Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Επερώτηση στη Βουλή για το θέμα του Αχελώου


Μία δήλωση υποστήριξης του έργου της εκτροπής του Αχελώου αξίωσε επανειλημμένα η αξιωματική αντιπολίτευση από την κυβέρνηση και ιδίως την υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, κατά την συζήτηση σχετικής επερώτησής της στην Ολομέλεια της Βουλής. Τελικά, τις σχετικές διαβεβαιώσεις έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής, αναφέροντας ότι «το έργο προχωρά, το έργο συνεχίζεται».

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας, Χρήστος Ζώης, Σπ. Ταλιαδούρος, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Αθ. Νάκος και Ν. Λέγκας, μαζί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Δ. Σιούφα, χαρακτήρισαν το εγχείρημα της μερικής εκτροπής του Αχελώου ως έργο «εθνικής σημασίας», το οποίο συζητείται επί 70 χρόνια και έχει ήδη δρομολογηθεί εδώ και 30, αλλά κινδυνεύει ωστόσο με ματαίωση, κατόπιν παρεμβάσεων και νομικών συμβούλων του υπουργείου Περιβάλλοντος στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Μέχρι σήμερα έχουν ξοδευτεί περισσότερα από 600 εκ. ευρώ για το συγκεκριμένο έργο και η σήραγγα εκτροπής έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί. Χρειάζονται περίπου 120 εκ. ακόμη προκειμένου να ολοκληρωθεί στην πρώτη του φάση, ώστε να γίνει αποδοτικό προς την θεσσαλική πεδιάδα. Αν εγκαταλειφθεί, αν δεν αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη σήραγγα, σε μερικά χρόνια το έργο θα καταστεί άχρηστο» ανέφερε ο πρώτος εισηγητής της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας - για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι ομιλητές της Νέας Δημοκρατίας, που επεσήμαναν πως «το 25% των υδάτων του Αχελώου χύνεται στη θάλασσα» και ότι «σε περίπτωση διακοπής των εργασιών οι ανάδοχοι θα ζητήσουν αποζημιώσεις ύψους 50 εκ. ευρώ».

Η υπουργός Περιβάλλοντος δεν αφέστη των θέσεων που είχε εκφράσει στη Βουλή κατά το παρελθόν, απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών της ΝΔ. Προτάσσοντας την αναγκαιότητα σεβασμού της νομιμότητας, όπως αυτή εκφράζεται στη χώρα μας από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και τις ευρωπαϊκές Οδηγίες, η κα Μπιρμπίλη υπογράμμισε την έμφαση που δίνει η κυβέρνηση στην εκπόνηση των διαχειριστικών μελετών των υδάτινων αποθεμάτων, αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα ύδρευσης της Θεσσαλίας «με βάση τις σύγχρονες αντιλήψεις». Δεν παρέλειψε δε, να σημειώσει, πως μια ορθολογική διαχείριση των αποθεμάτων, σε συνδυασμό με νέες καλλιέργειες, θα αυξήσει και το εισόδημα των παραγωγών μέσω επιδοτήσεων από την Ε.Ε.

