕ.

WARRIORS GATE 6 SINCE 1981!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Wste sxediazame kai pesimo stous bazelous e? kai to dialalousame kiolas sto agrinio etsi 6:29?
Kai emeis tous tin pesame kiolas kai <> itan ekei
patrinoi bazeloi kai tous eswsan?
Fgame kai ksulo? eisai asteios re.
6:29 karfw8ikes lage,egrapses ena keimeno me poli fantasia gia ena epeisodia tou enos leptou...Alla
den se katigoro einai gnwsto se olous pws to mono pou sas emeine
einai ta spreu kai oi propaganda.

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ Κ' ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ Κ'
ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΝ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΤΗΝ ΩΡΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ
ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ
8 Ι.Χ., ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Κ' ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ι.Χ. 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟΥΣ Κ' ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ' ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΒΑΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΤΕ ΠΕΤΑΞΑΝ
3 ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟ/ΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ Κ' ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΙΓΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ(ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ)
ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ
ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ 2 ΒΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΜΕ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ Κ' ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΒΑΝ Κ' ΕΤΡΕΞΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ Ι.Χ. ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ' ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΚΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΒΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΠΩΛΙΕΣ.
ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣΑ Κ' ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ Κ' ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ" ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΑΠΟ "ΔΗΘΕΝ" ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,
ΑΠΟ "ΔΗΘΕΝ" ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Κ' ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ,ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ "ΔΗΘΕΝ" ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, Κ' ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ Η' ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΞΑΝΑΔΩ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΙΤΑΝ ΜΟΛΙΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ).ΑΛΛΑ 8ΕΛΩ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.
ΥΓ.ΚΑΠΟΙΟΣ "ΦΙΛΟΣ" ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ' Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΑΔΙΚΗ ΑΛΥΛΕΓΓΥΗ Κ' ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΔΕΚΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΠΑΔΙΛΙΚΗ, ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Κ' ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΑΣΕ ΤΑ ΣΠΡΕΥ.ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΣΥ.ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΒΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ Λ7.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΤΡΑΩ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΘΗ...ΑΝΤΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΟΥ ΤV MAGIC ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΛΑΓΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.TO ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ toys eswsan ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΟΤΙ ΛΕΣ ΣΤΟ ΥOU TUBE ΛΕΣ ΚΙ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

3:09 ksereis poli kala gt stamatisate ta speu. Twra den katalabainw gt sunexizeis na anaferesai sta ban,dld,poioi alloi pane me ban kai gt? to an eimai hools tou tv magic einai m.lakia na to les afou den to pianoume ston nomo.Twra as mpw sto kopo na sou eksigisw,pws, pera apo tis telies san simeia stiksis uparxoun kai ta erwtimatika.Se parapempw pali sto keimeno mou kai na to diabaseis pali mpas kai katalabeis ti nohma eixe to simeio ekeino.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ 3.09:ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο 12.51 ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.39 ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΕΧΕΤΕ ΔΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΑ POST ΕΔΩ ΕΥΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΑΝΟΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ(ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ)ΑΡΧΙΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 8.57 ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΡΕΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΙΑ.ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΠΡΑΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΧ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ , ΑΕΚ, ΠΑΟ ΚΤΛ.
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ! ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΖΟ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε να δείτε λίγο μάγκες.παναιτωλικαρα γουσταρουμε και υποστηρίζουμε και θα αγαπαμε για πάντα.βεβαια τα τελευταια 3 χρονια οι περισσότεροι απο εσάσ ασχολιτηίκατε και υποστηρίξατε φανατικά τον παναιτωλικο.παντα ειχε πιστούς οπαδούσ αλλα η κυρια μαζα των οπαδων του πανε ειναι με ομαδα αθηναική.ακόμα και τωρα.σήμερα ο πρόεδρος και οργανωτης τησ 6 ηταν απο τα μεγαλθτερα κεφαλια τησ 7 οταν ηταν αθήνα.οποτε τισ μαλακιες περει ποκ και τετοια κοπστε τες(δεν αναφερομε στουσ λιγουσ που υποστηριζοθν μονο πανε).Τώρα για τα ηλιοκαμένα πρόβατα του παναιτωλιου καλα θα ηταν να κοπσουν τα νταηλικια γιατι θα το φισαν και δεν θα κρυωνει.το αγρινιο ειναι πρασινο και μαχιμο οποτε καλθτερα για αυτουσ να κοπσουν τισ μαγκιες..ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.ΣΟΡΥ ΑΝ ΠΛΗΓΩΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ..ΑΓΡΙΝΙΟ ΘΥΡΑ13

Ανώνυμος είπε...

