Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ο πλάτανος στη πλατεία Χατζοπούλου..


Στην πλατεια Χατζοπουλου στην αρχη της Ηρωων Πολυτεχνειου "υπηρχε"ενας μικρος πλατανος που ολοι οι θαμωνες της πλατειας τον προσεχαμε και τον περιποιουμαστε. Τωρα κάποιος τον πριονησε με αποτελεσμα ο πλατανος να ξεραθει για να φυτρωσει μια πινακιδα που ειναι αντιαισθητικη και δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμη. Σας στελνω και αποδειξεις.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Αναγνώστης

Υ.Γ Αλλάξαμε λίγο το κείμενο του αναγνώστη, διότι στόχος δεν είναι να "φωτογραφίζονται" συγκεκριμένοι ιδιώτες αλλά να επισημανθεί το εν λόγω πρόβλημα. Άλλωστε η πλατεία Χατζοπούλου είναι από τα λίγα μέρη με δροσιά μέσα στη πόλη μας τους καλοκαιρινούς μήνες. Και αυτό χάρη στα.πλατάνια της!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η χατζοπουλουοντως ειναι μια δροσερη γωνια για το καλοκαιρι στην πολη αλλα ειναι και απο τις πιο παραμελημενες πλατειες της πολης.ο φωτισμος ειδικα της πλατειας αυτης ειναι ελαχιστος και τα βραδυα φοβασαι να κυκλοφορησεις.τα φωτα που εχει βαλει ο δημος φωτιζουν περισσοτερο τα πλατανια παρα την ιδια την πλατεια.η χατζοπουλου ειναι επισης η δευτερη εισοδος για την πολη μετα την παπαιωαννου αλλα ο δρομος που οδηγει σε αυτην(οδος αγ.δημητριου)ειναι σε αθλια κατασταση...μιλαμε για μια απο τις ιστορικοτερες και πιο μεγαλες πλατεις της πολης και πιστευω αξιζει περισσοτερης προσοχης απο τον δημο.οσο για τον ιδιωτη αυτο ντροπη του.η πλατεια αυτη φημιζεται για τα πλατανια της και δεν εχει κανεις το δικαιωμα να κανει τετοιου ιδους παρεμβασεις.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 8.33 ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 19Ο ΑΙΩΝΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΑ Κ....Α ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΚΑΥΓΑΔΕΣ, ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΛΠ.

ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ, ΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΒΡΙΘΕΙ ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ - ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ- ΛΑΤΙΝΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΣΥΧΑ ΟΥΤΕ ΘΥΛΗΚΗ ΓΑΤΑ!!!!

ΠΕΡΙΟΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ...ΚΙΝΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ;
ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πλατεια Χατζοπούλου η πλατεία της αμαρτίας, ΑΛΛΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.Γλυκο απο τον Νοτη, ψωνια στο Φανη,τετραδια στον Παπαδατο,κρυφό τσιγαράκι στα στενά,παιδικά χρονια, αναμνησεις και ανθρωπιά. Κυριε Δημαρχε με ολο το σεβασμό και την αγάπη σας γιαυτη την πολη καντε κατι γιαυτη του γωνια του Αγρινιου. Οι περισσότεροι Αγρινιώτες αναφερονται ειρωνικά και απαξιωτικά στην περιοχή ,λες και φταίνε οι κατοικοι για την υποβαθμιση.Περισσότερο πράσινο παντού αλλά καντε κατι και για μας.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΙΚΟΣ

kostakoutas είπε...

Δεν πήγαν καλά οι επενδύσεις κάποιου, πέριξ της πλατείας και γιαυτό και την άφησαν στη τύχη της,όλοι ξέρουμε ποιον υπονοώ