Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Περιμένοντας το χρίσμα...

Φουντώνουν τελευταία τα σενάρια περί ονοματολογίας στο διευρυμένο πλέον δήμο Αγρινίου. Οι μνηστήρες για την ώρα –όπως τουλάχιστον λέγεται- είναι πολλοί και απ ότι φαίνεται η εσωκομματική μάχη του χρίσματος, έστω και άτυπα, έχει αρχίσει για τα καλά. Έτσι, κάποιοι πραγματοποιούν διερευνητικές επαφές, ενώ κάποιοι άλλοι δουλεύουν αθόρυβα περιμένοντας την κατάλληλη ώρα για να εκφράσουν δημόσια την κάθοδό τους στην εκλογική αρένα.

Τα ονόματα τα έχουμε επαναλάβει και σε παλιότερη ανάρτησή μας και λίγο πολύ πλέον είναι γνωστά. Από το ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Μοσχολιός έχει τον πρώτο λόγο ως εν ενεργεία δήμαρχος, ενώ και ο πολιτευτής Βασίλης Αντωνόπουλος φέρεται να επιθυμεί να διεκδικήσει το χρίσμα προβάλλοντας ως επιχείρημα τις 25.000 ψήφους που έλαβε στις πρόσφατες εκλογές. Απ την άλλη, στη ΝΔ ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που προκρίνουν ως λύση το βουλευτή Δημήτρη Σταμάτη, με το δημοτικό σύμβουλο Νίκο Καζαντζή να δηλώνει παρών στο ενδεχόμενο να ηγηθεί του γαλάζιου ψηφοδελτίου. Βέβαια τόσο στο κυβερνών κόμμα όσο και σε αυτό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παίξει ρόλο εάν το χρίσμα θα δοθεί με ''απευθείας ανάθεση''' από Ιπποκράτους και Ρηγίλλης ή εάν θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές διαδικασίες με επιλογή υποψηφίων από την κομματική βάση.

Σε κάθε περίπτωση οι εν λόγω εκλογές πέραν της χωροταξικής αλλαγής θα έχουν και διαδικτυακό ενδιαφέρον, αφού η σύγχρονη επικοινωνιακή πολιτική επιτάσσει τη χρήση των νέων τεχνολογιών. Μάλιστα χθες ενημερωθήκαμε από σχετικό δελτίο τύπου, ότι ο Παύλος Μοσχολιός ανέβασε αυτές τις ημέρες στον κυβερνοχώρο την προσωπική του σελίδα, γεγονός το οποίο συνδέεται και με την 14η Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Απ ότι φαίνεται τα εκλογικά όργανα άρχισαν να κουρδίζονται σιγά σιγά…

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+8 apo paok kai ante geia....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΙΜΑ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΘΑΨΕΙ.
Π.Χ. ΜΠΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε τον Σώκο για Δήμαρχο ξανά. Διαφορετικά το κυβερνόν κόμμα θα πάρει τον πούλο μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε. ΕΧΑΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΤΟΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

O MOΣΧΟΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ.ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΥΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ας είχαμε κι άλλους σαν το Αντωνόπουλο...
Το σχόλιο είναι πολιτικό όχι κομματικό.

g_nestoras

Ανώνυμος είπε...

πολλοι θα ηθελαν να χανουν τοσο αξιοπρεπως με 25.000 ψηφους...!!!!!!
οσο για το ανεκδοτακι με τον σωκο ,ξαναζεσταμενο φαγητο δεν τρωμε στην επαρχια ..

Ανώνυμος είπε...

Το κακό με τα μπλογκ είναι ότι γράφουν ότι θέλουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Και καλά κάνουν. Όμως βρε παιδιά απο που είδατε ότι ο Βασ. Αντωνόπουλος ενδιαφέρεται για δήμαρχος Αγρινίου; Βρε παιδιά απο που είδατε ή απο που προκύπτει ότι ο Δημ. Σταμάτης επιθυμεί να διεκδικήσει το Δήμο Αγρινίου;
Και για να τελειώνουμε ο πρώτος σε 3-4 μήνες θα είναι βουλευτής αφού κατα 99% κερδίζει την ένσταση που έκανε ενώ ο δεύτερος έχει δηλώσει (σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ) κατ' επανάληψη ότι ο κύκλος της Τ.Α. γιαυτόν έχει κλέισει οριστικά και αμετάκλητα. Τα γνωρίζετε αυτά; Ή καλλύτερα ΘΑ έπρεπε να τα γνωρίζετε και να μην γράφετε αυτά που σας μεταφέρουν για άλλους λόγους ο ένας ή ο άλλος. Εξ' άλλου όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται βγαίνει και το λέει ΕΥΘΕΩΣ. Τα υπόλοιπα είναι για να γίνεται λόγος και ντόρος. Όσον για τον κ. ΚΑΖΑΝΤΖΉ που γράφεται όπως ο ίδιος έχει όντως δηλώσει ενδιαφέρεται αλλα υπό όρους. Τώρα τι όρους εννοεί είναι άγνωστο.

Ανώνυμος είπε...

Μπίνας-αξιόλογο άτομο για δήμαρχος;Το ακούσαμε και αυτό.Πραγματικά μερικοί εδώ μέσα,ή δεν ξέρουν τί τους γίνεται ή είναι βαλτοί.Γράψτε και κανένα σοβαρό σχόλιο και υποστηρίξτε το με επιχειρήματα.Τα περισσότερα σχόλια πάντως είναι για γέλια,πραγματικά γραφικά!!!

Ανώνυμος είπε...

οπου γαμος και χαρα οΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΤΟς

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο 1:37
Μπινας με αποψη και εργο για αρκετα χρονια
Τσουκαλος με οραμα για κατι διαφορετικο
θα προσεθετα και Κατσαρη αν και μονο με πολιτιστικες εκδηλωσεις δεν ξεκολας απο τη δευτερη θεση

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ: ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 35 ΧΡΟΝΩΝ! ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΒΙΛΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ?

Ανώνυμος είπε...

παμε μωρε αγρινιαρα...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 1:55 ΕΝ ΜΕΡΕΙ!ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 170 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΚΥΡΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΟΠΟΤΕ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΝΔ!
ΟΝΤΩΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ!ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΤV,ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;
ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΙ ΑΙΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 100000 ΣΕ 15000, ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τι τα θέλουμε και τα συζητάμε και τι νόημα έχει ποιός θα είναι αυτός που θα υποστηρίξουν τα κόμματα για το Αγρίνιο; Κανένα νόημα δεν έχει. Μια ανάγνωση στα τελευταία αποτελέσματα των εκλογών στο Αγρίνιο και γύρω-γύρω προδιαγράφει και το νέο αποτέλεσμα. Οπότε τι να συζητάμε και τι να ελπίζουμε. Όσοι ελπίζουν ότι αν με τον Μοσχολιό μπορεί να υπάρξουν και αντάρτες (προσωπικά το αποκλείω) θα δημιουργηθούν ελπίδες και προυποθέσεις ματαιοπονούν. Πριν 12 χρόνια ο Σώκος είχε δύο αντάρτες απο το ΠΑΣΟΚ και πήρε πάνω απο 50%!!! Δεν βγαίνουν τα κουκιά βρε παιδιά. Δεν βγαίνουν. Μια μεταδημότευση μας σώζει μόνον. Μια μεταδημότευση, να σιγουρέψουμε τουλάχιστον το Μεσολόγγι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ.
ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΝΕΡΑ. ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ. ΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

6:58 που την φτιαχνει τη βίλα να την δουμε κι εμεις; Ετσι περιμενετε να παρει η ΝΔ τον νεο δήμο;
Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν: Μοσχολιός και πάλι δήμαρχος και από ΝΔ απλά διαχείριση ήττας...ακόμη κι αν βάλετε Χριστοφοράκο υποψήφιο!

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα γινεται το κεντρο της πολης ρε παιδια,τι γκρινια ειναι αυτη απο μερικους εδω μεσα...εκτως αν δεν ειναι γκρινια και κρυβονται μικροσυμφεροντα απο πισω.γιατι αλλιως δεν λεω πως εγινε και παρισι το αγρινιο αλλα το κεντρο πραγματικα αλλαζει οψη.και αντε να πω πως κραταει σε μερικα σημεια η πλατεια νερα οχι ομως οτι και δεν εχει φωτισμο.περνας πλεον απο παπαστρατου και απο πλατεια και ειναι μερα απο τα φωτα,ελεος!και με το μετρο της ελεγχομενης σταθμευσης τωρα θα μπει επιτελους και μια σειρα στα αυτ/τα.σε λιγα χρονια το αγρινιο θα ειναι αγνωριστο και ηδη φαινονται σε ολους και πολυ περισσοτςερο στους επισκεπτες οι αλλαγες προς το καλυτερο της πολης μας.

