Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα..


Το βίντεο είναι ρεπορτάζ του Lepanto Tv όπου φιλοξενεί δηλώσεις του νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Θύμιου Σώκου. Το ενδιαφέρον εστιάζεται από το 3ο λεπτό του βίντεο και μετά. Στο 3:22 του αποσπάσματος ο κ. Σώκος αναφέρεται για το θέμα μιας ενδεχόμενης υποψηφιότητας του για την νέα Περιφέρεια ( που όπως δείχνουν τα πράγματα η Αιτωλοακαρνανία θα παραμείνει με την Αχαία και την Ηλεία), στην οποία ουσιαστικά αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα..

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.panaitoliki.gr/newsletter/02.jpg

Θα τοποθετηθούν σιδερένια διαχωριστικά για τα ραπεζοκαθίσματα και τις αυθαιρεσίες των καταστη,ματαρχών που κλείνουν όλο τον πεζόδρομο.
Σαν κίνηση σωστή, αλλά σιδερένια??????????
Κιτσαριό,βάλτε λίγο ξύλο επεξεργασμένο και βαμμένο ωραίο. Πολύ πιο όμορφο από το σίδερο.
Να πέσει κι εκεί μίζα??
Λίγη ντροπή δε βλάπτει.
Ξύλο ρεεεεεε.

Ανώνυμος είπε...

re agriniwtes tha sas faei h patra re!paei to panepisthmio poy thelete.pali tha ton fate......sorry alla etsi einai!

Ανώνυμος είπε...

καλό θα ήταν να μην χαλασει ο πεζοδρομος για να συμορφωθουν οι καταστηματάρχες .
το να εμποδίζουν τα κολωνάκια δεν γλιτώνει το δ.σ.Αγρινίου από την απόφαση που πήρε (ομόφωνα???)
ή θα τηούμε το νόμο ή όχι,αποφασίστε.
Όσο για τον Σώκο ας είχε προνοήσει να τα πάει καλά με τον νομό του και ίσως να τύγχανε της υποστήριξης των πολιτών του,γιατί αντικειμενικά δικαιούμαστε περισσότερα από αυτά που μας έδωσε...για να δούμε τί θα κάνει για μας ένας Πατρινός ,που τόσο τους κατηγορούμε????

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΡΑΓΟΙ¨.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΩΚΟΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Pare thesi anoixta gia perifereia D. Stereas Elladas me tous omorous Nomous Evritanias, Lefkadas kai isws kai fwkidas. Me aftous exoume emeis koina politismika gewgrafika kai alla koina Gia na doume.

kostakoutas είπε...

Ποιος μπουρτζόβλαχος έχει μελωδία στο κινητό του το mission impossible;

Ανώνυμος είπε...

i perifereia an idrythei mporei na exei edra mono to mesologgi.entyposi prokalei to trassos sas kai toy sokoy agriniotakia...vevaia o sokos kanei kai ton dyskolo pos den thelei kai kala na mpei perifereiarxis kai apo tin alli olo trexei gia ayto..artemis

Ανώνυμος είπε...

Den peirazei Artemi esena kai ti parea sou tha se steiloume stin Patra sou teriazei pio poly

Ανώνυμος είπε...

"Αυτή είναι η διαφάνεια κύριε νομάρχη;"
Πρέσινγκ από Σολτάτο προς Σώκο με αφορμή δαπάνες σε διάφορες εταιρείες

Ερώτηση που αφορούσε τη συμμετοχή της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και της ΑΝΑΙΤ σε εκθέσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, κατέθεσε στο νομαρχιακό συμβούλιο, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Γιώργος Σολτάτος, ο οποίος ζήτησε ουσιαστικά να μάθει αν τα χρήματα που διαθέτει η νομαρχία για αυτή τη μορφή προβολής του νομού έχουν πιάσει τόπο. Αν δηλαδή η προβολή αυτή έφερε περισσότερους τουρίστες στην περιοχή.
Απαντώντας ο νομάρχης ανέφερε πολλά παραδείγματα συμμετοχής της νομαρχίας σε εκθέσεις, που είχαν αποτελέσματα στο να κάνουν όχι μόνο την περιοχή και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα ευρύτερα γνωστά, αλλά να κάνουν γνωστά και τα προϊόντα της περιοχής. Και βέβαια για να επιτευχθούν όλα αυτά, όπως είπε ο κ. Σώκος, σαφώς και χρειάζονται χρήματα, όμως υποστήριξε ότι θεωρεί αναγκαία την παρουσία του νομού σε αυτές τις εκθέσεις για να βγει απ’ την αφάνεια.
Στο μεταξύ όμως ο κ. Σολτάτος σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ζητά τα οικονομικά στοιχεία όπου φαίνονται τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για την συμμετοχή στις εκθέσεις θέτοντας μεταξύ άλλων και κάποια ερωτήματα:
--«...υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μας δίνονται τα στοιχεία των εταιριών που ανέλαβαν την οργάνωση των περιπτέρων στις εκθέσεις αυτές και την αμοιβή που έλαβαν γι’αυτό το λόγο από τη νομαρχία και από την ΑΝΑΙΤ;

-Είναι αλήθεια ή όχι ότι μια από αυτές τις εταιρίες την ίδια ημέρα, με δυο διαφορετικά τιμολόγια, έλαβε στην πρώτη περίπτωση «για την κατασκευή περιπτέρου για την έκθεση φεστιβάλ λαδιού» το ποσό των 14.999,95 ευρώ, και στη δεύτερη για την αποξήλωση του περίπτερου της έκθεσης φεστιβάλ λαδιού το ποσό των 14.999,95 ευρώ;

-Είναι αλήθεια ή όχι ότι δυο προμηθευτές με διαφορά δυο ημερών πληρώθηκαν, ο μεν πρώτος με το ποσό των 2.616 ευρώ και ο δεύτερος με το ποσό των 5.474 ευρώ για το ίδιο αντικείμενο «σχεδιασμό και δημιουργία μακετών περιπτέρου για την έκθεση «active trip», και γιατί αυτό ανατέθηκε σε δυο προμηθευτές;»
Καταλήγοντας ο κ. Σολτάτος αναφέρει πως το γεγονός ότι δεν δίνονται τα στοιχεία για δραστηριότητες της νομαρχίας και των εταιριών που συμμετέχει, σε νομαρχιακούς συμβούλους φαίνεται ότι αποτελεί πάγια τακτική του νομάρχη προς δόξα της διαφάνειας και της ενημέρωσης του λαού του νομού μας», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά. Για το λόγο αυτό ζητά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών και των δραστηριοτήτων της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης στο διαδίκτυο, ενώ καλεί τον πρόεδρο του νομ. συμβουλίου να πάρει θέση για τη συμπεριφορά αυτή, που, κατά την άποψή του, υποβιβάζει το ρόλο του θεσμού και να πάρει μέτρα για τη διασφάλιση της λειτουργίας του θεσμού της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.
http://www.aixmi-news.gr/portal/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=2049&Itemid=23

Ανώνυμος είπε...

Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθος θέλουν... Δυτική Ελλάδα για Περιφέρεια
Μεταφέρεται στην κυβέρνηση το αίτημα
Το αίτημα ένταξης της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος υποστηρίζει ο Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας, όπως ανέφερε πριν λίγο στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής αρχής
"Υπάρχει ένα αίτημα από ορισμένες πλευρές στην Κεφαλονιά, στην Ιθάκη και στη Ζάκυνθο για ένταξη αυτών των τριών νησιών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για λόγους που έχουν να κάνουν κατά μείζονα λόγο με την πρόσβαση και με το γεγονός ότι η έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, η Κέρκυρα, δεν εξυπηρετεί. Ο Δήμαρχος έχει ακούσει αυτό το αίτημα και το έχει μεταφέρει στην κυβέρνηση ώστε να εξεταστεί η δυνατότητα ικανοποίησης του", ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Ζώης Μαρίνος.
Γιουχάρισαν τον Σώκο οι Νομάρχες και οι Δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ
Απόρησε για το ενδιαφέρον των αυτοδιοικητικών, για κάτι…τετελεσμένο
Με γιουχάισμα απάντησαν χθες οι περισσότεροι Νομάρχες και οι Δήμαρχοι που παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση των αυτοδιοικητικών του ΠΑΣΟΚ, με αντικείμενο συζήτησης τον «Καλλικράτη», στις δηλώσεις του Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας και
υπεύθυνου του αυτοδιοικητικού τομέα, Θύμιου Σώκου περί τετελεσμένων σε ο,τι αφορά τον "Καλλικράτη".
Ο κ. Σώκος, δήλωσε από βήματος ότι η απόφαση είναι παρμένη, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση στην αίθουσα και να πέσει…γιούχα.
"Και τότε γιατί μας κάλεσαν;" απορούσαν και δικαίως οι παρευρισκόμενοι.
Υπέρ μιας Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας- Ευρυτανίας ο Θύμιος Σώκος
Τι δήλωσε σήμερα από την Πάτρα
Μια δήλωση που μπορεί ο καθένας να την ερμηνεύσει όπως επιθυμεί, έκανε ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος κατά τη διάρκεια της σημερινής του παρουσίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Είπε λοιπόν ο κ. Σώκος: «Ασχολούμαι τριάντα χρόνια με τα κοινά στην αυτοδιοίκηση. Ταυτόχρονα μην ξεχνάτε ότι είμαι υπεύθυνος του τομέα αυτοδιοίκησης στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα είμαι εξ’ αυτών που διαμόρφωσα με άλλους το κυβερνητικό πρόγραμμα και τις προεκλογικές θέσεις του κόμματός μας και με αυτά τα δεδομένα θα συνεχίσω να πορεύομαι» ανέφερε αρχικά ο Θύμιος Σώκος. Ερωτηθείς για το αν τον ενδιαφέρει η θέση του αιρετού περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, απάντησε ότι «είναι ακόμη πολύ νωρίς να σας μιλήσω για κάτι τέτοιο ωστόσο αν αυτή την στιγμή έμπαινα σε αυτή την διαδικασία και σας απαντούσα τι θα πράξω θα αδικούσα τον εαυτό μου».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι εννοεί ο κ. Σώκος λέγοντας ότι θα αδικούσε τον εαυτό του. Αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι είναι υπέρμαχος της δημιουργίας μιας περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας, η οποία όπως ισχυρίζεται, θα αποκαθιστά την ιστορική διαδρομή της περιοχής.
Την γέφυρα γιατί την φτιάξαμε κ. Σώκο;Για ομορφιά;
Afta einai merika apo ta arthra tou patrinou Webside "thebest gia ton Nomarxi kai emeis sou leme SWKO mi koloneis eimaste mazi sou empros gia mia perifereia D. Stereas me Aitoloakarnania Lefkada Eyrytania kai isws kai Fwkida. Afto tha se kataxiosi sti syneidisi tou 100% twn politwn na eisai sigouros. kai as pane stin Ahaïa i Zakynthos kai i kefalonia me tin ilia

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΚΟΣ ΠΙΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΤΕ.