Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

H ώρα της επιλογής Αντιπεριφερειάρχη για την Αιτωλοακαρνανία.

Δημοσιεύτηκε στο parapolitika

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παπαναστασίου στη στελέχωση του ψηφοδελτίου του.Όπως μαθαίνουμε, ο κ. Παπαναστασίου αλωνίζει στην κυριολεξία και τους τρεις νομούς της Περιφέρειας, ενώ ουκ ολίγα έμπειρα αλλά και νέα στελέχη θα βρεθούν στο πλάι του δίνοντας με ενθουσιασμό μια ομολογουμένως δύσκολη μάχη, δεδομένης και της ιδιαιτερότητας που παρουσιάζει η περιοχή, που εκ των πραγμάτων θεωρείται πράσινο κάστρο.

Ενώ με τους περιφερειακούς συμβούλους το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει, άλυτος γρίφος παραμένει το τι θα πράξει η Ρηγίλλης με την επιλογή του Αντιπεριφερειάρχη στη γενέτειρα του Γιώργου Παπαναστασίου, την Αιτωλοακαρνανία.Ως γνωστόν, οι βασικοί διεκδικητές παραμένουν ο δικηγόρος Παντελής Βαμβακάς και ο συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ Γιώργος Σκαρμούτσος. Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες μας την εν λόγω θέση επιθυμούν τουλάχιστον δύο γυναίκες με μακροχρόνια παρουσία στον κομματικό χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το ζητούμενο όμως, όπως μας έλεγαν έμπειρα πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής, είναι η εν λόγω επιλογή να μπολιάζει την εμπειρία με την ανανέωση που ευαγγελίζονται οι επιτελείς της Ρηγίλλης. Σύμφωνα με τα ανωτέρω, μας επισήμαναν, ότι η επιλογή Βαμβακά είναι η πλέον ενδεδειγμένη, διότι ο επιτυχημένος δικηγόρος έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του τόσο στην κοινωνία με την επαγγελματική του πορεία ως σήμερα, όσο και στο χώρο της αυτοδιοίκησης, αφού είναι εκλεγμένος επί τρείς συνεχόμενες θητείες Νομαρχιακός Σύμβουλος έχοντας διατελέσει και Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου.Πρόκειται για ένα ικανό πρόσωπο ομολογουμένως ευρύτερης αποδοχής στο σύνολο του πολιτικού φάσματος της Αιτωλοακαρνανίας. Μένει λοιπόν, να δούμε τις τελικές επιλογές του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: