Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Eπεισόδια στον αγώνα μπάσκετ ΓΕΑ-Παναιτωλικού(!)



Σε ένα παιχνίδι που κράτησε 3,5 ώρες και που στιγματίστηκε από τα πρωτοφανή για την κοινωνία του Αγρινίου επεισόδια ανάμεσα στους φίλους των δυο ομάδων ο Παναιτωλικός επικράτησε της ΓΕΑ και την έπιασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι. Με ηγέτες τους Γκόβα και Κομμάτα κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα με 8-2. Η ΓΕΑ προσπάθησε να αντιδράσει και βρήκε λύσεις μέσα από το καλάθι κυρίως με τον Μιχαλά. Η αδυναμία της ΓΕΑ να βρει λύσεις στην επίθεση έκανε πιο εύκολο το έργο των παικτών του Παναιτωλικού που με υπομονή στην επίθεση κατάφερναν αργά αλλά σταθερά να χτίζουν μια διαφορά της τάξεως των 6-8 πόντων εκμεταλλευόμενοι και της τρεις τεχνικές ποινές που σφύριξαν πολύ αυστηρά στους παίκτες της ΓΕΑ οι διαιτητές Μίγδος και Τσώνος. Η ΓΕΑ μετά το αρχικό σοκ συνήλθε και κατάφερε με προσωπικές ενέργειες κυρίως παικτών όπως του Σταυρόπουλου να προηγηθεί για πρώτη φορά και τελευταία στο παιχνίδι με 11-10. Ο Παναιτωλικός απάντησε άμεσα και με ένα σερί 1-10 κατάφερε να κλείσει την πρώτη περίοδο προηγούμενος με 12-20.
Η δεύτερη περίοδος ήταν η αποθέωση του επιθετικού παιχνιδιού μιας και η άμυνα απουσίαζε από τα βιβλία των δυο ομάδων. Οι παίκτες της ΓΕΑ έκανα μεγάλη προσπάθεια να μειώσουν την διαφορά αλλά όποτε πλησίαζαν τα πολλά χαμένα μπασίματα και οι αδράνειες στην άμυνα αποτελούσαν τροχοπέδη στην προσπάθεια που κάνανε για να περάσουνε μπροστά. Από την άλλη μεριά ο Παναιτωλικός έβρισκε λύσεις απέναντι στην άμυνα της ΓΕΑ από τους Γκόβα , Καλλίγα και Γρατσινόπουλο την ίδια ώρα που ο Μακρής με τον Κομματά κάνανε θραύση στα ριμπάουντ. Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν το ημίχρονο να βρει τους τυπικά φιλοξενούμενους του Παναιτωλικού μπροστά στο σκορ με 35-45.

Στο ημίχρονο ευχάριστη νότα αποτέλεσαν τα μικρά κορίτσια του λαογραφικού ομίλου της ΓΕΑ που ψυχαγώγησαν τους φιλάθλους σε ελληνικούς χορούς.

Ξεκίνημα δευτέρου ημιχρόνου. Ενός ημιχρόνου βγαλμένο από τους μεγαλύτερους εφιάλτες της ΓΕΑ. Η ομάδα του Θόδωρου Σταυροθανάση πετυχαίνει για τα 6 πρώτα λεπτά μόλις ένα καλάθι με τον Λουγιάκη, την ίδια ώρα που ο Καλλίγας και ο Γκόβας βρίσκουν της λύσεις για την ομάδα του Τάσου Σταμάτη. Η ΓΕΑ εγκλωβισμένη στην ζώνη του Παναιτωλικού αντιδρά σπασμωδικά και με προσωπικές ενέργειες παικτών κυρίως του Λουγιάκη και του Σταυρόπουλου. Με την συμπλήρωση τριάντα λεπτών το ηλεκτρονικό ταμπλό έδειχνε 45-61 υπέρ του Παναιτωλικού και τίποτα δεν φαινόταν ικανό να αλλάξει την πορεία του παιχνιδιού.
Παρόλα αυτά η ΓΕΑ προσπάθησε στην τελευταία περίοδο να κάνει ότι έκανε στα περσινά παιχνίδια με τον Παναιτωλικό. Με πολύ σκληρή άμυνα πολλές φορές στα όρια του φαουλ η ΓΕΑ καταφέρνει με μπροστάρη τον Μανώλη Λουγιάκη να κάνει ένα μεγάλο σερί 18-6 και να γυρίσει το παιχνίδι με τρίποντο του Δάρλα στα 36 δευτερόλεπτα κάνοντας το σκορ 66-69. Και εκεί το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 30 λεπτά. Αιτία? Τα απίστευτα επεισόδια που έλαβαν χώρα ανάμεσα στους φίλους των δυο ομάδων. Απίστευτο ξύλο στην κερκίδα και καρέκλες να εκσφενδονίζονται από τη μια μεριά του γηπέδου στην άλλη και ένα άνευ προηγουμένου πολεμικό σκηνικό να στήνεται στις εξέδρες του ΔΑΚ Αγρινίου. Οι διαιτητές πηγαίνουν στα αποδυτήρια και διατάζουν εκκένωση του γηπέδου. Μετά από διαβουλεύσεις οι φίλαθλοι αποχωρούν το σκηνικό της ντροπής ξεστήνεται και το παιχνίδι ξαναρχίζει. Ο Σταυρόπουλος αστοχεί σε τρίποντο για την ισοφάριση και οι παίκτες της ΓΕΑ κάνουν φάουλ. Ο Γρατσινόπουλος αποδεικνύεται ψύχραιμος από την γραμμή των βόλων και με 6/6 ολοκληρώνει τον επίλογο της μεγάλης νίκης του Παναιτωλικού.

(Θόδωρος Σταυροθανάσης) : Δυστυχώς παρουσιαστήκαμε αγνώριστοι σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε πάθος αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι κάτι που μας στοίχισε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και περιμένω να δω βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από το αγώνα του επόμενου Σαββάτου με την Νικόπολη Πρέβεζας.

Δεκάλεπτα: Α: 12-20 Β: 23-25 Γ: 10-16 Δ: 25-13

ΓΕΑ: ( Σταυροθανάσης) : Τσιαμάκης 8(1), Σταμουλάκης, Μπερερής 2, Σταυρόπουλος 16(2), Δάρλας 11(3), Τσιρώνης 4, Λουγιάκης 16, Μιχαλάς 10, Γεωργούλας 3(1), Σώκος
geabasket.blogspot.com

Το είδαμε λοιπόν και αυτό! Ποιος το περίμενε ότι θα ερχόταν η μέρα να γίνουν επεισόδια μεταξύ δύο ομάδων του Αγρινίου(!). Πόσο μάλλον σε ένα ματς που οι φίλοι των δύο ομάδων κάθονται στην ίδια εξέδρα και το σημαντικότερο: Οι ίδιοι αμφότεροι ( η συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον) θα πάνε σήμερα να δούν τον Παναιτωλικό στο ποδόσφαιρο.
Kρίμα..

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι δυστυχώς είναι οι μεγάλες πόλεις ενδοαντιπαλότητες υπάρχουν.Μην τρελαίνεστε

Ανώνυμος είπε...

Οι κάφροι είναι παντού, γιατί όχι και στο ΔΑΚ Αγρινίου;

Ανώνυμος είπε...

όποιος δεν ήταν στον αγώνα να μην εκφράζεται. το γιατί έγιναν όλα αυτά να μας πουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.
1. τους πείραζαν τα πανιά τάχα ότι δεν μπορούν να δουν τον αγώνα. όποιος γνωρίζει από κλειστό καταλαβαίνει τι λέω.
2. είναι χαζομάρα αυτό που λέγεται ότι όλοι είναι και με τις 2 ομάδες. όταν έβαζε καλάθι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μόνο η θύρα 6 χειροκροτούσε, οι υπόλοιποι όταν έβαζε η γέα. και όσοι ήταν στο γήπεδο δεν νομίζω να διαφωνούν. ξαφνικά ξύπνησαν όλοι ένα πρωί και έγιναν γέα.
3. ας μας πουν πως ξεκίνησε η φασαρία στο γήπεδο. πως βριζόντουσαν οι μεγάλοι μεταξύ τους και παίζανε μπουνιές. κατά τα άλλα δεν έπρεπε να φωνάζουμε τα υβριστικά συνθήματα γιατί ήταν και μικρά παιδιά στο γήπεδο. ε και; στο παδόσφαιρο δεν θα είναι μικρά παιδιά; το ξύλο άρχισε να πέφτει από το κέντρο του γηπέδου και όταν κάποιος έκανε χειρονομία προς την 6 συνεχίστηκαν!!! τα <> και δεν άρχισαν από εκεί.
υ.γ. αλήθεια ποια είναι καλύτερη ομάδα τελικά; γιατί μας πρήξατε και γι΄ αυτό. που ήταν η γέα με τους παιχταράδες; 1-0 το σκορ.

nek είπε...

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ 50-100 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΥΓΕΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΛΠ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΡΟΔΟΣ (ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ)Η΄Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ... ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ" ΠΡΙΝ 10-12 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ "ΙΔΡΥΘΥΚΕ" Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ?? , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ? ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΛΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΚ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΤΑΣΗ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΤΕΛΟΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΕΑ είναι ιστορική ομάδα και το ντέρμπι αυτό ηταν παλιά με τον ΑΟΑγρινίου γινόταν και τότε χαμός.Η ΓΕΑ εχει μεγάλη ιστορία είναι απλά απο τους μεγακλυτερους συλόγους στον κλασικό αθλητισμό της χώρας και έχει βγάλει μεγάλους αθλητές και καλό θα ήταν να την μάθουν οι Παναιτωλικοί.

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΕΑ είναι ιστορική ομάδα και το ντέρμπι αυτό ηταν παλιά με τον ΑΟΑγρινίου γινόταν και τότε χαμός.Η ΓΕΑ εχει μεγάλη ιστορία είναι απλά απο τους μεγακλυτερους συλόγους στον κλασικό αθλητισμό της χώρας και έχει βγάλει μεγάλους αθλητές και καλό θα ήταν να την μάθουν οι Παναιτωλικοί.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ!!!!

ΔΕΝ ΄΄ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ΄΄ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΙΚΤΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΄΄ΔΙΑΦΟΡΕΣ΄΄ ΜΑΣ ΄΄ΦΙΛΑΘΛΑ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ΄΄;;;;

Α-ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΄΄ΚΑΦΡΟΣ΄΄ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει ο φιλος 12:01 σε ποια κατασταση ηταν οι φιλαθλοι της θυρας 6, οταν ηρθαν στο γηπεδο και αρχισαν να κρεμανε τα πανο σε ολο το μηκος της εξεδρας!!! Ολη η εξεδρα κατ' αρχην δικια σας ειναι??? Δε νομιζω... Περα απ' αυτο ας μας πει εαν καταφεραν να συνεννοηθουν με τους φιλαθλους που καθονταν χαμηλα στην εξεδρα και δικαιολογημενα δεν εβλεπαν εξαιτιας των πανων και δεν ηταν μονο αυτοι της ΓΕΑ που διαμαρτυροντουσαν, αφου σε αναλογες θεσεις καθονταν και πολιτες που υποστηριζαν τον Παναιτωλικο! Ας μην ειχαν ερθει ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ στο γηπεδο για να μη γινονταν ολα αυτα που εγιναν, γιατι και μετα τη διακοπη εξω απο το γηπεδο παλι τσακωνονταν αυτη τη φορα μεταξυ τους αφου δεν εβλεπαν μπροστα τους απο το μαστουρωμα!!!
Ντροπη για τον ελληνικο αθλητισμο και για το αγρινιωτικο μπασκετ! Υπηρχαν μικρα παιδια στο γηπεδο και δε νομιζω τα σπασμενα καθισματα και τα μπουκαλια με νερο να προηλθαν απο τους απλους πολιτες που πηγαν να παρακολουθησουν εναν αγωνα μπασκετ ανεξαρτητως ποια ομαδα υποστηριζαν!
Κατα τυχη δεν χτυπησε καποιος! Εξω απο τα γηπεδα οι ανεγκεφαλοι και τα πρεζακια!
Χθες κερδισε η καλυτερη ομαδα στο γηπεδο και αυτη ηταν ο Παναιτωλικος!

Ανώνυμος είπε...

