Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Η αδέσμευτη συντακτική ομάδα...


Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η είδηση πρέπει να έχει ταυτότητα. Βέβαια, επί του θέματος εγείρονται ζητήματα, κυρίως όσον αφορά το χώρο του διαδικτύου και ειδικότερα αυτόν της μπλογκόσφαιρας. Κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί διαφορετικές απόψεις για τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από κάθε ιστολόγιο : Eνεργοί πολίτες, άνθρωποι με διαύγεια πνεύματος, αλλά και πρόσωπα που γίνονται έρμαια συμφερόντων καλύπτοντας προσωπικές φιλοδοξίες, είναι μερικοί απ’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε με ιδιαίτερο μεράκι, έχοντας ως πηγή έμπνευσής του ένα και μόνο πράγμα: Tην αγάπη μας αλλά και την αγωνία μας για το μέλλον του τόπου που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε! Όλους αυτούς τους μήνες πέραν των δύο προσώπων της συντακτικής ομάδας (μπορείτε να μας δείτε πλέον πάνω δεξιά), στο agrinionews έχουν αποστείλει άρθρα κατά καιρούς πολλοί νέοι άνθρωποι και όχι μόνο, που με την ομολογουμένως εξαιρετική τους πένα αποδεικνύουν πως στη σύγχρονη τοπική κοινότητα, η κοινωνία των πολιτών έχει τον πρώτο λόγο! Ιδιαίτερης μνείας χρήζει και ο διάλογος που αναπτύσσεται μέσω του σχολιασμού, ο οποίος αν και μερικές φορές υπερβαίνει τα εσκαμμένα, εντούτοις αναδεικνύει πτυχές των καθημερινών μας προβλημάτων.


Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η μαγεία των blogs διατηρείται μόνο μέσω της ανωνυμίας τους, ενώ κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι πρέπει επιτέλους οι διαχειριστές να έχουν το θάρρος της γνώμης τους επώνυμα. Για εμάς κάθε άποψη είναι σεβαστή αρκεί να μη θίγει την προσωπικότητα του ατόμου. Πάντως το agrinionews, είτε ανώνυμα είτε επώνυμα, θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και δυναμισμό να ενημερώνει αλλά και να θίγει τα κακώς κείμενα, μένοντας πάντοτε μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητα!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλη προσπαθεια και καλη συνεχεια.
προτιμουσα να μην γνωριζα τα ονοματα που βρισκονται πισω απο το agrinio-news.
οσον αφορα στα σχολια και επειδη εχετε ''επενδυσει'' στην ανυπαρχτη κοντρα αγρινιου και μεσολογγιου καποια προσβλητικα σχολια και απο τις δυο πλευρες ,χωρια γιδια κτλ,πρεπει να τα κοβετε σιγα-σιγα.

Ανώνυμος είπε...

Giati omws to exete katw apo to Side Mesologi-News to opoi figourarei prwto stis topikes efimerides tis Stereas Elladas tou In gr

Ανώνυμος είπε...

sygxaritiria paidia....etsi na kratate ..eleytera kai anipireasta..artemis

Ανώνυμος είπε...

os rektis tis lexilagneias..nomizo oti oi agrotopoimenikes fraseis prosdiorizoun tin diaforetikotita,tin idiaiterotita kai thetoun metro sygrisis..giati na kopoyn..epanaferoyn stin mitera fysi kai stin ypaitro

Ανώνυμος είπε...

Έπεσαν οι μάσκες!

Ανώνυμος είπε...

ΌΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΟΗΤΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ

zeidoron dtsoukas είπε...

Η ανωνυμια των blogs εχει οντως μια μαγεια.Ομως και το οτι ξερουμε με ποιους εχουμε να κανουμε ειναι ενδιαφερον.
Χαιρομαι για την γνωριμια και πολυ περισσοτερο για το οτι ειστε δυο νεοι ανθρωποι,αρκετα μαχητικοι και αντικειμενικοι.
Ελπιζω να συνεχισετε ετσι οπως σας γνωρισαμε και το οτι ειναι πλεον γνωστη η ταυτοτητα σας να μην επηρεασει τον τροπο γραφης σας.
Φροντιστε να κρατατε ψηλα το επιπεδο του blog και να θυμαστε οτι Αγρινιωτες υπαρχουν παντου και σεις ειστε ενας συνδεσμος με την πατριδα.Ναστε παντα καλα.

Ανώνυμος είπε...

Η ανωνυμία μπορεί όπως λένε κάποιοι να έχει άλλη μαγεία,αλλά κάποια στιγμή τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους.

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται τόλμη και θάρρος για να εκφράσεις επώνυμα στην Αιτωλοακαρνανία την άποψή σου.
Απ' τη μια υπάρχουν οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι της περιοχής και απ' την άλλη τα ως επί το πλείστον Σωκοδίαιτα τοπικά ΜΜΕ, δηλαδή το ίδιο και το αυτό τοπίο

Ανώνυμος είπε...

andrea protoporeis, esi mas odhgeis!lino thimisoy, ta Parakampylia mazi sou!
safna zoume, kivernisi na se doume!

Ανώνυμος είπε...

eilikrina den tha eixa problhma an paramenate xwris fotos...alla san gunaika mou arese pou eida dyo neanikes kai panw apola omorfes fatses!!!!!filiaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

lino eisai omorfopaido!!

:P :P

:))