Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Το Πλατυγιάλι παραμένει για τη Δυτική Ελλάδα το αποκλειστικό λιμάνι εισόδου της Αιγυπτιακής πατάτας


Αρνητική είναι η θέση της Κυβέρνησης στο να διατηρηθεί το λιμάνι της Πάτρας ως σημείο εισόδου στη Χώρα μας, της Αιγυπτιακής πατάτας, ορίζοντας οριστικά για το σκοπό αυτό, τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και του Πλατυγιαλίου Αιτωλοακαρνανίας για την εισαγωγική περίοδο 2009-2010.
Την απάντηση αυτή πήρε ο Αχαιός Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Μπεκίρης, σε ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ζητώντας να παραμείνει το λιμάνι της Πάτρας ως σημείο εισόδου στη Χώρα μας, της Αιγυπτιακής πατάτας, για την εισαγωγική περίοδο 2009-2010. Το κείμενο της απάντησης της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ως Σημεία Εισόδου της αιγυπτιακής πατάτας για την εισαγωγική περίοδο 2009-2010, έχουν οριστεί: α) ο λιμένας Θεσσαλονίκης και β) ο λιμένας Πλατυγιαλίου-Αιτωλοακαρνανίας.
www.gowest.gr
Από το Πλατυγιάλι θα συνεχίζει λοιπόν να εισάγεται και επίσημα η αιγυπτιακή πατάτα για αυτό το έτος. Ευελπιστούμε να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ελληνική πατάτα σαπίζει στις αποθήκες και στα χωράφια και εσείς χαίρεστε που θα αράξουν τα πλοία!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ποτέ δυνατόν να συνεχιστεί να υπάρχει το ΕΚΤΡΩΜΑ που λέγεται ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, όταν οι "φίλοι" μας Αχαιοί μόνο για την πατάτα κάνουν έτσι,φωνάζουν και διαμρτύρονται. Δηλαδή για ένα σωρό άλλα θέματα και για κονδύλια, που 12 χρόνια πάνε πολλά περισσότερα εκεί???
Σώκο,δήμαρχοι και βουλευτές του νομού, αν δε γίνει περιφέρεια Δυτικής Στερεάς με Αιτωλοακαρνανία και Ευρυτανία ( ή και Λευκάδα ),τότε είστε υπεύθυνοι.

Ανώνυμος είπε...

να και μια καλη ειδηση.

Ανώνυμος είπε...

Σχέδιο ολοκληρωτικής εξόντωσης της Ελλάδας
του ΚΩΣΤΑ Δ.ΚΑΒΒΑΘΑ

Η κυβέρνηση αυτή, το έχουμε φωνάξει σε όλους τους τόνους, εκτελεί, με την ψυχρότητα και την ωμότητα του δημίου, τα συμβόλαια «εκτέλεσης» της χώρας μας.
Το γενικό, νεοταξικό σχέδιο συμπυκνώνεται στα ακόλουθα: Ισοπεδώνουν το γρασίδι, ξεριζώνουν μέχρι το τελευταίο ζωντανό βλαστάρι. Ποτίζουν τη γη με αλάτι. Κατόπιν δολοφονούν τη μνήμη της βλάστησης. Διαφθείρουν τις συνειδήσεις, τις εξοντώνουν. Για να τις εξοντώσουν, σβήνουν το παρελθόν, εξαφανίζουν την ιστορία, εξατμίζουν τον πολιτισμό, ισοπεδώνουν κάθε συνεκτικό ιστό συλλογικότητας, κάθε βίωμα και πραγμάτωση της συνοχής του ιστορικού γίγνεσθαι.
Οι «εκτελεστές» της κυβέρνησης και ιδιαίτερα οι «συμβουλάτορες» του Πρωθυπουργού υλοποιούν πρακτικά όλα τα παραπάνω:τις πρακτικές συνταγές που τους έχουν δοθεί από τα πλανητικά κέντρα εξουσίας και τους μηχανισμούς του διεθνούς εγκλήματος.


Ζήτημα 1ον

Άγρια Φοροεισπρακτική επιδρομή. Μια πραγματική καταιγίδα φοροεισπρακτικών μέτρων που οδηγεί τον ελληνικό λαό σε ολοκληρωτική εξαθλίωση. Η επιβίωση πλέον γίνεται μια οδυνηρή περιπέτεια. Μπαίνουμε σε μια τέτοια περιπέτεια ζόφου που το να ζεις θα είναι θαύμα…
Η οικονομική τρομοκρατία των μηχανισμών εξουσίας αποτελεί το ιδεολογικό τέχνασμα της υποταγής μας: Το να αποδεχτεί ο ελληνικός λαός την ολοκληρωτική του εξαθλίωση και καταστροφή…


Ζήτημα 2ον

Νομιμοποίηση και θεσμοθέτηση του εποικισμού της Ελλάδας από τις στοιβαγμένες στρατιές της αλλοδαπής εισβολής.
Θεσμοθετούν την κατοχή της χώρας από τις «ταξιαρχίες των κρατουμένων» αλλοδαπών που έχουν εισάγει.
Αυτές οι συνειδητά (από το διεθνές κεφάλαιο) εισαγόμενες «ταξιαρχίες» των αλλοδαπών «δούλων» αποτελούν το στρατηγικό «όπλο» της Νέας Τάξης για την ολοκληρωτική εξόντωση της ελληνικής κοινωνίας.
Οι κυβερνητικοί «εκτελεστές» των διεθνών και εγχώριων ιμπεριαλιστικών «εντολών» θεσμοθετούν, με το νόμο περί ιθαγένειας, αυτό το στρατηγικό «όπλο» της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας…
Η εξέγερση του ελληνικού λαού είναι η μόνη διέξοδος. Μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να ακυρώσει αυτόν τον όλεθρο και κανένας εκλογικός πληρεξούσιος και πολιτικός απατεώνας…