Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Aξιοποιούνται τοπικά στελέχη από τον Αντώνη Σαμαρά


Τοπικά στελέχη αξιοποιούνται στη στελέχωση των οργάνων της Ν.Δ..Συγκεκριμένα με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των Γραμματειών του Κόμματος, ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Πελοποννήσου- Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ο Ευθύμιος Δρόσος. Ο Θ.Δρόσος είναι πρόεδρος του παραρτήματος Αιτωλοακαρνανίας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και νομαρχιακός σύμβουλος, πολιτευτής παλαιότερα του κόμματος στο νομό. Ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Τσιτσέλης αναλαμβάνει τη ίδια περιοχή ως μέλος της νεοσύστατης γραμματείας σύνδεσης κόμματος και κοινωνίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός τοποθετήθηκε προ ημερών αναπληρωτής γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού στο κόμμα της ΝΔ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Α.Σαμαράς είναι ικανός όταν κυβερνήσει να βάλει υπουργούς όλους του βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας.

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθεια να ξαναρθει ο μπλε φασισμος στην εξουσία, και να ριξει τον πρασινο φασισμο ξανα στα ταρταρα .......
......... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΩΩΩΡΑ, ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!

ΠΑΛΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Χ. Καστανίδης: «Ο κ. Καραμανλής με τον κ. Παυλόπουλο, (…) συζητούν τώρα μία διοικητική μεταρρύθμιση που θυμίζει ανέκδοτο. Διότι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι οι εκλογικοί συσχετισμοί και τα εκλογικά παιχνίδια σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, μέσω της αλλαγής των γεωγραφικών ορίων των Δήμων αλλά και των Περιφερειών.»

ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ε; Εσάς δε σας ενδιαφέρουν τα εκλογικά παιχνίδια, κύριε Καστανίδη; Και γιατί τόση πρεμούρα εν μέσω κρίσης και λαϊκής παράκρουσης να προωθήσετε τον "Καποδίστρια 2" και τις μαζικές ιθαγενοποιήσεις ώστε να προλάβετε τις προσεχείς εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση; Σύμπτωση είναι;

Χ. Καστανίδης: «Ο κ. Καραμανλής και ο κ. Παυλόπουλος δεν ενδιαφέρονται για μία ουσιώδη διοικητική μεταρρύθμιση. Για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο πολύ νωρίς τοποθετήθηκε, αποφασιστική και πραγματική διοικητική μεταρρύθμιση μπορεί να προκύψει μόνο κάτω από δύο θεμελιώδεις προϋποθέσεις:
Η πρώτη προϋπόθεση είναι να αλλάξουμε βαθιά, να μετασχηματίσουμε ριζικά το κεντρικό κράτος, και όχι απλώς να αγγίξουμε τα γεωγραφικά όρια των Δήμων και των Περιφερειών.»

Σωστό! Το προσυπογράφω. Εσείς, όμως, κύριε Καστανίδη, προλάβατε μέσα σε τρεις μήνες στην εξουσία ν’ αλλάξετε βαθιά και να μετασχηματίσετε ριζικά το διεφθαρμένο κεντρικό κράτος-μπάχαλο; Αν μου πείτε “ΝΑΙ” αυτό θα είναι το μεγαλύτερο ΑΝΕΚΔΟΤΟ όλων των εποχών. Άρα πού πάτε ξυπόλυτοι στ’ αγκάθια; Ποιος άραγε σας κυνηγάει για να προχωρήσετε άμεσα σ’ ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα για το οποίο οι Έλληνες είναι ανέτοιμοι, τόσο οργανωτικά όσο και εγκεφαλικά; Σας περισσεύουν κάποια δις και θέλετε να τα παίξετε; Δε μπορείτε έστω να περιμένετε ένα χρόνο για να συνέλθετε κι εσείς και εμείς από το σοκ των καταιγιστικών αλλαγών που προωθείτε και μας έχετε ζαλίσει το κεφάλι; Δε μας έχετε δα πείσει ότι τα μέλη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ διαθέτουν το IQ του Αϊνστάιν!

Χ. Καστανίδης: «Η δεύτερη θεμελιώδης προϋπόθεση είναι να λυθούν τα οικονομικά, τεχνικά και διοικητικά προβλήματα που έχουν μείνει από την πρώτη μεταρρύθμιση, τον πρώτο Καποδίστρια, για να μην μεταφέρουμε στην νέα διοικητική μεταρρύθμιση τα παλαιά προβλήματα της Αυτοδιοίκησης. Η κυβέρνηση οφείλει πρώτα να εξοφλήσει όλες τις οφειλές της προς τον Β/ και Α/ βαθμό Αυτοδιοίκησης, οφείλει πρώτα να εφοδιάσει με τα κατάλληλα διοικητικά και τεχνικά μέσα τους Δήμους, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε συζήτηση για πιθανή συνένωση των Δήμων στα πλαίσια ενός νέου Καποδίστρια.»

Εκπληρώθηκε, κύριε Καστανίδη, αυτή η δεύτερη προϋπόθεση μέσα σε τρεις μήνες σκανδαλώδους απραξίας από την κυβέρνησή σας; Λύσατε όλα τα οικονομικά, τεχνικά και διοικητικά προβλήματα του πρώτου Καποδίστρια για να μην τα φορτώσετε στο δεύτερο και τον κοψομεσιάσετε; Εξόφλησε η κυβέρνησή σας όλες τις οφειλές της προς τον Β ´ και Α ´ βαθμό αυτοδιοίκησης;

Ανώνυμος είπε...

Και εκει που κοιμομαστε ησυχα και ωραια χθες το βραδυ, μεσα στα ομορφα και ειρηνικα ονειρα μας οτι ειχαμε μια κυβερνηση που νοιαζεται για μας, να και ο εφιαλτης.
Αν θυμαστε καλα, εγω θυμαμαι γιατι μας δουλευουν επειδη ξεχναμε,στους ωραιους λογους που εχει βγαλει ο νεος Πρωθυπουργος, ειχε δηλωσει οτι δεν θα περνανε τροπολογιες μεσα στα"μαυρα τα μεσανυχτα"και σε ασχετα νομοσχεδια.
Και να η τροπολογια που λεει οτι αυξανονται οι φοροι μεταβιβασης κλπ, και οσοι κανουν πραξεις σημερα θα πληρωσουν αναδρομικα τον φορο.
Κανετε γονικες παροχες σημερα και πληρωστε αυριο μας ειπαν, και μαζι με αυτα ανεβηκαν οι τιμες σε τσιγαρα, ποτα και ξενυχτια.