Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Τελευταία απάντηση σε φήμες

Είναι η τελευταία φορά που εκδίδουμε δελτίο τύπου για να απαντήσουμε σε φήμες.
Ο Βασίλης Αντωνόπουλος από τις 6 Σεπτεμβρίου έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του με την παρακάτω δήλωση: «Δηλώνω σε όλους τους συνδημότες μου στον νέο διευρυμένο Δήμο Αγρινίου, ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.»
Πέρα απ’ αυτή και μετά απ’ αυτή δεν ισχύει και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια καμιά φήμη ή πληροφορία που τυχόν κάποιοι μπορεί να διακινήσουν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νοιώθω ντροπή ως πολίτης του Αγρινίου όταν οι προσωπικοί στόχοι των πολιτευόμενων μπαίνουν ως εμπόδιο στην όσο το δυνατό ευρύτερη κοινωνική συμμαχία. Καλό προεκλογικό αγώνα σ΄ όλους.

Ανώνυμος είπε...

πασοκ φουλ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ!ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ''ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ''.ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΤΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μοσχολιός έχει κλάσει μέντες με την κάθοδο Αντωνόπουλου Τραπεζιώτη και βγάζει τα τσιράκια του να σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις.
Μοσχολιό,το δήμο τον έχεις χάσει. Στο δεύτερο γύρο θα πάει Σταμάτης και συνδυασμός Αντωνόπουλου Τραπεζιώτη. Όση άσφαλτο και να ρίξεις τώρα προεκλογικά,όσα γηπεδάκια και τούνελ περιμετρικής που ως διά μαγείας θα τελειώσουν προεκλογικά. δημότης που μόλις περνάει το κέντρο κυκλοφορεί στο μαύρο σκοτάδι.
χολέρα