Ανώνυμος είπε...

11:29 ΑΛΛΟ ΒΟΥΡΤΣΑ ΑΛΛΟ ...

Ανώνυμος είπε...

Μερικά σχόλια μου φαίνονται πολύ περίεργα.Βέβαια βοηθάει και το θέμα για να γίνονται τέτοια σχόλια.Ωστόσο η γκρίνια και η χολή μερικών,δείχνει ότι κάποια σχόλια είναι στοχευμένα.Κανένας από αυτούς που υποτίθεται ότι διαφωνεί με την υποψηφιότητα του τωρινού δημάρχου δεν έχει πεί κάτι σοβαρό για να υποστηρίξει την άποψή του.Ο ένας λέει για πισίνες(μάλλον δουλεύει στην espresso και έχει κάνει ρεπορτάζ και το ξέρει...)και ένας άλλος λέει για την πλατεία.Ρε αθεόφοβε,12.46,τον κάκιστο φωτισμό που τον είδες,που γίνεται ο χαμός από φωτα στην πλατεία,και είναι πιο φωτισμένη από ποτέ.Όσο για τα παπούτσια που βυθίζονται,μάλλον κάτι άλλο θα σου είχαν πει να γράψεις για την πλατεία και μπερδεύτηκες...εκτός αν γράφεις για την πλάκα σου

Ανώνυμος είπε...

1:57, 8:20, 11:48 ΡΩΤΑ ΤΟ AGRINIONEWS ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΨΑΝΕ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ. ΑΠΛΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει 10.17.Είμαι ο 11.48,θα ρωτήσω το agrinionews,τι έγραψες για μένα.Χάρηκα για την γνωριμία...Αφού λές οτι με ξέρεις.ΕΛΕΟΣ πια με τον κάθε γραφικό που νομίζει οτι τα ξέρει όλα...

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΡΑΒΛΑΧ ΕΝΤΕΛΩΣ.
ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

βαλτε τον λαμαρα να τελειωνουμε!
την κλικα του πασοκ θα ψηφισετε παλι οι αγρινιωτες? 35 χρονια η ιδια κολωνιααααααααα ααααααμαν!

Ανώνυμος είπε...

α ξεχασα θα ψηφιζουν και οι αλλοδαποι πασοκ τωρα! χαχαχαχαχαχα
θα δωσουν σε 700 χιλιαδες δικαιωμα ψηφου και θα βγαινουν για παντα! Χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ολοι μουσουλμανοι θα γινουμε τωρα! δεν θα μπορει να σας πιασει η αστυνομια! θα τρεχετε θα μπαινετε σε τζαμι και ο αστυνομικος θα πρεπει να βγαλει τα παπουτσια του για να συνεχισει την καταδιωξη!!!!
η' αμα εισαι γυναικα μουσουλμανα δεν θα μπορουν οι αστυνομικοι να σε συλλαβουν αμα δεν βρισκεται παρων γυναικα αστυνομικος!!!!ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΧΥΣΟ-ΧΟΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ!!! ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ!!!
ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!! ΕΜΠΡΟΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ. agrinio news ειστε ελληνες εσεις? τοτε μην σβηνετε το σχολιο.

Ανώνυμος είπε...

Ναι μωρέ τους μουσουλμάνους κοιτάτε πως θα τα βγάλουν πέρα με την αστυνομία.Εδώ μπένουν από τα παράθηρα στις δουλειές μας και δε μειλάτε.Η γιουγκοσλάβα στην πόρτα του Δημαρχίου με το τηλέφωνο στο χέρι όποτε κια περάσεις πως βρίκε δουλειά και μεις με παιδια παρακαλάμαι να μπούμε στα σκουπίδια και μας λένε με ασεπ και κουραφέξαλα