12:01 είσαι απαράδεκτος!
Το θέμα δεν είναι ποιά είναι η καλύτερη ομάδα ουτε τι υποστηρίζει ο καθένας, το θέμα είναι ότι ο κόσμος πήγε να δει έναν αγώνα πολιτισμένα και έγινε χαμος! Είναι ντροπή να έχεις τέτοιες απόψεις!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΚΑΡΙ 1:03 ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΌ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΈΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ. ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η γεα ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΣ Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ. Η ΘΥΡΑ 6 ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η ΓΕΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΗΡΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ.
Υ.Γ.1. ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
2. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΕΛΑ ΣΤΗΝ 6 ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ. ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
3. ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
4. ΕΓΓΡΦΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. 46 ΕΥΡΩ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ 36 ΕΥΡΩ Η ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

κανετε λαθος οτι συμβαινουν παντου.μονο το αγρινι εχει τοσους χωριατες αλλωστε απο τον αγριο καταγεστε ολοι,αγριμια λεω.

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο με τον Παναιτωλικό να ελέγχει το ρυθμό σε άμυνα και επίθεση στα 3 10λεπτα και να χτίζει διαφορά νίκης 45-61.
Ηρεμία στις κερκίδες με τους φίλους του Παναιτωλικού να χειροκροτούν-επευφημούν τους παίχτες της ομάδας τους που είχαν κερδίσει με το ώριμο παιχνίδι τους φίλους και νατιπάλους.
Στο 4ο 10 λεπτο η ΓΕΑ με την ανοχή των ανεκδιήγητων διαιτητών που ανέχτηκαν το σκληρό παιχνίδι της κατόρθωσε να πάει στα 36" το ματσ στους 3 πόντους.
Αποτέλεσμα που διαμόρφωσαν οι διαιτητές πεντακάθαρα με το να μην σφυρίζουν τα πεντακάθαρα φάουλ των παιχτών της ΓΕΑ.
Εκεί από "κουβέντες¨που αντηλάγησσαν μεταξύ των φίλων του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (που έβλεπαν να επιχειρούν να στερήσουν την νίκη από την ομάδα τους) και κάποιων της ΓΕΑ οδηγηθήκαμε σε αψιμαχίες μικρής εκτασης.
Οι διαιτητές έχοντας "λερωμένη τη φωλιά τους" αποφάσισαν την διακοπή και εκκένωση του γηπέδου.
Αν τα επεισόδια ήταν σοβαρά τότε θα γινόταν χαμός έξω από το γήπεδο μεταξύ των "αντιμαχομένων" (κάτι που δεν συνέβη).
Ετσι ξανάρχισε μετα από ένα μισάωρο για να καθαρίσει ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ το παιχνίδι που άξιζε πέρα για πέρα.
Είχε καλύτερη ομάδα στο παρκέ ,είχε καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση κι αν η διατησία ήταν σωστή στο τελευταίο 10λεπτο η διαφορά θα ήταν όπως στα προηγούμενα 3 10λεπτα.

ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ (ΜΗ ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ) ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανώνυμος είπε...

pesta re megale "3.30" . auto einai reportaz agona kai oxi h kyria anartisi pou proerxte mesa apo ti gea. oti synevike sto gipedo ksekinouse apo to kentro akrivos kato apo tin kamera tou axeloou kai apo megalis hlikias atoma. tha ta deite kai apopse stin ekpompi tou stoumpou.
oi organomenoi apantousan se vrisidia-xeironomies vazelogavron pou htan stin akri kai deksia tis eksedras.
sto telos ekso dothikan oi analoges eksigiseis metaksy ton emplekomenon pou nomizane oti kapoios tous evrise kai ola kala.

Ανώνυμος είπε...

γιατί παρακαλώ δεν αναφέρονται η σύνθεση και οι πόντοι των παικτών του Παναιτωλικού;

agrinionews είπε...

Tο εν λόγω ρεπορτάζ είναι αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ της ΓΕΑ. Ωστόσο το βίντεο είναι από ιστοσελίδα φιλάθλων του Παναιτωλικού.
Όταν θα έχουμε στη διάθεση μας τους πόντους των παικτών του Παναιτωλικού θα τους προσθέσουμε στην παρούσα ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν η μεγάλη ομάδα στο Αγρίνιο είναι ο Παναιτωλικός αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν και άλλες ομάδες.Άλλωστε για πολλά χρόνια ο Παναιτωλικός ασχολούνταν μόνο με το ποδόσφαιρο και λίγο τα βαριά αθλήματα.Η ΓΕΑ έκανε το δικό της αγώνα στο μπάσκετ και το βόλεϋ΄.Μηνξεχνάτε ότι όταν η ΓΕΑ έπαψε να ασχολείται με το βόλεϋ το Αγρίνιο έμεινε η μόνη πόλη με τοσο πληθυσμό χωρίς ομάδα.Τώρα τα περί μασονικής στοάς και άλλα τέτοια είναι για πλάκα.Καλά για τον ανόητο που μιλάει για Αγρίους και Αγρίνιο ελπίζω μόνο να μην είναι από τη ΝΕΟΤΕΡΗ πόλη του νομού(μόλις 500 χρόνων την ώρα που άλλες μετράνε χιλιετίες όπως το Αγρίνιο)που έγινε γνωστή από μια έξοδο που έκαναν οι ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ.Αυτό που δεν γράψατε όμως είναι ότι έξω από το γήπεδο κάποιος συμπολίτης μας με μπλούζα του οσφπ προκαλούσε του Παναιτωλικούς που έβριζαν το ΠΟΚ.Δεν λέω ότι επικροτώ το ξύλο που άρπαξε αλλά καλό είναι κάποιοι να μην κάνουν τα κοκκόρια παντού...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΜΗ ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΩΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ "ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι πράγματι γραφικό να τσακώνονται οπαδοί ομάδων της ίδιας πόλης σε μία ερασιτεχνική κατηγορία μπάσκετ.

Είναι ακόμη πιο γραφικό ότι όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες θυμούνται το μπάσκετ δύο φορές το χρόνο, όποτε δηλαδή παίζει ο Παναιτωλικός με τη ΓΕΑ.

Και είναι τέλος το γραφικότερο όλων ότι υποχρεώθηκαν κάποιοι άνθρωποι που έβλεπαν τους φίλους τους και τους συγγενείς τους να παίζουν, ή άλλοι που είμαστε κάθε Σάββατο στο ΔΑΚ γιατί αγαπάμε αυτό το άθλημα και γουστάρουμε, να υποχρεωνόμαστε να χάνουμε το τέλος του αγώνα εξαιτίας 10, 20, 30 ηλιθίων.

Και όλα αυτά σε μία περίοδο που υπήρξαν και φήμες ότι ίσως γίνουν συζητήσεις για συγχώνευση των δύο σωματείων φαντάζουν ακόμα πιο αστεία.

Αν κάποιοι αγαπούσαν πραγματικά το μπάσκετ θα έβλεπαν ότι το Αγρίνιο είναι από τις πολύ λίγες πολύ μεγάλες πόλεις της Ελλάδας που δεν έχει ομάδα μπάσκετ σε μεγάλη κατηγορία και θα επικεντρώνονταν σε αυτό το ζήτημα και όχι στο εαν η καλύτερη ομάδα της πόλης είναι ο Παναιτωλικός ή η ΓΕΑ.

Στο καθαρά μπασκετικό κομμάτι νομίζω ότι ο Παναιτωλικός ανατρέποντας τελείως όλα τα προγνωστικά που τον ήθελαν να χάνει άνετα, ήταν στημμένος καταπληκτικά, είχε καλή ψυχολογία (βλέπε 6/6 βολές από τον Γρατσινόπουλο στο τέλος) και κατάφερε με τη ζώνη που έπαιξε να βραχυκυκλώσει εντελώς τη ΓΕΑ. Η ανατροπή της ΓΕΑ ήταν σε ένα βαθμό αναμενόμενη και λογική αλλά άργησε πολύ να ξυπνήσει και κυρίως να πιέσει το κατεβασμα της μπάλας του Παναιτωλικού το οποίο τουλάχιστον χτες είχε πρόβλημα. Αυτό που φάνηκε από την ΓΕΑ σίγουρα είναι ότι σε μέρες που ο αστέρας της Σταυρόπουλος δεν είναι καυτός και η άλλη κολώνα ο Τσιαμάκης παίζει με πρόβλημα τραυματισμών (όπως από τραυματισμό και απραξία προερχόταν εχτές) μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Πάντως σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον του πρωτθλήματος.

Ανώνυμος είπε...

8.24 to oti eiste oynoi kai agroikoi den to amfisvitei kaneis stin ellada..gia ayto den ftaiei omos to mesologgi..to mesologgi me toys agones toy soy edose to dikaioma simera na plakonesai xoyligkanika,na pas piso kathe politismo alla kai na les tis gnostes paparies soy peri exodoy klp..den me endiaferei ti kanete sto gipedo sas..to stoixeio toy agrinioy einai i podosfairopoiisi tis kathimerinotitas toy..oloi me ton panaitoliko asxoleiste kai ypodilonei to xamilo pneymatiko epipedo tis polis sas..ostoso otan milas gia exodo tha pleneis to stoma soy apo deos kai eygnomosyni..stin istoria toy nomoy pote den itan paron to agrinio..opos fysika kai stin exodo dioti tote xoreyate toyrkika tsiftetelia akomi dioti eixe 5 xronia poy eixe apeleyterothei to othomaniko vraxori..mporei na symmeteixan valtinoi,xiromerites kai makryneioi alla eseis toyrkalades eisastan apontes tekmiriomena..ta othomanika sas den mas apasxoloyn katholoy kai me tin aitolia den exeis kamia sxesi..stin akarnania anikeis kat oysian kai kalos se onomatizoyn akarnana..artemis

DRYLAND είπε...

exo oi oikogeneies apo ta gipeda....methismenoi hooligans gia panta...

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΑ ΡΕ.
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΙΒΟ.
ΜΗΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!
ΙΣΤΟΡΙΚΗ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

- ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ -

KAI ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

Ανώνυμος είπε...

pros ton 8:24 . ypirxan kai pextes allon omadon mesa sto gipedo ,opos kai dimosiografos apo drama .isos einai enas apo autous.

Ανώνυμος είπε...

Pros tin messologgitisa artemis twn 9.45.Grapse kai tipote sta ellinikos.Den xerw arvanitika.Gia istoria tora kai gia agones anoixe kamia egyclopaidia na deis ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ 16ο ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ(ΧΑΡΗ ΠΑΤΣΗ,Μπριτανικα,κ.α.).Kai tora isihia...artemis giati ego krataw apo tourkoys alla esi kratas apo alvanous kai..kroates(ayta einai ta dyo fylla ths Dalmatias).

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ;ΑΠΩΝ Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ;ΜΑΝΔΑΜ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ;ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ;ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ;ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ;ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ;ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΑ,ΤΗ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΨΑΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

pios stayropoulos kai gia poious pektes milate re pedia.o monos pou ine pextaras kai na min onomaso ti exei sta pantelonia tou eine enas kai eine pragmatiko agriniotaki kai to ponaei.eine o TSIAMAKHS pou pige perisi na pari to protathlima gia party toy.oloi oi aloi eine epagelmaties kai analosimi.as min itane traymatias to palikari kai tha sas edixne pios eine.mpenei sto gipedo kai lisaei.ola ta alla eine perita.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν τα αφήνετε αυτά να ασχοληθούμε με τίποτα σοβαρό?

Τί θα λέγατε να μαζέψουμε υπογραφές από όλο το νομό σε συνεργασία και με άλλα μπλογκς για να φύγει η Αιτ/νία από την Περιφέρεια της Πάτρας?
Ε?
Διαχειριστές ακούνε?

Αλέξης

Ανώνυμος είπε...

για την ιστορία...
ΓΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ 70-74
10λεπτα: Α: 12-20 Β: 23-25 Γ: 10-16 Δ: 25-13
ΓΕΑ( Σταυροθανάσης):Τσιαμάκης 8(1), Σταμουλάκης, Μπερερής 2, Σταυρόπουλος16(2), Δάρλας11(3), Τσιρώνης 4, Λουγιάκης 16, Μιχαλάς 10, Γεωργούλας3(1), Σώκος
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Σταμάτης):Γκόβας 27(4), Κομματάς 7 (14 ριμπάουντ), Γρατσινόπουλος 10,Καλλίγας15(3), Γιαννακόπουλος5(9ριμπάουντ),Μακρής 8, Κουτσόργιος 1,Βουρλούμης 1.