«Ακόμα και αν υπάρξει δυνατότητα εκτροπής (που είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει γιατί μόνον η διαχειριστική μελέτη μπορεί να πει τι θα γίνει στη Θεσσαλία), θα πρέπει να είμαστε σαφείς στο τι βγάζουν οι διαχειριστικές μελέτες με βάση την ευρωπαϊκή Οδηγία» ανέφερε η κα Μπιρμπίλη. «Ακόμα και αν ολοκληρωθούν τα έργα στην μερική εκτροπή του Αχελώου, ακόμα και αν πληρώσει και άλλα χρήματα ο ελληνικός λαός, θα βρεθούμε ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και αυτό δεν θα δώσει έγκριση να λειτουργήσουν, ακόμα και αν έχουν ολοκληρωθεί» υποστήριξε η υπουργός Περιβάλλοντος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής, διευκρίνισε πως το έργο της εκτροπής δεν υπάγεται στις ευρωπαϊκές Οδηγίες, εφόσον οι επίσημες προπαρασκευαστικές του πράξεις, προηγήθηκαν των εκδόσεων των Οδηγιών και η χρηματοδότηση παραμένει συνειδητά. Η εμπλοκή, βρίσκεται στην Ελλάδα με συνεπακόλουθα προδικαστικά ερωτήματα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. «Η υπουργός και η κυβέρνηση, είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν τον νομικό κόσμο της χώρας. Εμείς παραμένουμε σταθεροί σε μια προσπάθεια. Γι’ αυτό αποδεχθείτε την μετριοπάθεια της κας υπουργού όσον αφορά τις δεσμεύσεις της στο συγκεκριμένο έργο» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Οι αναφορές της κας Μπιρμπίλη για την αναγκαιότητα στροφής και σε νέες, λιγότερο υδροβόρες καλλιέργειες, έδωσαν αφορμή για μια έντονη παρέμβαση του Αστέριου Ροντούλη (ΛΑΟΣ), ο οποίος αναρωτήθηκε αν «θα υποχρεώσετε το Θεσσαλό να καλλιεργήσει ό,τι θέλετε εσείς;». Ο Αντώνης Σκυλλάκος (ΚΚΕ), στήριξε το εγχείρημα της εκτροπής, καταγγέλλοντας την νέα ΚΑΠ και τονίζοντας πως «κανένα ελληνικό ή ευρωπαϊκό δικαστήριο δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταματήσει αυτό το έργο. Το λόγο έχουν οι αγρότες που κατεβαίνουν στη Θεσσαλία και σε όλη την Ελλάδα». Μόνη από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, η Ηρώ Διώτη (ΣΥΡΙΖΑ) απέρριψε «απερίφραστα» την εκτροπή, καταγγέλλοντας πιέσεις από ισχυρά συμφέροντα και αντιπροτείνοντας στροφή σε ήπια υδατικά έργα.

Ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, στις απαντήσεις του επεσήμανε τις τοπικιστικές διαφορές που έχουν σημειωθεί σε σχέση με το έργο, αντανακλούμενες και σε προσφυγές στο ΣτΕ. Κατηγόρησε δε, την ΝΔ για μικροκομματική εκμετάλλευση των προβλημάτων και εγκατάλειψη των έργων κατά την πενταετία της διακυβέρνησής της.

«Σήμερα στην Θεσσαλία για τον Αχελώο δεν πέφτει ούτε σκαπετιά» κατήγγειλε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. «Αν εσείς υποδαυλίζετε όλες τις διαδικασίες για να παρθούν αρνητικές αποφάσεις στο ΣτΕ είναι δικό σας πρόβλημα. Εμείς θέλουμε να μην σπεύδουν οι νομικοί σύμβουλοι του υπουργείου σας να κάνουν ό,τι μπορούν κόντρα στους συμβούλους του υπουργείου Υποδομών» ανέφερε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης απευθυνόμενος στην κα Μπιρμπίλη, κλείνοντας με τον τρόπο αυτό την συνεδρίαση


16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και αν ολοκληρωθούν τα έργα στην μερική εκτροπή του Αχελώου, ακόμα και αν πληρώσει και άλλα χρήματα ο ελληνικός λαός, θα βρεθούμε ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και αυτό δεν θα δώσει έγκριση να λειτουργήσουν, ακόμα και αν έχουν ολοκληρωθεί» υποστήριξε η υπουργός Περιβάλλοντος.


Για να δούμε τι φτιάξει και αυτή γιατί τα λαμόγια είδατε τι κανανε αυτή τη δεκαέτία.
Α ρε Κεφαλαγιάννη γ@@@ τη κρήτη σου μέσα που σε νοιάζει και ο Αχελώος τώρα που δε ξέρεις κατα που πέφτει.Και τ'αλλα τα λέσα απο κεί ακόμα επιμένουνε.,,,,που να πνιγούν στο ποτάμι.

Ανώνυμος είπε...

Απλά επιβεβαιώθηκε το όνομα του Χρήστου Πα-πουτσή,π....α στην Αιτωλοακαρνανία.Υπουργείο Περιβάλλοντος και πράσινη ανάπτυξη σου λέει μετά αντί για Υπουργείο π.....ς στη Αιτωλοακαρνανία και πράσινα άλογα.Άντε γειά ΠΑ.ΣΟ.Κ. τέρμα πια η ομηρία της Αιτωλοακαρνανίας για ξαναελάτε για ψήφους.Άραγε τι να είπε η Σοφία Γιαννακά που είναι και από την Παραβόλα και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Θάνος Μωραίτης που είναι από το Αγρίνιο για όλα αυτά;Ούτε η Υπουργός Περιβάλλοντος τόλμησε να σηκώσει κουβέντα κατά της εκτροπης του Αχελώου που είναι και αυτή από το Μεσολόγγι γιατί αν σήκωναν κουβέντα λογικά θα είχαμε 3 Αιτωλοακαρνάνες σπουδαίους πολιτικούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ. νεκρούς μέσα στη βουλή,έτσι;Κώστας Παπασπύρου,μόνιμος κάτοικος Αγρινίου και όχι μόνο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΛΔ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ?
ΣΥΓΝΩΜΗ Κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ ΤΗΣ Ν.Δ. Π ΕΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΞΗΡΑΝΕΙ 6 ΛΙΜΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ? ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΗΝΕΙΟΣ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ? ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΑΠΟΡΡΟΗΣ? ΗΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ? (ΔΥΣΗ-ΑΝΑΤΟΛΗ)

Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ,ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΘΕΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ Π ΚΑΝΑΤΕ...ΔΝ ΛΕΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

καλα οι ντοπιοι βουλευτες του Πασοκ πρωτα θα φανε ξυλο αν ψηφισουν τον νομο για την μεταναστευση ( θα τους γραψει η ιστορια γιαυτο )και μετα θα φανε αλλο ενα ξυλο για την εκτροπη του Αχελωου. πιο τυχεροι θα ειναι οι βουλευτες της ΝΔ που θα φανε μια φορα ξυλο , δηλαδη μονο για την εκτροπη του Αχελωου.

Ανώνυμος είπε...

Οι Αιτωλ/νες βουλευτές ήταν μέσα στη βουλή, που εκαναν οτι γουσταραν οι Θεσσαλοί;

Ανώνυμος είπε...

An to PASOK endwsei stis pieseis twn THETALLWN tha to steiloume syntoma spiti tou

Ανώνυμος είπε...

μ αρέσει που κατά τα άλλα το έργο..."πάγωσε"....λίγη σοβαρότητα ρε παιδιά...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ!

Αθήνα




Αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία (συνολικά ή μέρος αυτών) θα παραμείνουν κλειστά το επόμενο διάστημα, μετά την ανάκληση της προκήρυξης θέσεων προσωπικού, που ανακοίνωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Πολιτισμού.

Κλειστά θα μείνουν τα εξής μουσεία:

Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο (τμήμα του θα λειτουργήσει από την επόμενη εβδομάδα)
Όλος ο όροφος του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (16 αίθουσες)
Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού (λειτουργούν τέσσερις αίθουσες και η περιοδική έκθεση προκειμένου να παραμείνει ανοικτός ο Λευκός Πύργος)
Επιγραφική και Προϊστορική Συλλογή του Αρχαιολογικού Μουσείου Ρόδου
Δύο αρχαιολογικές εκθέσεις στο Καστέλλο Ρόδου
Νομισματικό Μουσείο (ο β' όροφος και όλο το Μουσείο την Κυριακή)
Αρχαιολογικό Μουσείο Καρπάθου
Αρχαιολογικό Μουσείο Κάσου
Αρχαιολογικό Μουσείο Νισύρου
Αρχαιολογικό Μουσείο Αστυπάλαιας
Αρχαιολογικό Μουσείο Λέρου
Αρχαιολογικό Μουσείο Αταλάντης (μόνο Σαββατοκύριακο ανοιχτό)
Αρχαιολογικό Μουσείο Αγ. Νικολάου Κρήτης
Ψηφιακή έκθεση Παλαιού Μουσείου Ολυμπίας
Αρχαιολογική Συλλογή Τρικάλων
Αρχαιολογικό Μουσείο Λυκόσουρας
Αρχαιολογικό Μουσείο Δίου (κλειστή η μισή έκθεση)
Λαογραφικό Μουσείο Ρόδου
Αρχοντικό Βουβάλα Καλύμνου
Αρχοντικό Νικολαϊδη Πάτμου
Βυζαντινό Μουσείο Σύμης
Βυζαντινό Μουσείο Καστελλόριζου
Μουσείο Μούρτζινων Καρδαμύλης
Κλειστοί αρχαιολογικοί χώροι:

Αρχαιολογικός χώρος Μαλίων
Αρχαιολογικός χώρος Λατούς
Αρχαιολογικός χώρος Σέσκλου
Αρχαιολογικός χώρος Ευρωπού Κιλκίς
Αρχαιολογικός χώρος Παλατιανού Κιλκίς
Αρχαιολογικός χώρος Λευκαδίων (μόνο Σαββατοκύριακο ανοιχτός)
Αρχαιολογικός χώρος Αμφίπολης
Αρχαιολογικός χώρος Φλώρινας (ελληνιστική πόλη)
Αρχαιολογικός χώρος Πετρών
Αρχαιολογικός χώρος Πέλιννας Τρικάλων
Ναός Απόλλωνος Καρδίτσας
Αρχαιολογικός χώρος Σικυώνας Καρδίτσας
Αρχαιολογικός χώρος Κιερίου Καρδίτσας
Αρχαιολογικός χώρος Ιτωνίας Αθηνάς Καρδίτσας
Ασκληπιείο Τρικάλων
Αρχαιολογικός χώρος Περιστεριάς
Κάστρο Αντιρρίου
Κάστρο Βόνιτσας
Βυζαντινή Συλλογή Αγ. Γερμανού Πρεσπών
Κάστρο Αρτας
Κάστρο Φαναρίου (Ιθώμη Καρδίτσας)
Κάστρο Μυτιλήνης

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ.
ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=odVGroOBs-Y

asxeto alla gia na min xehniomaste...

Ανώνυμος είπε...

Afou apoxeranan tis Limnes tous twra theloun na apoxiranoun kai emas, am den tha tous perasei, Ti paparia tha kaliergisoun kai pou tha to poulisoun;

Ανώνυμος είπε...

και ενω δεν υπαρχει σαλιο στα ταμεια,
και ενω φετος ο πηνειος εχει πλυμμηρισει 3 φορες απο λιγες βροχες σε σχεση με αλλα χρονια,

οι ταγοι του εθνους βουλευτες ΝΔ κκε και λαος μαζι με τον παπουτση θελουν να δωσουν καποια εκατομυρια ευρω δωρο σε εργολαβο της βορειας ελλαδας (τα εργα και το καλο της θεσσαλιας τους ειναι αδιαφορο).

μπραβο στην δημοκρατια μας που εκβιαζεται απο εργολαβους παρανομων εργων που λεηλατουν την φυση.
να κρατησει η μπιρμπιλη και οι δικαστες την σοβαρη τους σταση σε αυτο το θεμα για να μαθουνε οι εργολαβοι οτι επιχειρουν και εργαζονται σε κρατος και οχι στο τσιφλικι τους.

Ανώνυμος είπε...

MIA ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΕΝΗΝΤΑ TOY YΠΠΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ;

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΄΄ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ΄΄ ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΑΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το 1998, η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να εξευτελίσει τον Καποδίστρια, δίνοντας το όνομά του στο εκτρωματικό σχέδιο συνενώσεων που είχε εκπονηθεί με σκοπό να εξασφαλίσει τη νίκη του κόμματος αυτού στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης. Τώρα, τα μπουμπούκια της κυβέρνησης αποφάσισαν να εξευτελίσουν τον Καλλικράτη, δίνοντας το όνομά του στο δεύτερο σχέδιο κοπτοραπτικής που ετοιμάζουν ώστε, βοηθούσης και της παροχής ιθαγένειας και ψήφου στους λαθρομετανάστες, να εξασφαλιστεί η κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ στη Αυτοδιοίκηση.

Τη συνταγή τη γνωρίζετε: τα όρια των νέων δήμων θα γίνουν βάσει των εκλογικών συσχετισμών στις διάφορες περιοχές, το ίδιο θα γίνει και με τα όρια των νέων Περιφερειών. Για την περίπτωση, τώρα, που κάποιες Περιφέρειες ξεφύγουν από τον έλεγχο του ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνώντες φτιάχνουν το θεσμό των 7 Γενικών Διοικήσεων, οι επικεφαλής των οποίων θα διορίζονται από την κυβέρνηση!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 12 Ιανουαρίου 2010 12:42 μ.μ τι έρωτηση είναι αυτή;
Εννοείται πως ήταν μέσα στην βουλή όλοι εκτός απο τον Σαλμά.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην νεαρή βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ηρώ Διώτη που είναι κατά της εκτροπής του Αχελώου με επιχείρημα με το οποίο καταγγέλλει πιέσεις από ισχυρά συμφέροντα και αντιπροτείνοντας στροφή σε ήπια υδατικά έργα.Ευτυχώς τουλάχιστον εκεί που πιστεύαμε ότι δεν είχαμε βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας βρήκαμε μια νέα κοπέλα από τη Λάρισα.Συγχαρητήρια κύριε υφυπουργέ Περιβάλλοντος θάνο Μωραίτη για την επιτυχία σας και την επίσκεψή σας στη Μπούκα Αμφιλοχίας αναγκαστικά μετά από 99 ημέρες και μην ξεχάσω και τα πράσινα τέλη.Κώστας Παπασπύρου,μόνιμος κάτοικος Αγρινίου και όχι μόνο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!