Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Συνέπεια..ή ασυνέπεια λόγων;

Γράφει η Δήμητρα Κουνέλη ( δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ)
Το ζούμε τις τελευταίες ημέρες, συνεντεύξεις δίνονται, δηλώσεις γίνονται και μετά όλοι τρέχουν… να τα μαζέψουν, να ανασκευάσουν, να αλλάξουν τις εντυπώσεις.. ο λόγος για τους βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης που άγονται και φέρονται εσχάτως υπό τη δαμόκλειο σπάθη της διαγραφής και της « ρετσινιάς» του προδότη, αν ρίξουν την κυβέρνηση με τις διαφωνίες τους. Ακόμη κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία μέμφονται τον Αντώνη Σαμαρά για την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, να φανταστείτε ότι επανήλθε μεν στο κόμμα , υπουργός όμως δεν έγινε .

Μαθαίνω ότι στο τριπάκι αυτό (( του μαζέματος άρον άρον)) μπήκε και βουλευτής του νομού μας μετά από συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα. Γιατί τα μαζέψατε έτσι κ. Σαλμά; Αν διαβάσει κάποιος τη συνέντευξή σας καταλαβαίνει πολύ καλά ότι βλέπετε πολιτικές ευθύνες για τη μονή Βατοπεδίου και σε υπουργούς της κυβέρνησής σας. Μάλλον υποτιμάτε τη νοημοσύνη όλων με το να δηλώνατε εκ των υστέρων ότι εννοούσατε το ΠΑΣΟΚ! Και αφού είναι έτσι, γιατί δεν το διευκρινίζατε τότε που δώσατε τη συνέντευξη; Έγινε δηλαδή και εδώ αλά Θανάση Γιαννόπουλου, που τα μάζεψε και αυτός με τη συνέντευξή του , δηλώνοντας ότι δόθηκε πριν το σιωπητήριο Καραμανλή και η γραμματέας του – λέει – άργησε να τη στείλει με mail. Άκουσον , άκουσον !

Πάντως , κύριοι, και δεν το λέω προσωπικά για το βουλευτή του νομού μας , καλό είναι όταν κάνετε δηλώσεις ή δίνετε συνεντεύξεις , να έχετε το πολιτικό θάρρος να υποστηρίζετε τις απόψεις σας και μετά, χωρίς να φοβάστε το πολιτικό κόστος.
Άλλωστε, οι εποχές έχουν αλλάξει από το 1993 και οι πολίτες είναι περισσότερο συνειδητοποιημένοι! Οι νοήμονες τουλάχιστον, δεν θα σας πουν προδότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: