Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Προβλήματα με φανάρια στο κέντρο της πόλης


Προβλήματα παρουσιάζουν εδώ και μέρες φανάρια σε κεντρικά σημεία της πόλης. Στη φωτογραφία βλέπετε τη διασταύρωση στην οδό Δαγκλή. Το ίδιο συμβαίνει και με τους φωτεινούς σηματοδότες στη Μακρή, στη διασταύρωση της Αγίας Τριάδας.
Εμείς από εδώ απλά το επισημαίνουμε. Από εκεί και πέρα πιστεύουμε ότι το θέμα αυτό θα λυθεί σύντομα από την τροχαία και τους αρμόδιους φορείς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η μη λειτουργια των φαναριων ειναι τεραστιο προβλημα για το κεντρο και εχουν γινει πολλα μικροτρακαρισματα.θα προτεινα επισης στο blog να αναδειξει και την αναγκαιοτητα τοποθετησης νεων φωτεινων σηματοδων σε ορισμενα σημεια του κεντρου που ειναι πολυ δυσκολη και επικινδυνη η διελευση οχηματων και πεζων.τετοια σημεια ειναι στο τερμα της παπαστρατου(στην βιβλιοθηκη),στην μεση της παπαστρατου(goody's),στα δικαστηρια στην συμβολη με την καλυβιων,στον αγ κων/νο(βενζιναδικο aegean) και αρκετα αλλα.πιστευω ομως οτι στα παραπανω σημεια το προβλημα ειναι πολυ εντονο.

speed79 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΕΠΑΝΩ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΗ Η ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΥΖΕΡΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κ.ΑΛΛΑ.