Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Kαζαμίας 2010..

Ένας εξαίρετος σκιτσογράφος συντοπίτης μας έφτιαξε σε 12 σκίτσα τον Καζαμία για την χρονιά που θα διανύσουμε το 2010 και δημοσιεύτηκαν στην "Αττική Περιφέρεια". Δεν είναι άλλος από τον κ. Χρήστο Παπανίκο, γνωστό για τις δημοσιεύσεις του στο τοπικό τύπο , ενώ το τελευταίο καιρό συνεργάζεται με την εφημερίδα "Αναγγελία" και το περιοδικό "Yellow Power" της ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για την μεγεθύνετε!

8 σχόλια:

o Ξερόλας είπε...

Τα συγχαρητήριά μας στον εξαίρετο σκιτσογράφο και τις ευχές μας για καλή χρονιά σε όλους ...

Ανώνυμος είπε...

TA ΣΚΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΤΙΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, FREE PRESS ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δυτικός σιδηροδρομικός άξονας έστω και με στάση στη Ρίγανη για να εξυπηρετούνται ΟΛΟΙ(Αγρίνιο,Ναύπακτος,Μεσολόγγι,Βόνιτσα,Πρέβεζα και Λευκάδα)Κώστας Παπασπύρου,μόνιμος κάτοικος Αγρινίου και όχι μόνο!!!

Ανώνυμος είπε...

Τί λε ρε Παπασπύρο, άντε γεια. Στάση στο Αγρίνιο,ποια Ρίγανη ρε αδερφέ? Πήξγαινε κάτσε εσύ στη Ρίγανη.
Σήραγγα από το Μεσολόγγι που να βγαίνει στη Συκιά ή σήραγγα στο Χρυσοβέργι που να βγαίνει Μπρέσιακο και σταθμός στο Δοκίμι-Πλάτανος.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΦΙΛΕ 2:40, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΡΙΓΑΝΗ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Κ ΑΛΛΟ..ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΤΙΚΕ...ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Κ ΤΩΝ ΓΥΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ...ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ (ΕΡΓΑ) ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Κ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΓΥΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ...ΔΝ ΛΕΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...

Ανώνυμος είπε...

09 Ιανουαρίου 2010 9:06 μ.μ.
09 Ιανουαρίου 2010 11:05 μ.μ.
Τότε βρε παιδιά αφού θέλετε σταθμό στο Αγρίνιο γιατί δεν κανονίζετε-δεν κανονίζουμε και καμιά διαδήλωση;Οι προ-μελέτες που γίνονται λένε ότι δεν μπορεί να φτιαχτεί σταθμός στο Αγρίνιο λόγω α) περιβαλλοντικών καταστροφών που θα υπάρχουν μετά στις λίμνες,τα ποτάμια και τα πολλά βουνά που υπάρχουν γύρω στην περιοχή του Αγρινίου και β)θα κοστίσουν πολύ περισσότερα χρήματα γιατι θα πρέπει να κατασκευαστουν πολλές σήραγγες,γέφυρες και κοιλαδογέφυρες.Ίσως αν ήμασταν πρωτεύουσα ή συμπρωτεύουσα της Ελλάδος και με την πολιτική βούληση του κόσμουν και των βουλευτών μπορεί κάτι να γινόταν αλλά τώρα γιόκ.Πάντως όταν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έφτιαχνε το μεγάλο έργο της γέφυρας ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ μάλλον ξέχασε ή για να είμαι πιο ακριβοδίκαιος έφαγε όλα τα λεφτά απο τις επιχορηγήσεις πους μας έδεινε η Ε.Ε. για να φτιάξουν και μια σιδηροδρομική γραμμή μονή ή διπλή στη μέση της γέφυρας,έτσι μας τάισαν τη οδική γέφυρα και εμείς οι Αιτωλοακαρνάνες τους ταίσαμε ψήφους και χρήματα δικά μας!!!
Κώστας Παπασπύρου,μόνιμος κάτοικος Αγρινίου και όχι μόνο!!!

Ανώνυμος είπε...

στη χωρα που ο λαλιωτης ειναι φτωχος, ο σημιτης ειναι πατριωτης, ο ρουσοπουλος ειναι ενας απλος γιος ταχυδρομου, ο βουλγαρακης και η συζυγος του κυρια πελεκη οτι εκαναν στο βατοπεδιο το εκαναν επειδη τους το ζητησε η...παναγια (κατα δηλωση της κυριας πελεκη) στη χωρα που ο πρετεντερης ειναι ανενταχτος δημοσιογραφος, ο τριανταφυλλοπουλος ειναι αριστερος, ο χατζηνικολαου ειναι ρεπορτερ (οπως λεει ο ιδιος) στη χωρα που το 2% ειναι πλειοψηφεια ( και μαλιστα ζει εις βαρος του 98%) στη χωρα που εαν εισαι πουστης, γελοιος, μισεις τη χωρα σου εισαι και λιγο οικολογος εισαι ο τελειος πολιτης ενω εαν θες να κανουν το σταυρο τους τα παιδια στο σχολειο, θες να ζεις με ασφαλεια τοτε εισαι φασιστας και ακροδεξιος (και μπαναλ)
ε σ αυτη λοιπον τη χωρα βασιλευει η....δημοκρατια


α ξεχασα
φασιστας εισαι επισης αν θες να γινει δημοψηφισμα, ενω εαν δεν θελεις εισαι......δημοκρατης!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ...ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ...

ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΩΣ ΔΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ 10 ΚΜ ΠΡΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ Η' ΕΣΤΩΣ ΔΟΚΙΜΙ..ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 1-2 ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΝ ΑΧΕΛΩΟ ΔΝ ΛΕΕΙ ΤΠΤ...ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΙΜΝΕΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ...ΜΟΝΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΗΚΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 2ΚΜ...ΣΙΓΑ ΤΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΤΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΝΕΛ ΕΙΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΥΡΩ... Σ.Π.