Φιλε και συμπολιτη Αγρινιωτη βαζελε απο πανω.Καταρχας υποστηριζω το δικαιωμα του καθενος να ειναι με οποια ομαδα θελει αν και πιστευω οτι για τους περισσοτερους απο μας η επιλογη ομαδας επηρεαζεται αμεσα απο τα παιδικα και εφηβικα βιωματα απο τον τοπο που μεγαλωνεις.Τι σχεση εχω εγω με την ακροπολη,το μεγαλο λιμανι,το λευκο πυργο.Καμμια.Εχω ομως με το παρκο,την αγια τριαδα,τα καπνοχωραφα παλιοτερα,τη παπαστρατου και το μπουγκατι παλια,τον αγιο κωνσταντινο,το γιαννουζι,το αλσος,νεαπολη κτλ.Οδευω προς τα 35 και ακολουθω τον Παναιτωλικο εντος απο τα 14(και περιστασιακα πιο παλια) και εκτος απο τα 17 περιπου.Επισης τον ακολουθουσα στα εκτος ακομη και στα 2 πιο προσφατα του χρονια στην Δ Εθνικη.Μπορω να σου πω οτι πραγματι ισχυει αυτο που λες αλλα σε ενα σεβαστο αλλα οχι τοσο μεγαλο οσο νομιζεις ποσοστο.Υπαρχουν πραγματι πολλοι αποκλειστικα αφιερωμενοι στο Παναιτωλικο οπαδοι.Επισης το συντριπτικο ποσοστο των οπαδων (που οπως ειπα και πριν ειναι σεβαστο)που υποστηριζουν Παναι (και οχι πανε) και μια αλλη ομαδα ΠΟΚ η Θεσ/νικης(αυτοι της θεσ/νικης ειναι ελαχιστοι αλλα υπαρκτοι) δηλωνουν πρωτα Παναιτωλικοι και μετα γαυροβαζελοκτλ η αν παιξουν οι δυο ομαδες καποιοι λενε πως δε θα πανε γηπεδο.Τωρα αυτοι που ναι μονο γαυροι,βαζελοι,αεκτζηδες συγνωμη αν θα σε στενοχωρησω αλλα ειναι ΛΙΓΟΙ,ενα μικρο συνολο οπαδων δηλαδη.Απο τον ενεργο οπαδικο χωρο του Αγρινιου (και τα αντιστοιχα κλαμπς) αντε να ναι 10-15 απο τον γαυρο,αλλοι τοσοι απο βαζελο και 6-7 απο ΑΕΚ.Και το ξερω πολυ καλα γιατι ειμαστε ολοι φιλοι στο Αγρινιο,γνωριζομαστε,αραζουμε παρε στα ιδια μερη και τα λεμε.Οσο σημαντικο παιχνιδι και αν παιζει ο γαυροβαζελος αντε να βαζουν ενα δυο πουλμαν με το ζορι απο Αγρινιο και καμμια 10αρια το πολυ ΙΧ(και μιλαω για εποχες οακα και για τους δυο).Μια φορα νομιζω οτι ειχαν μπει 3 η 4 πουλμαν για το 0-3 με τον Αγιαξ.Αλλα μαζικη μετακινηση 3000 οπαδων σε εκτος (Αργος) και ακομη καλυτερα 7500-8000 οπαδων με απειρα ΙΧ και 16(!!!!!) πουλμαν στο μπαραζ,ε φιλαρακι νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα.Οι γαυροβαζελοσυνδεσμοι στο Αγρινιο εχουν μαζι βαρια 100 μελη και του Παναιτωλικου 250 ισως και παραπανω(και δε γνωριζω για τους αλλους δυο πιο κυριλλε συνδεσμους του Παναι στο Αγρινιο,ουτε βαζω και τους αθηναιους).Νομιζω οτι δε τιθεται θεμα συγκρισης,το Αγρινιο ειναι ειναι κυανοκιτρινο σ αρεσει δεν σ αρεσει αυτο και το βασικοτερο ειναι οτι με ελαχιστες εξαιρεσεις ειμαστε ολοι μια χαρα φιλαρακια,τα λεμε στα γνωστα στεκια και παρολο που καποιοι το τελευταιο καιρο πανε να δυναμιτισουν κλιματα να ξερουν οτι οι παλιοι Αγρινωτες (και οι περισσοτεροι πιτσιρικαδες πιστευω)που ναι φιλαρακια χρονια τωρα δε θα χαλασουν τις σχεσεις τους απο κουτοπονηριες που γινονται απο διαφορους λιγοστους τοσο συμπολιτες μας οσο και απο τα κοντινα προαστεια.
ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΜΟΝΟ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΠΛΕ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ
SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL CLUB
Ενας Α.Ζ
ΑΓΡΙΝΙΟ 6
Υ.Γ:ΕΞΩ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

MIA ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΝΑΙ ΕΞΩ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ;ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΤΩΡΙΟ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΥΘΕΩΣ "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ";ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ;;ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" ΚΑΙ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ" ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

11.35:katarhas na hairesai ti dimokratia sou ton dolofonion paidion kai xilodarmon metanaston apo tin astinomia,tis mi anexithriskeias,tis mi rousfetias,ton hrison papadon,ton skandalon,tis ektropis tou aheloou,tou sugentrotismou,tis dimokratias opou oi ftohoi ginontai pio ftohoi kai perissoteroi arithmitika eno oi plousioi pio plousioi kai ligoteroi arithmitika.De xero an sto pio pano minima anaferthike kapoia politiki tampela)anarhikou,akroaristerou,kentroou,de xero kai go ti allo).prosopika de m aresoun idiaitera oi tampeles tou eidous autou,protimo ton oro eleutheriakos alla den hreiazesai na sai anarhikos gia paradeigma gia na sai anthropos kai na sai enantia se orous opos ethnikismos,ratsismos,akrodexia.
De xero gia poia fitoria milas,de ta gnorizo,alla ta teleutaia hronia uparxei mia kinisi se diafores exedres na ginetai stratologigi apo gnostous akrodexious trampoukous.Sti teliki kalitera aristeroi para fasistes na nai autoi pou kathonati dipla mou stin exedra(alla kai genikotera sti koinonia).De xero ti ennoeis epagelmaties,auto de to piasa..

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΟΧΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΕΠΟΧΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ 11 ΜΗΝΕΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΝ.ΟΜΩΣ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ:ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ.ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ!!!ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ.Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΙΑ.ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ.ΜΗΝ ΠΙΘΗΚΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ INDY KAI H ANTIFA.ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΣΤΡΙΕΣ,ΙΣΠΑΝΙΕΣ ΚΛΠ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΟΠΑΔΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ 500 ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΕΚΕΡ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν εσύ ο ευαίσθητος άκου ένα θεματάκι.Έχω ένα αδερφό που για χίλες δυο ατυχίες άργησε να πάρει το πτυχιο του.Η ζωή του πήγε χάλια.Παρόλα αυτά για να μη δουλεύει ανειδίκευτος κάθισε σε μεγάλη ηλικία και πηρε το πτυχίο του από το μπ..λο το ελληνικό πανεπιστήμιο που τα μισά χρόνια ήταν κλειστό λόγω ευαισθησίας και λόγω της κατάστασης στη...Νικαράγουα.Πριν από 8 χρόνια έγινε λοιπόν Φυσικός.Έφτασε 42 χρονών και κάνει ιδιαίτερα και κανα ωρομίσθιο και με το ζόρι πληρώνει το νοίκι του.Επειδή λοιπόν είναι στην κατώτατη βαθμίδα παίρνει το επίδομα των...800 ευρώ.Τον φωνάξαν λοιπόν να πάρει τώρα...400 ευρώ(γ...ω ότι υπάρχει και δεν υπάρχει) και το καλοκαίρι ναπάρει άλλα 400!Ξέρεις ροδαλέ ανθρωπιστή ότι το ίδιο επίδομα το πήραν...22 χιλιάδες λαθρομετανάστες στη χώρα;Πως;Να στο πω:όταν έκαναν χαρτιά για πράσινη κάρτα πήραν ΑΦΜ.Έχοντας λοιπόν ΑΦΜ δικαιούνταν το επίδομα ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!Και πήγαν και τους ψάχναν σε μόνιμες κατοικίες στις σκηνές και στα δέντρα!!!!!Τώρα ουμανιστή και ευαίσθητε αριστερέ οπαδέ μήπως θέλεις να μου πεις κατάμουτρα ότι το αδερφάκι μου που το είδα να με μεγαλώνει και να τραβάει τα μύρια όσα,που τον θυμάμαι από όταν έβγαινε από το σχολείο και γω μόλις έμπαινα,ότι ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΑΙΟ ΣΚΗΝΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ;Ε;ΜΙΛΑ ΡΕ!Γιατι αν είναι τότε οπαδέ της ψευτοκουλτούρας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που στερούν δικαιώματα από αυτούς που μοιάζουν με σένα θα βρεθούμε σύντομα στα χαρακώματα.Εσυ θα πολεμας για τις θεωριες του ΙΟΥ και γω για τον ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ.Και θα δούμε ποιος θα καθαρισει.Δεν θα μας τρελάνετε εσεις και ούτε θα μας κολλήσετε εσείς τις ταμπέλες που θέλετε καλοταϊσμένα παιδιά με τα λυμένα προβλήματα το χαρτζηλίκι και τον πολύ χρόνο "για κοινωνικούς αγώνες,ανθρωπιά και αυτο-οργάνωση".

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 7.50: Λυπαμαι για τον αδερφο σου αν ισχυουν αυτα που λες.Αλλα αν πηραν επιδομα οι μεταναστες ειναι και αλλοι περισσοτεροι απο αυτους που τρωνε σφαιρες,ναρκες.πνιγμους και ξυλο.Τουλαχιστον αυτα τα γλιτωνει ο αδερφος σου και αρκετοι ακομη ελληνες ανεργοι.Επισης φανταζομαι οτι ο αδερφος σου δε μενει σε σκηνες αλλα σε σπιτι οποτε δε βρεχεται και δε κρυωνει και φανταζομαι δε πειναει.Ουτως η αλλως η ελλαδα δεν εχει μεταναστευτικη πολιτικη οπως ειχαν χωρες οπως η γερμανια,η αγγλια,η ολλανδια κτλ.Ειμαι και γω εδω και χρονια πολλα πτυχιουχος,εργαζομουν καιρο αλλα τωρα ειμαι ανεργος και πληρωνω λογαριασμους,νοικια κτλ.Εχω φιλους καθηγητες που ειναι ακριβως στην ιδια φαση με τον αδερφο σου,τα βγαζουν περα κουτσα στραβα και ελπιζουν.Αλλα παρολα αυτα δεν τα βαζουν με τους μεταναστες.Εχω επισης φιλους που δουλευουν οικοδομη με πολλους μεταναστες.Εγω,εσυ και πολλοι αλλοι δε μας αρεσει αυτη η δουλεια και τη προτιμουν λιγοι ελληνες και οι μεταναστες που και αυτων οι ζωες τους δε πηγε καλα φανταζομαι για να κανουν τοσο τεραστια ταξιδια μεσα στην αβεβαιοτητα και σε μια χωρα τις περισσοτερες φορες εχθρικη.Οπως και στα χωραφια κτλ.Και οι απειλες που εκτοξευεις δεν ειναι και πολυ καλες.

ΠΡΟΣ 7.26:Οχι δεν αντιγραφω τις σελιδες που ανεφερες πριν (σταλινικοι παντως δε νομιζω να γραφουν στις συγκεκριμενες σελιδες παντως και ειδικα στη 2η) αλλα αντιθετα φαινεται οτι εσυ μελετας καλα τη σελιδα της χρυσης αυγης.Ειναι πολλες οι ομαδες με τετοιους πυρηνες,οφη,καλαματα,βεροια,οσφπ σποραδικα,παο(νοπο παλια),αεκ(γκετο) κτλ.Οχι οτι εχει σημασια τωρα αυτο.Γιατι στο πιο σοβαρο ερωτημα που θετεις θα ηθελα να απαντησω με κατι παλιο,παρομοιο και με αλλαγμενους ρολους:

Ανώνυμος είπε...

Οι ανθελληνικές ταραχές στη Σάουθ Ομαχα σημειώθηκαν στις 21 Φεβρουαρίου του 1909, μετά από τη σύλληψη του Γιάννη Μασουρίδη ως ενόχου για τη δολοφονία του αστυνομικού Εντ Λόουρι. Οι εφημερίδες αμέσως μίλησαν για τον "Ελληνα δολοφόνο" και δημοσίευσαν την εμπρηστική ανθελληνική προκήρυξη που συνέταξε ο Τζόζεφ Μέρφι, ένας τοπικός πολιτικός παράγοντας. Σ' αυτή την προκήρυξη γινόταν λόγος για τους "βρομερούς Ελληνες που επιτίθενται στις γυναίκες μας και χτυπούν τους περαστικούς στο δρόμο, που διατηρούν χαρτοπαιχτικές λέσχες και κάθε λογής παρανομίες". Στο κλείσιμο της προκήρυξης γινόταν έκκληση για συνάντηση στο Δημαρχείο "όπου θα πάρουμε μέτρα για να διώξουμε τους Ελληνες από την πόλη μας." (εφημερίδες World Herald και Daily News, 20.2.1909).
Την επομένη το κύριο άρθρο της Herald αναφερόταν στον Μασουρίδη με τα ακόλουθα λόγια: "Ενας Ελληνας που στη γενέτειρά του δεν είχε ποτέ το προνόμιο να υψώσει το κεφάλι του προς τα πάνω (...) η μόνη του σκέψη ήταν να σκοτώσει, να σκοτώσει." Ο Μασουρίδης είχε έρθει στις ΗΠΑ από ένα χωριό της Καλαμάτας το 1906. Η αστυνομία τον είχε υπό παρακολούθηση, επειδή είχε συλληφθεί για παράνομο τζόγο. Στις 19 Φεβρουαρίου ο Λόουρι τον συνέλαβε μετά από καταγγελίες εις βάρος του, ότι είχε σχέσεις με μια ανήλικη (17χρονη) κοπέλα, που του έκανε μαθήματα αγγλικών. Τη στιγμή της σύλληψης ανταλλάχθηκαν πυροβολισμοί που κατέληξαν στον τραυματισμό του Μασουρίδη και το θάνατο του Λόουρι. Αμέσως συγκεντρώθηκαν μερικές εκατοντάδες κάτοικοι με σκοπό να λιντσάρουν τον Μασουρίδη. Με δυσκολία κατάφερε η αστυνομία να τον φυγαδεύσει σε ασθενοφόρο.
Η συγκέντρωση χιλίων κατοίκων την επομένη οδήγησε σε ανεξέλεγκτη βία εις βάρος των Ελλήνων. Με κραυγές "θάνατος στους Ελληνες" και "θυμηθείτε τον καημένο τον Λόουρι", το πλήθος όρμησε στην ελληνική συνοικία, την "Γκρίκ-τάουν" και επιτέθηκε στους ανύποπτους Ελληνες. Οσοι απ' αυτούς δεν κατάφεραν να διαφύγουν, έπεσαν στα χέρια των φανατισμένων Αμερικάνων και δάρθηκαν χωρίς έλεος. Στην απελπισία του κάποιος προσπάθησε να αμυνθεί με όπλο και τραυμάτισε ελαφρά δυο παιδιά. Τότε πλέον το πλήθος των επιτιθέμενων χωρίστηκε στα δυο και άρχισε τις λεηλασίες και τα σπασίματα σ' όλα τα μαγαζιά και τα σπίτια των Ελλήνων. Οι ταραχές συνεχίστηκαν όλη τη μέρα κάτω από τη σιωπηλή επιδοκιμασία κάποιων αστυνομικών και την αδυναμία των τοπικών αρχών. Επί έξι ώρες το πλήθος "με ρεβόλβερ, με κλομπ και με δαυλούς γύριζε στην πόλη, έπινε τα κλεμμένα ποτά, έκλεβε εμπορεύματα, χτυπούσε όποιον μπορούσε, μέχρι να τρέξει το αίμα από τις πληγές."
Περιγράφοντας την εικόνα που είχαν για τους Ελληνες οι παλιότεροι κάτοικοι της περιοχής, o Τζον Μπίτζες αναφέρεται στην εχθρότητα που προκλήθηκε από το γεγονός ότι οι Ελληνες δούλευαν με μικρότερα μεροκάματα και χρησιμοποιούνταν ως απεργοσπάστες. Τους κατηγορούσαν ακόμα ότι έφερναν στην Αμερική τις δικές τους άγριες συνήθειες, ότι ήταν βρόμικοι (εφόσον έκαναν πάντα τις βρόμικες δουλειές), ότι πολιτικολογούσαν στα δικά τους καφενεία και χαρτόπαιζαν. Οι ντόπιοι θεωρούσαν τη συμπεριφορά των Ελλήνων "ανήθικη" και "αντιαμερικάνικη". "Το σημείο που προκαλεί το ανθελληνικό στοιχείο", γράφει η Omaha Bee, "είναι ότι δουλεύουν φτηνά. Οτι ζουν ακόμα φθηνότερα, σε ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ .
ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ , ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ.

ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣ ΧΩΡΑ.

ΠΑΝΕ-ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ελληνα απο πανω,πριν φιλοσοφησεις και αναλυσεις τοσο βαθεια,ανθρωπινα και επιστημονικα το θεμα των μεταναστων μαθε πρωτα οτι ειναι παναι-τωλικος και οχι πανε-τωλικος στα ελληνικα.Στα αγγλικα,ναι ειναι pane-tolikos.
AGRINIO ULTRAS PANETOLIKOS
KICK RACISM OUT OF FOOTBALL AND THEN OUT OF THE PLANET

Ανώνυμος είπε...

10.40 ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ.MISFITS ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ(ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ),GETTO ΣΤΗΝ ΑΕΚ,ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ(ΟΧΙ ΟΛΟ),ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΟΠΟ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΛΗ ΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ("ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΝΑΖΙ")ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ,ΚΟΙΝΩΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΥΡΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ CHE Η ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΓΙΝΑΝ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΗ ΔΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΟΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ;ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΟΝΕ ΟΥΤΕ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ "ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΥΣ".ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ;(ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ).ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΟΧΙ ΔΕ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;Η ΜΗΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ;ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ...20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ Η ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ Η ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Η ΤΗ ΛΕΣΒΟ Η ΤΗ ΧΙΟ Η ΤΗΝ ΣΑΜΟ Η ΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ Η ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ Η ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ Η ΤΗΝ ΑΡΤΑ Η ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η,Η,...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ COPY PASTE.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ "ΠΑΝΑΙ";ΜΗΝ ΞΑΝΟΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ..."ΠΑΝΕ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΠΑΝΕ".ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ PANAI...

Ανώνυμος είπε...

Σορρυ αλλα δεν ειμαι εθνικοφρων για να γραφω μονο ελληνικα,υπαρχουν και αλλες ομορφες γλωσσες.Παρολα αυτα οταν γραφω ελληνικα το κανω σωστα ή τουλαχιστον προσπαθω και ειδικα οταν αναφερομαι στο Παναιτωλικο.Copy and paste κανω για να μεταφερω τα γεγονοτα οπως εχουν καταγραφει και για να μη νομιζουν καποιοι οτι τα κατεβαζω απο το μυαλο μου.Επισης οταν η κουβεντα παει στη πραγματικοτητα απαντω λοιπον με γεγονοτα και οχι με συνθηματα.
Οσον αφορα για τις ομαδες ειναι και αλλες και επαρχιακες ομαδες αλλα μαλλον εσυ ασχολεισαι μονο με τις "μεγαλες".Ισως δε σ αρεσει που ο Παναι(τωλικος) εχει στη συνθεση του αλβανο και τουρκο..
υ.γ:την αμερικη την ανοικοδομουσαν οι αμερικανοι και πηγαν οι ελληνες?
υ.γ2:τι ειναι παλι τουτο αυτο με το σιδηροπουλο

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΔΕΝ ΜΕ ΜΠΑϊΚΑΡΑ ΚΑΙ ΓΚΟΥΡΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΟΥΜΙΝ ΚΑΙ ΧΑΤΖΙΤΣ(ΒΟΣΝΙΟΣ).ΝΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΣΤΗΝΑΝ ΟΙ ΚΟΥΑΚΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΥΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΑΝ.ΤΙ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ:Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΕΙ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΝΑΖΙ".ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ(ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ;).ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ρε 4¨57 για κατσε καλα φιλε.
απλα η ελλαδα μια τρυπα ειναι , ενα τιποτα!
δεν μπορει να ειμαστε δεκα και να ερθουν οι μεταναστες και να γινουν 20 αυτοι!!!
θελει μετρο! δεν χωρανε ολοι.
να ρθουνε μερικοι αλλα μεχρι εκει!!
μην τα ισοπεδωνουμε ολα τωρα.
θα μπουνε καβαλα στα παιδια μας αυτοι στο μελλον. και μιλαμε για οικογενειες μουσουλμανικες ετσι? που κανουν τα παιδια σα τα κουνελια!! δεκα δεκα καθε φορα.
θα σε παρουν φαλαγγι μεγαλε προοδευτικε μου! χρειαζεται και ο συντηρισμος μερικες φορες.

και ειναι ΠΑΝΕ- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

1.Δεν ακουω σιδηροπουλο ουτε θεωρω οτι ηταν και καμμια τοσο πια σπουδια προσωπικοτητα.ισως για τα σχολιαροπαιδα. οποτε δε γνωριζω
2.ειμαι σχεδον 35
3.πραγματικα με διαφωτισες σου ειμαι ευγνωμον.Θα ηθελα πραγματικα πολυ να μου δωσεις μια πηγη για αυτο που αναφερεις για αμερικανους και γυναικες.Θα ηθελα να "μορφωθω" πιο πολυ γιατι ζω στο σκοταδι.Ευτυχως που υπαρχουν φαροι σαν εσενα και που μου εμαθες για το σιδηροπουλο και για τις νυφες..
Και στην αμερικη στην ομαχα γι αυτο τους εκαναν βιαιοι πογκρομ τους συμπατριωτες ρε.Γι αυτο.Επειδη δεν ειχαν γυναικες και παρενοχλουσαν τις αμερικανιδες.Αλλα αυτες ηταν πολιτισμενες.Που να αναπτυξουν σχεσεις με τους "βρωμοελληνες"...
Για τον αλλον γραψε πανε εσυ δε πειραζει(ελευθερια εκφρασης εχουμε ουτως η αλλως,η κανω λαθος).Μαλλον θα εννοεις πανε κοτοπουλο,η πανε.περα(βορειος εισαι?) η κατι τετοιο..
Καλη συνεχεια στο ταξιδι σας στη σφαιρα της παρανοησης και της φαντασιας

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ "ΝΥΦΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ 700 ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ) ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΙ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ "ΑΝΘΟ"ΤΟΥΣ(ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ).ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '20 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΕΡΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ"ΚΑΙ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ".ΑΔΕΡΦΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.ΩΣ ΖΩΑ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ PANAITOLIKOS H PANETOLIKOS.ΤΟ ΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ KAI ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ PANETOLIKOS.