Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Tα ονόματα που ακούγονται για αντιπεριφερειάρχες.


Έντονο είναι το ενδιαφέρον για τα πρόσωπα που θα οριστούν ως υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες στο πλευρό των Απόστολου Κατσιφάρα και Γιώργου Παπαναστασίου. Ιδιαίτερα για την Αιτωλοακαρνανία τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, πέραν των κομματικών επιτελείων σημαντικό ρόλο θα παίξει και η βούληση των υποψηφίων περιφερειαρχών, οι οποίοι επιθυμούν στο πλάι τους πρόσωπα που να ταιριάζουν με το προφίλ τους και τις ιδέες που πρεσβεύουν.

Τις τελευταίες μέρες διακινείται έντονα το σενάριο περί γυναικείας υποψηφιότητας από την Αιτωλοακρνανία, στο συνδυασμό του κ. Κατσιφάρα. Η Ζέφη Δημαδάμα είναι από τα ονόματα που ακούγονται, δίχως να αποκλείεται η επιλογή προσώπου από το χώρο της αυτοδιοίκησης, όπως αυτό της αντιδημάρχου Αγρινίου Κωνσταντίνας Κατσαρή. Μάλιστα τις επόμενες μέρες σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Ιπποκράτους θα ληφθούν και οι σχετικές αποφάσεις.

Στον αντίποδα, πέραν του δικηγόρου και νομαρχιακού συμβούλου Παντελή Βαμβακά, φέρεται να επιθυμεί να διεκδικήσει την εν λόγω θέση και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του νομαρχιακού συμβουλίου, Γιώργος Σκαρμούτσος. Η αλήθεια όμως είναι, ότι ο κ. Βαμβακάς είναι ένα πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής, ενώ εκ των πραγμάτων το προφίλ του, αλλά και η επαγγελματική-πολιτική του πορεία ταιριάζουν πιο πολύ στο πνεύμα της ανανέωσης που επιχειρεί η Ρηγίλλης μέσω της επιλογής Παπαναστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: