Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Εγκαίνια ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας.


Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, παρουσία του υπουργού Υγείας κ. Αβραμόπουλου και των υφυπουργών κ.κ. Σαλμά και Παπαγεωργίου, τα εγκαίνια του Κέντρου Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Αμφιλοχίας. Πρόκειται για ένα έργο που αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες φροντίδας στα άτομα με προβλήματα αναπηρίας , διαθέτει 60 κλίνες , που αναπτύσσονται σε 4 πτέρυγες, οι οποίες παρέχουν ολοήμερη κλειστή νοσηλεία των ασθενών, και αυξάνουν κατά 15% το συνολικό δυναμικό κλινών αποκατάστασης στη χώρα.
Όλες τις προηγούμενες μέρες το ΚΑΦΚΑ απότελεσε πεδίο αντιπαράθεσης. Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο έργο είχε ήδη εγκαινιαστεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από τον τότε Γενικό Γραμματέα του υπουργείου και μετέπειτα βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Κουρουμπλή. Βέβαια από την πλευρά του ο υφυπουργός Υγείας δήλωσε ότι το προσεχές διάστημα θα μιλήσει με όλα τα στοιχεία της κακοδιαχείρισης που έγιναν επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ στο ΚΑΦΚΑ.
Πάντως όπως βλέπετε στη φωτογραφία τόσο ο κ. Σαλμάς όσο και ο κ. Κουρουμπλής έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του ΚΑΦΚΑ. Εμείς, απ τη δική μας πλευρά πιστεύουμε ότι στα ''ιδιαίτερα ευαίσθητα'' κοινωνικά έργα πρέπει να υπάρχει σύμπνοια και συνεργασία όλων. Αυτό που αφορά τους πολίτες είναι η παροχή σύγχρονων υπηρεσιών υγείας στις οποίες θα έχουν άμεσα πρόσβαση. Το αν ένα έργο έγινε από το χ ή το ψ πολιτικό πρέπει να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Γιατί πολύ απλά σήμερα είναι ο Σαλμάς και η ΝΔ, αύριο μπορεί να είναι κάποιο άλλο πρόσωπο ή κάποιο άλλο κόμμα...έτσι για να μπαίνουμε και στο κλίμα εκλογολογίας των ημερών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: