Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Στην τελική ευθεία το προεδρικό διάταγμα για τα επαγγελματικά δικαιώματα του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων

Aπό την επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοινώθηκε ότι "Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγητής Ιωάννης Γεροθανάσης μετέβη στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στην 14η συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Σ.Α.Π.Ε.). Ο κ. Πρύτανης ανακοινώνει ότι, μετά από απόφαση του Σ.Α.Π.Ε., οριστικοποιήθηκε το τελικό κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος σχετικά με την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με έδρα το Αγρίνιο, και είναι έτοιμο για υπογραφή από τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο.
Ο κ. Γεροθανάσης επισημαίνει ότι αυτό είναι και το πρώτο Προεδρικό Διάταγμα το οποίο έχει σχέση με την κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων των πτυχιούχων του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων.
Υ.Γ. Αναμφίβολα είναι μια εξέλιξη που πείθει ότι τα επαγγελματικά δικαιώματα του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων θα αναγνωριστούν. Αν όλα πάνε κατ ευχήν ( στην Ελλάδα ζούμε ) θα είναι ένα θετικό βήμα για τους αποφοίτους αυτής της σχολής, χρειάζονται όμως να γίνουν και άλλα πολλά.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα τα επαγγελματικά δικαιώματα εχουν αναγνωριστεί για τους απόφοιτους του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πανεπιστημιο δυτικης ελλαδας με εδρα το αγρινιο.αυτο και τιποτα αλλο αρκει.αντε γεια...