Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Μετ εμποδίων η κυκλοφορία στο κόμβο του Κεφαλόβρυσου και τις επόμενες ημέρες.

Μετ' εμποδίων θα διεξάγεται και τις επόμενες μέρες η κυκλοφορία στο κόμβο του Κεφαλόβρυσου, καθώς οι αγρότες από τις γύρω περιοχές θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ενώ θα αποκλείουν τον κόμβο το μεσημέρι από 1 έως 2 και το βράδυ από 7-8. Στη περιοχή βρίσκονται γύρω στα 150 τρακτέρ.
Τις ώρες αυτές η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών ( μέσω Σταμνάς- Άγιου Ηλία-Αιτωλικού) .

8 σχόλια:

trixonidanews είπε...

" Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας "

http://www.oasp.gr

Ενημερωνόμαστε για να μη φοβόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες το ίδιο βιολί! Οι αγρότες του νομού με την ανύπαρκτη αγροτική παραγωγή (αλήθεια, εκτός από το βαμβάκι της νότιας Αιτωλίας, τι ακριβώς καλλιεργούν οι αγρότες του ξηρομέρου, της Μακρυνειας, του βάλτου;) που χόρτασαν να κάθονται απ' το '95 και μετά, απαιτούν πέρα από τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και κρατική οικονομική ενίσχυση! Θράσσος!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΣΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΣΟΣΙΑΛΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΕΥ


Καμένο χαρτί είναι πια για την Κυβέρνηση η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μπατζελή. Μετά τους σημερινούς χαρακτηρισμούς στο Βήμα για τους αγρότες ότι είναι σεξιστές και τραμπούκοι άρχισαν οι συζητήσεις για απομακρυνσή της.
Μετά το αδιέξοδο της συνάντησης το μεσημέρι με τους αγρότες ο προβληματισμός στα κορυφαία κλιμάκια της κυβέρνησης έγινε πολύ έντονος. Από αύριο αρχίζει σύμφωνα με δηλώσεις των εκπροσώπων τους, κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων και η απομάκρυνση της Υπουργού θα γίνει μονόδρομος ......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ!!!!

ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΘΗΝΑΣ-ΕΠΑΡΧΙΑΣ!!!

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Ή ΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ-ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ, ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πήγε στα μπλόκα ο Νομάρχης του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία και θύμισε με δηλώσεις του ότι η Υπουργός αποζημίωσε(μέσω ΕΛΓΑ) τους παραγωγούς στη Φθιώτιδα σε αντίθεση με την Αιτωλοακαρνανία

Η Υπουργός με σκληρό τρόπο σήμερα στο Βήμα επιτέθηκε στους αγροτοσυνδικαλιστές που πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις λέγοντας πως υποκινούνται από κομματικά συμφέροντα! Σκληρή γραμμή από την κυβέρνηση για το θέμα των κινητοποιήσεων και ενώ αρκετοί βουλευτές πάγωσαν την διάθεση τους να επισκεφθούν τα μπλόκα το ίδιο δεν έπραξαν αρκετοί αυτοδιοικητικοί του ΠΑΣΟΚ! Ένας από αυτούς ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος που επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας χαρακτηρίζοντας δίκαια τα αιτήματα των αγροτών και τον αγώνα τους σημειώνοντας ότι οι αγρότες της περιοχής του αδικήθηκαν διαχρονικά αλλά και σήμερα από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας(ΕΛΓΑ)! Εν συντομία ο Νομάρχης σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ θύμισε ότι στην Φθιώτιδα η Υπουργός αποζημίωσε τους παραγωγούς της εκλογικής περιφέρειας πράγμα που δεν έπραξε στην περιοχή του!
Αναρτήθηκε από το παρόν της Αιτωλοακαρνανίας στις 24.1.10

Ανώνυμος είπε...

7:51 σύνελθε! Ειδικά για την"αγροτιά" του νομού μας, πρόκειται για την ομάδα της ελληνικής κοινωνίας που ζει με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις χωρίς να καλλιεργεί πλέον τίποτα και απαιτεί κρατικό χρήμα ώστε να εξακολουθήσει να κάθεται!

Ανώνυμος είπε...

Tι φταίμε όλοι εμείς μικροί και μεγάλοι που πρέπει να μετακινηθούμε επειγόντως είτε για καλό είτε για κακό και δεν μπορούμε; Πού είναι η δική μας δημοκρατία αγαπητοι αγρότες;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΩΡΕ!