Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Επίσκεψη του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Κιλτίδη στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία την Πέμπτη 2 Απριλίου .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιτόπια θεώρηση του υφυπουργού στο αρδευτικό δίκτυο του ΤΟΕΒ Κατοχής στις 18.00 ενώ στις 18.30 θα εγκαινιάσει τη λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων του Συσκευαστηρίου - Τυποποιητηρίου της Ομάδας Παραγωγών Σπαραγγιού Κατοχής. Για το αρδευτικό δίκτυο των Οινιαδών είχε προηγηθεί πριν λίγες μέρες σύσκεψη με αρμόδιους φορείς που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Θύμιου Σώκου.
Μετά το κ. Μαρκογιαννάκη λοιπόν, σειρά λοιπόν έχει ο κ. Κιλτίδης. Αν λάβουμε υπόψιν ότι όλοι βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για ενδεχόμενες εκλογές ( ουδείς γνωρίζει πότε θα γίνουν) τότε αντιλαμβανόμαστε τη κινητικότητα στο νομό μας τον τελευταίο καιρό και γιατί θυμήθηκαν όλοι ξαφνικά την Αιτωλοακαρνανία.
Από κει και πέρα τίθεται το εξής ερώτημα: Θα έχει το αρδευτικό δίκτυο την ίδια χρηστική αξία , εφόσον πούμε το "νερό-νεράκι" στο κάμπο της Αιτωλοακαρνανίας , λόγω της εκτροπής του Αχελώου; (η οποία όπως είδατε σε προηγούμενη ανάρτηση προχωράει κανονικά ο κ. Σουφλιάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: