Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Εισαγγελική παρέμβαση για τα μπλόκα


Διαβάζουμε στο Ριζοσπάστη ότι "Κατόπιν νέας προφορικής εισαγγελικής εντολής του κ. Μαστάκα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σπύρος Κοτοπούλης κλήθηκε για ακόμη μια φορά χτες από την αστυνομία - η δεύτερη μέσα σε 3 μέρες - να καταθέσει στην εισαγγελία. "
Από την άλλη παραμένουν τα μπλόκα στους κόμβους Κεφαλοβρύσου και Ερμίτσας ( έως χθές τουλάχιστον) και οι κυκλοφορία διακόπτεται τις πρωινές και απογευματινές ώρες. Δίκαια τα αιτήματα των αγροτών, από την άλλη όμως πολλές παραγωγικές τάξεις όπως εργαζόμενοι που πηγαίνουν στις δουλειές τους πλήττονται από τέτοιας μορφής κινητοποιήσεων.
Ευελπιστούμε σύντομα να βρεθούν σύντομα λύσεις στα προβλήματα των αγροτών και φυσικά όλα να εξελιχθούν όμαλα..

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΙΤΣΑ ΕΦΥΓΑΝ
ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Τα πέντε τρακτέρ του ΚΚΕ με τους οδηγούς τους που έκλειναν ετσεθελικά το δρόμο, πήραν των οματιών τους και γύρισαν στα καφενεία για πρέφα. Ας ξανατολμήσουν να κλέισουν το δρόμο και θα τα πούμε για καλά μαζί τους. Φτάνει πια με την ψευτοεπανάσταση του ΚΚΕ. Πόλεμο θέλει η ΠΑΠΑΡΉΓΑ, ΠΌΛΕΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ. Ο λαός δεν τρώει πλέον κουτόχαρτο απο τους κατ' επάγγελμα επαναστάτες (στην Ερμίτσα τον δρόμο τον έκλεισαν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ.)

Ανώνυμος είπε...

20 μαλάκες του ΚΚΕ ταλαιπώρησαν τοσο κοσμο. Φτάνει πια

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΤΣΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ-ΜΟΝΙΜΟΥΣ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ (ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ) ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ! ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΑΠΕΛΕΚΗΤΑ!

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ??/

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ!!! ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΗ ΓΗ, ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΙΚΙΖΑΝ ΚΟΡΕΣ, ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΜΙΤΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΞΩΜΑΧΩΝ ΕΙΝΑΙ....

ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

με αφορμή τον 3:55 Δεν θα αναφερθώ στα μπλόκα των αγροτών. Δεν έχει νόημα εδώ μέσα αυτό και είναι και σχετικά μεγάλη κουβέντα, για να γίνει σωστά, πολιτικά και ψύχραιμα και όχι με αναρθρες κραυγές και λεονταρισμούς τσαμπουκαλίδων νοικοκυραίων που μόλις δουν τα δύσκολα σκύβουν κεφάλι σε κάθε αφεντικό, αν δεν φίλουν κιόλας τις κατουρημένες γαλαζοπράσινες ποδιές που μας οδήγησαν όλους σε αυτό το χάλι. Αφορμή είναι το σχόλιο του 3:55. Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω. Μου σηκώθηκε η τρίχα! Καλά είναι εκπαιδευτικός αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος? Αυτός μαθαίνει γράμματα σε παιδιά? Βλέπει τους όποιους αγρότες που στην τελική για κάτι αγωνίζονται(έστω λανθασμένα) και τον πληρώνουν κιόλας για να μάθει γράμματα στα παιδιά τους ως τσογλάνια, τα παιδιά τους, τους μαθητές του, τη νέα γενιά που ορκίστηκε να μορφώσει ως "τεμπέληδες, χαραμοφάηδες, άχρηστους, χασικλήδες" τους οποίους αυτός ο μισσαλόδοξος φωστήρας του πνεύματος "ξεστραβώνει"!!! Και προδικάζει και το μέλλον τους.. Ότι θα γίνουν χειρότεροι από τα "τσογλάνια" τους γονείς τους!! Έτσι ξεκινά αυτή καρικατούρα πολίτη να κάνει τη δουλειά του το πρωί?. Με μίσος στα παιδιά, στους γονείς και στο μέλλον τους?. Με βρισίδι, κομπλεξισμό, αμορφωσιά, φανατισμό και απέχθεια?. Με λόγο που όχι σε εκπαιδευτικό- ούτε σε δήμιο δεν αρμόζει? Στην πολιτική του ανάλυση δεν θα αναφερθώ. Δικαίωμα του να τελεί σε σύγχυση, να συνομιλεί με τον πάπα ή τον καρατζαφέρη, να έχει θέσει τον πήχυ της νοημοσύνης του κάτω από το πάτωμα. Τι να σχολιάσω? Οτι η Μακρυνεία ρήμαξε από αυτούς που κλείσαν την ερμίτσα κ όχι από τις πολιτικές που 30 χρόνια τώρα ρήμαξαν την ύπαιθρο? Θέλει ανάλυση αυτό? Τέλος πάντων. Δεν θέλω πολιτικά να συνομιλήσω με τον τύπο. Δεν υπάρχει για μένα και ελπίζω ουτε και για την πλειοψηφία των συμπολιτών μου ανεξάρτητα στην τελική πως τοποθετείται πολιτικά ο καθένας. ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ (ελπίζω ότι δεν είναι) ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.

ΥΓ ελπίζω το σχόλιό μου να δημοσιευθεί αυτούσιο, δεν θίγω προσωπικά κανέναν, καυτηριάζω απλά μια ανατριχιαστική, πραγματικά αντικοινωνική νοοτροπία που στην τελική κάθε (έστω παράνομο έστω λαναθασμένο) κλείσιμο δρόμου ωχριά μπροστά της

Ανώνυμος είπε...

7¨31 συγνωμη αλλα ο 3¨55 εχει και λιγο δικιο. ειναι το επιπεδο της περιοχης μας οχι α' κατηγοριας αλλα ΩΜΕΓΑ!! ΠΑΤΟΣ!
ισος και η χειροτερη περιοχη στην ελλαδα απο θεμα ποιοτητος κοσμου. απο το αγρινιο ειμαι αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο!

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λεει ο εκπαιδευτικος αλλα δεν τα βλεπετε!