Είπα ότι είμαι μη ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ , δεν είμαι δε ούτε ΑΙΤΩΛΟΣ (έτυχε η σπορά μου να έχει άλλη γεωγραφική περιοχή) σέβομαι και υπολήπτομαι άπαντες , βεβαίως.
Βρέθηκα στο ΔΑΚ και παρακολούθησα ένα σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο κέρδισε η καλύτερη ομάδα.
Τοποθετήθηκα για την απαράδεκτη διαιτησία που παραλίγο να βλάψει συντοπίτες με άσχημες ενέργειες, παραλίγο να βλάψει τον Πναιτωλικό που διακαιοίτο τη νίκη.
Να αναφέρω και κα΄τι που κανένας δεν πρόσεξε.
Στον Νο 5 της ΓΕΑ καταλογίστηκαν 2 τεχνικές ποινές σε φάουλ-διαμαρτυρίες του και έπρεπε να αποβληθεί από το παιχνίδι, αλλά η 2η χρεώθηκε κακώς στον Νο 4 .
Από την απαράδεκτη διαιτησία άλλο ένα σημαντικό ΛΑΘΟΣ (;)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΜΗ ΑΙΤΩΛΟ-ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

11.53 αρτεμης σας τρελαινει απιστευτα και στην προσπαθεια να του την πειτε λετε ανακριβειες και σε μεγαλο ποσοστο κουταμαρες.Αν το Αγρινιο ειναι το ξηρομερο και ο βαλτος τοτε το μεσολογγι ειναι η βονιτσα και το θερμο.Αν ειχε η γιαγια μου καρουλια θα ητανε πατινι.Το Μεσολογγι με αυτη την ονομασία εμφανιζεται το 1500 ως καταφυγιο δαλματων πειρατων.Το Αγρίνιο με αυτην την ονομασια εμφανίστηκε το 1800 αναβιώνοντας χώρις καμία ιστορική βαση το μυθολογικό βασιλιά αγριο.Αποδεδειγμένα ουδέποτε υπήρξε αρχαίο αγρινιο αλλα αποτελει επινόηση των Ελλήνων κατοίκων του Βραχωριου για να αποτιναξουν την οθωμανική του ιστορια.Κανείς σοβαρος ιστορικος η αρχαιολογος δεν ασχοληθηκε με αρχαιο Αγρινιο που ο βυζαντινολογος(οχι αρχαιολογος) παλιουρας το τοποθετει εντελως αυθαιρετα στο ζαπαντι που απεχει καποια αποσταση απο το σημερινό Αγρινιο.Παρατηρειται μια τρομερη παραχαραξη ιστορικη απο την πολη του Αγρινιου που εχει προκαλεσει μεγαλη αντιδραση σε παλαιοτερα ιστορικα και αρχαιολογικα συνεδρια σε σημειο πολλοι αρχαιλογοι να μιλανε για το λεγομενο αγρινώτικο ιστορικο ανεκδοτο

Ανώνυμος είπε...

4.07 Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ "ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ"ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ(ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ)ΕΥΡΗΜΑΤΑ.Η ΟΜΕΡΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ "ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ"ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΉΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΣΟ ΗΡΩΕΣ ΕΙΣΤΕ.ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΓΩ(ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΒΑΝΟΣ(Η ΜΗΠΩΣ ΚΡΟΑΤΗΣ;,ΚΙ ΕΓΩ ΡΩΜΙΟΣ ΚΙ ΕΣΥ ΡΩΜΙΟΣ.ΔΑΛΜΑΤΕ ΠΕΙΡΑΤΗ!
Υ.Γ.ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ...ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ;ΧΑ!ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟ;ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ;ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΡΜΙΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Απορία έχω φίλε Μεσολογγίτη των 4.07 πού κατάλαβες ότι πρόκειται για Αρτέμη και όχι για Άρτεμις...Μήπως καθόμαστε και διαβάζουμε μια παρέα που τη χαλάνε τα Αγρινιώτικα μπλογκ;Τώρα αν μου επιτρέπεις ο Μηλιάδης με τις ανασκαφές του 1920(παρακαλώ)θεωρείται αστείος και μιλάς για ανέκδοτα;Κάτι ακόμα:Δεν γνωρίζεις πως χάθηκαν οι αρχαίες πόλεις στην περιοχή μας;Δεν ξέρεις ότι οι Οινιάδες και το κάστρο τους ερημώθηκαν σε μια νύχτα για να κατοικηθεί η Νικόπολις;Γιατί λες παραμύθια στους άλλους αναγνώστες; Απλά επειδή μισείς το Αγρίνιο;Και κάτι τελευταίο:Το Αγρίνιο έχει λατινική ονομασία και λέγεται Agrinium,υπάρχει δε σε όλους του χάρτες των ρωμαϊκών χρόνων.Μήπως μπορείς να μοιραστείς μαζί μας την ετυμολογία της λέξης Μεσολόγγι;Έλα κάνε μας σοφούς.Μάθε μας Ιταλικά ή καλύτερα μάθε μας τη γλώσσα που μιλιόταν εκεί απέναντι από την Ιταλία...

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλω να γραφετε και την ηλικια σας στην αρχη του κειμενου σας για να ξερουμε αν θα μπαινουμε στον κοπο να το διαβαζουμε! Καποιοι απο την "6" πανε και μεσα πληκτρολογιου να πουλησουν μουρη και νταιλικι. Ηρεμηστε γιατι το μπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο. Αυτα να τα κανετε στην Προυσιωτισσης και οχι στο ΔΑΚ. Ρε εκει στην "6" τι νομιζετε οτι ειναι ο Παναιτωλικος? και ειδικα στο μπασκετ? Χαλαρωστε. Ανεβηκε Β' εθνικη στο ποδοσφαιρο και πηραν τα μυαλα σας αερα 15χρονα? Μαστουρωνεστε και μαζευεστε ολα μαζι για να φωναξετε και να τσακωθειτε και βγαινετε και απο πανω κιολας? Πατε σε 2 ματς ολα ολα το χρονο στο μπασκετ μονο και μονο επειδη ξερετε οτι θα εχει κοσμο και θελετε να σας δουν. Θα επρεπε να ντρεπεστε. Ζωα

Ανώνυμος είπε...

1. 5:36 ηλικία δεν θα σου πω αλλά 15χρονος δεν είμαι.
2. σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς
3. η γέα πόσο κόσμο έχει στα εντός έδρας με τις υπόλοιπες ομάδες και δεν το ξέρουμε; μάλλον όλοι μαζεύεστε μόνο με τον παναιτωλικό
4. το τι είναι ο παναιτωλικός στο μπάσκετ θα το δεις σε μερικά χρόνια.

WARRIORS GATE 6 SINCE 1981

Ανώνυμος είπε...

7.39 στο μπασκετ ο Παναιτωλικος θα παει καλα μονο οταν ξεκινησετε να γλειφετε τον Κωστουλα να σας δωσει περισσοτερα λεφτα. Η "6" απο περυσι γλειφει συνεχεια γιατι "τα παιρνει" οπως ξερουμε ειτε δινοντας εισιτηρια, ειτε διαρκειας, ειτε, ειτε... και τωρα γλειψτε να σας δωσει και λεφτα στο μπασκετ να πληρωσετε κανεναν αγωνα. Αντε σας μαθαμε και εσας.
υ.γ. και τωρα κλασσικα αντεδρασε και βγαλε αυτα που λεω και ξερει το μισο Αγρινιο ως αναληθη

Ανώνυμος είπε...

Το Αγρίνιο υπάρχει όχι μόνο σε ρωμαϊκούς χάρτες, όπως λέει ο φίλος παραπάνω, αλλά ήδη σε ελληνιστικές πηγές ως πόλη της Αιτωλίας. Όποιος ενδιαφέρεται να ανοίξει κανένα βιβλίο να μάθει. Μην ακούτε την κάθε Άρτεμη με τα χίλια πρόσωπα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΕΥΡΩΝΕΣ,ΚΑΛΥΔΩΝΕΣ,ΑΛΥΚΑΙΡΝΕΣ,ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΘΕΡΜΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ .
15 Ιανουαρίου 2010 4:22 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ?
ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΩΝΑ , ΚΑΛΥΔΩΝΑ , ΑΛΥΚΑΙΡΝΕΣ?
ΜΑΘΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!